Heti válogatás az ellenzéki politikusok és a független újságírók legnagyobb hülyeségeiből

Eljött a pillanat, amikor Vágó István a férfibarátsággal viccelődik. Ez itt a Házi Sertés!

 • „Örökkévaló a Karmelitában?
 • Amikor egy demokratának mondott hatvanéves politikus további negyven évre tervez, akkor örökkévalónak hiszi önmagát, művét, eszméjét. [...]
 • Több lehetőség van:
 • Meghibbant,
 • Zsarnok lett,
 • Fogalma sincs miről beszél. [...]
 • EL KELL TÁVOLÍTANI AZ ILYEN VEZETŐT!”

(Gyurcsány Ferenc, Facebook, 2022. október 10.)

Igen, Tisztelt Hölgyeim és Uraim. Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök végig Orbán Viktorról beszél, nem saját magáról. Nem csalás, nem ámítás. Csak arra kérnénk Gyurcsány urat, hogy kevésbé átlátszóan tolja már a Fideszke szekerét, köszönjük.

Forrás: Facebook

 • „Szétverték a kocsija szélvédőit a rohamrendőrök, mert dudálással állt ki a tüntetők mellett”

(Tóth-Szenesi Attila, 444, 2022. október 10.)

Ja, hogy Iránban. Oké. Rutintalan olvasók vagyunk, teljesen azt hittük, hogy ilyen csak itthon történhet (szomorú szmájli).

 • „Kijev. Egy játszótér a parkban, egy gyalogoshíd, es egyetem, egy színház, egy forgalmas kereszteződés. [...] Olyan megbocsájthatatlan bűntettek, amelyekért minden elkövetőt felelősségre kell majd vonni, miután Ukrajna megnyerte a háborút.”

(Cseh Katalin, Facebook, 2022. október 10.)

„Miután megnyerte”, oké... Tehát a kérdés az, kedves Képviselő Asszony, hogy mikor, nem pedig az, hogy megnyeri-e? Persze értjük, hogy a kimondott szavaknak ereje van, de ennyire? Kicsit több alázatot kérünk, és ne tessék uszítani!

Forrás: MTI/Máthé Zoltán

 • „Aki orosz kémekkel nyomoztat magyar állampolgárok ellen, hosszútávú energiaszerződéseket köt Putyinnal és azt évtizedekre titkosítja, miközben nem vezeti be az eurót, átvágja az Uniót, és saját törvénymódosítással tartja hatalomban Polt Pétert, az mivel különb Orbánnál, és mitől hihetnénk el, hogy nem szándékosan akadályozta a 2022-es ellenzéki kampányt és egy egypárti árnyékkormánnyal nem éppen az ellenzék megosztása a célja?”

(Márki-Zay Péter, Facebook, 2022. október 11.)

Ismét maximálisan egyetértünk a Polgármester és egyben Miniszterelnök-jelölt Úrral! Bizony, Ferenc testvér most is a kormánypártok legjobb kabalája, jó egészséget kívánunk neki. Már csak az a kérdés, hogy hogyan is lettek Önök szövetségesek. Na meg hogy ez április előtt nem volt-e nyilvánvaló?

Forrás: Kontra/Kozma Zsuzsi

 • „Ne kapcsolják le az atomerőműveket!”

(Greta Thunberg, Mandiner-ARD, 2022. október 11.)

Mondta a 19 éves, de 12-nek kinéző, semmilyen tudományos képesítéssel nem rendelkező kislány. A német politikai vezetők pedig megfontolják szavait. Szóval nagyjából így születnek a döntések Európában.

 • „Férfibarátság, ággyal”

(Vágó István, Facebook, 2022. október 11.)

A nyugdíjas tv-s így kommentálta, hogy Breuer Péter, a Heti TV tulajdonosa kezet fogott Németh Szilárddal a felvétel előtti pillanatokban. A képen egy ágy is látható.

Nos, ez a baj a progresszívekkel, egy férfi kézfogásból azonnal a homoszexualitásra asszociálnak, egy ágy látványa szintén a melegszexet juttatja eszükbe. Ezek ilyenek. Vagy fasisztákat és nácikat látnak mindenütt vagy férfiszexről fantáziálnak. Tartsuk távol őket a hatalomtól!

Forrás: Facebook/Vágó István

 • „Orbán a nyáron azt mondta aki nem tudja fizetni a rezsijét, az keressen többet. Hát most jelzik a tanárok, a postások, a kukások, a volánosok, hogy akkor ők többet keresnének! Mi lesz a válasz?”

(Jámbor András, Facebook, 2022. október 11.)

Jelentős fizetésemelés. Ezt hívjátok ti populista politikának. A nép akar valamit, a kormány teljesíti. Még akkor is, ha egyébként sötét szemétládák állnak a tüntetések megszervezése mögött. 

Forrás: Facebook/Jámbor András

 • „Úgy tűnik, a harmadik világháború küszöbén vagyunk, és megint a rossz oldalon állunk.”

(Bródy János, HVG, 2022. október 12.)

Részben sajnos igaza lehet a művész úrnak, de mióta rossz oldal a béke oldalán állni? Küldjünk mi is rakétákat Ukrajnának, ugye?

Forrás: Facebook/Bródy János

 • „A nagy szegénységfelszámoló programba is belenyúlnak az uniós pénzek érdekében. [...] Uniós forrásból bővítené a kormány a Felzárkózó települések programot, amit a 300 legszegényebb falu segítésére indítottak. A brüsszeli pénz brüsszeli feltételekkel jár: muszáj megpályáztatni, kik végezzék a felzárkóztatást a még hátralévő falvakban. Amíg nem volt kötelező, ódzkodtak ettől.”

(Szurovecz Illés, 444, 2022. október 12.)

Oké, de akkor ez most jó, nem? Vagy mégis rossz, mert Orbán? Össze vagyunk zavarodva.

 • Liz Truss: „Felség. Örülök, hogy újra látom”
 • III. Károly király: „Újra itt, jaj Istenem. Na mindegy”
 • Liz Truss: „Nagy örömömre szolgál”
 • III. Károly király: „Jaj, jaj. Na mindegy”

(Twitter, Mandiner, 2022. október 13.)

Nagy népszerűségnek örvend a háború- és szankciópárti miniszterelnök Angliában. Az uralkodó és a nép is odáig van érte. Persze az uralkodó viszonyulása érthető, hiszen ő maga is egy tuskó. Szóval nagyszerű emberek állnak Anglia élén! Ez jó jel mindenkinek, aki bízik Európa megerősödésében.

 • „Orbán Viktor berlini látogatása finoman szólva sem volt egy sikertörténet.”

(Szent-Iványi István, Facebook, 2022. október 13.)

Mármint úgy tetszik érteni, hogy a baloldali ellenzék szempontjából, igaz egykori szdéeszes politikus? Mert az igazi siker az lett volna Önöknek, ha egyáltalán nem jön létre a találkozó. Amúgy biztos hatalmas kudarc az egész, azért őrjöngött a teljes baloldali német média a németországi vizit miatt.