Heti válogatás az ellenzéki politikusok és a független újságírók legnagyobb hülyeségeiből

Megint volt miből meríteni. Ez itt a Házi Sertés!

 • „Palkovics László távozása azt is bizonyítja, hogy ezeket a vitákat Orbán Viktor nyeri, és ebben a kérdésben semmilyen kompromisszumra nem hajlandó. Arra nem számíthatunk, hogy ezeket a vitákat egyszer csak Orbán Viktor elveszíti a Fideszen belül. Amíg Orbán Viktor van, zöldfordulat nem lesz. De a Fidesz ezt a vitát országosan el fogja veszíteni, mert rajtuk kívül mindenki érti, hogy ha az elmúlt tíz évben sorra építettük volna a szélerőműveket, ha ott lenne a napelem minden ház tetején, és ha az összes Kádár-kocka le lenne szigetelve, akkor most kisebb lenne a baj.”

(Ungár Péter, Facebook, 2022. november 14.)

Úgy tűnik, Ungár úr személyesen is jelen volt, biztosan azért tudja ennyire pontosan. De a napelem lassan tényleg ott lesz mindegyik ház tetején, vagyis mi ezt hallottuk. Bár tudom, az Önök szövetségesei, Márki-Zay Péter és Szabó Tímea pufogtatták mindig a „valódi rezsicsökkentés" hangzatos szólamait.

 • „Петер Сийярто: A kormány visszautasítja az orosz narratíva használatával kapcsolatos vádakat”

(Herczeg Márk, 444, 2022. november 14.)

Ha visszautasítja, az a baj, ha nem, akkor meg az. Elnézést, de Maguk panaszkodták végig a 2000-es éveket, hogy Orbán Viktor nem volt eleget MOCKBA-ban, meg hogy bezzeg Putyin meglátogatta Ferencet. Tessék, akkor ez mégiscsak jó, nem?

 • „Megbírságoltak egy angliai pizzériát, aminek a magyar dolgozója az étterem alatti, fűtetlen, tűzveszélyes pincében élt.”

(Herczeg Márk, 444, 2022. november 14.)

Oké, de ott legalább nincs Orbán és van Alkotmány, ugye?

 • „A legfontosabb most a nyugalom, bízzunk a világ vezetőinek bölcsességében. A békénél nincs fontosabb! Ezúton szeretném együttérzésemről és részvétemről biztosítani Lengyelországot.”

(Márki-Zay Péter, Facebook, 2022. november 15.)

A világ vezetőinek bölcsességében… Majd mások megoldják, igaz? Nekünk meg csak engedelmeskednünk kell a nagyok utasításainak? Másrészről nincs olyan, hogy „a világ vezetői”, ez elvileg csak az összeesküvés-elméletek szintjén értelmezhető kifejezés. Egyenrangúak az államok és vezetőik egyenrangú félként tárgyalnak egymással békéről, gazdasági együttműködésről, és minden egyébről. Vagy nem?

Forrás: Facebook/Márki-Zay Péter

 • „Kinek hiányzik a piacgazdaság? Már egy éve 480 forintért tankolunk.”

(Vég Márton, 444, 2022. november 15.)

Nekünk biztos nem. A kormány a lakosság érdekében beleszólhat a piacgazdaság törvényeinek működésébe. Ezért építettünk államot, hogy egy központi intézmény összehangolja a sok millió egyedi igényt. Köszönjük Fidesz-kormány! Pontosan ezért szavaztunk rátok.

 • „Végig dohányozva futja le a maratonokat egy kínai férfi”

(24.hu, 2022. november 15.)

Régóta sejtettük, hogy valami sötét és gonosz lobbiszervezet áll a dohányzás démonizálása mögött. Chen bácsi most bemutat a háttérhatalomnak!

 • „Egyvalamit világossá tettek a lengyel események: haladéktalanul napirendre kell venni Svédország és Finnország NATO-csatlakozását, nem húzhatja tovább az időt a kormány!”

(Fekete-Győr András, Facebook, 2022. november 16.)

Micsoda éleslátás és jó következtetés! Ahogy a „szekértoló" Hont belekotnyeleskedett: szükség lesz rájuk az V. cikkely szerinti, Ukrajna elleni hadműveletekben? Vagy hogy?

Forrás: Facebook/Fekete-Győr András

 • „A NATO és Lengyelország egyelőre nem Oroszországot hibáztatja.”

(444, november 16.)

Egyelőre! A pofátok leszakad, most már tényleg... Már személyesen Biden is az ukránoknak tulajdonítja a rakétát, de ti még kitartotok, bravó!

 • „Ha megkérdeznék a Fideszt, hogy ki fogja megnyerni az orosz-ukrán háborút, a válasz valószínűleg az lenne: Orbán Viktor”

(Márki-Zay Péter, Facebook, 2022. november 16.)

Ezzel most az ex-Miniszterelnök-jelölt úr nem is mondott akkora hülyeséget, szétadom!

 • „Megkaptam az első fenyegetést egy mogultól: »Ha az SZFE-ről úgy készítesz filmet, hogy nem az derül ki belőle, hogy botrány volt megszüntetni, akkor véged!«”

(Skrabski Fruzsina, Facebook, 2022. november 17.)

Pedig úgy tűnt, hogy megéri folyamatosan megalázkodó gesztusokat tenni a baloldal irányába, mert akkor nem fognak emberi mivoltukból kifordulva gyűlölködni. Ja, nem. Tévedtünk, ők baromira nem méltányolják az engedékenységet. 

 • „Egy Momentum vezette kormány kifejezné az együttérzését Lengyelország felé, valamint a 18 milliárd eurós hitelt is jóváhagynánk, amivel Ukrajna újjáépítését támogatná az EU. Egy Momentum-kormány kiállna Ukrajna európai integrációja mellett."

(Momentum, Facebook, 2022. november 17.)

Egy Momentum-kormány alatt olyanná válna az ország, mint amilyen most Ukrajna. Egy Momentum-kormány alatt az Uniónak nekünk kellene segélyt küldenie, és a lengyelek fejeznék ki szolidaritásukat a magyar emberekkel. És ezúton szeretnénk gratulálni, amiért képtelenek vagytok helyesírási hiba/elgépelés nélkül leírni egy rövidke szöveget.

 • „A WHO legmagasabb fokozatú kitüntetését kapta meg Müller Cecília”

(Magyar Narancs, 2022. november 17.)

Emlékezzünk vissza, hogy a baloldali szakértők és beszélő fejek mennyit támadták a tiszti főorvos asszonyt. A kereszténységéért, a kommunikációjáért. A végén minden a helyére kerül. Müller Cecília kitüntetést kap, a kritikusainak pedig a nevét sem fogjuk megjegyezni. Ámen.

 • „Újra készülünk.”

(Gyurcsány Ferenc, Facebook, 2022. november 18.)

Mire készül Feri? Ismét lesz szemkilövetés? Kormányzásra ugyanis biztosan nem készülhetsz, mivel ahhoz te nem értesz. Amúgy nem tudom, hogy feltűnt-e, de sikerült a HD Video Player logóját lenyúlni? Vajon fognak ezért perelni?