Heti válogatás az ellenzéki politikusok és a független újságírók legnagyobb hülyeségeiből

Fidesz, Orbán, Orbán, Fidesz, Fidesz, Fidesz. Ez itt a házi Sertés! Fidesz, Orbán, Orbán, Orbán.

 • „NEM LUSTÁBB AZ ÁTLAGOSNÁL, AKI FÜVEZIK. Hiába ábrázolja gyakran motiválatlannak és lustának a marihuánafogyasztókat a média, a Cambridge-i Egyetem munkatársainak kutatása szerint nincs kimutatható eltérés e tekintetben a szert fogyasztók és nem használók között. [...] A kérdőíveket minden esetben józanul töltötték ki a vizsgált személyek, ami befolyásolhatta az eredményeket...”

(Kun Zsuzsi, qubit-444, 2022. szeptember 5.)

Felröhögtünk. Végre egy tudományos felmérés, ahol a 444 szerkesztőségében 100 százalékos az egyetértés! Nagyon fontos, hogy MINDEN esetben józanul töltsétek ki a kérdőíveket!

 • „Az Óbudai Gimnázium diákjai egész éjszaka demonstráltak az oktatásért és tanáraikért. Mi egy kis pogit és meleg teát vittünk a demonstrálóknak. Respect!”

(Kiss László, DK, Facebook, 2022. szeptember 5.)

Ahogy szegény kisdiákokat elnézem (rengetegen vannak, úgy öten), eléggé szét vannak csúszva. De a legfontosabb most az, hogy támogatja őket a polgármester úr! Az is eléggé árulkodó, hogy hétfő reggel már ez a második poszt, és a vasárnapi csúfos kerületi vereségükre még mindig fogalmazgatja a reakciót... (Az végül délután fél 1-kor meg is érkezett.)

 

„Ma ünneplik névnapjukat a Viktorok és a Lőrincek. Félő, hogy az adófizetőknek ez sokba fog kerülni.”

(Márki-Zay Péter, Facebook, 2022. szeptember 5.)

Ne tessék aggódni, Polgármester úr, a mi adónkból megy a buli (mindig illő módon megünnepeljük). A Magáé megy a színházakra, értem?

 • „Ferenc pápa közzétette a Máltai Lovagrend új alkotmányát”

(Magyar Kurír, 2022. szeptember 5.)

Szeretve tisztelt Szentatya! Kérjük szépen, hogy a Máltai Lovagrend alkotmányának megreformálása helyett inkább egy kereszteshadjárat megszervezésén tessék fáradozni! Foglaljuk vissza Európát a pogányoktól! Vegyük vissza a templomainkat, küzdjünk meg a pokol seregeivel az emberek lelkéért! 

 • „»VISSZA A GYÁRBA!« JESSZUS MEKKORA BULLSHIT! Amikor ezt a posztot megláttam Orbán Viktor oldalán eszemben jutott az apám és nagyon ideges lettem. Mert ő valóban gyári melós volt egész életében. Nyaralni külföldön életében egyetlen egyszer volt, azt is a nászútja alkalmából, igaz nem az esküvő után, mert akkor nem tellett neki ilyesmire, hanem jó 8-9 évre rá. [...] Én úgy érzem, hogy Orbán Viktor ezzel a fotójával kigúnyolta a tisztességes munkás embereket. Vajon hányan vették közülük ezt észre?”

(Perintfalvi Rita, Facebook, 2022. szeptember 6.)

Ez eddig oké, de ugye a Kegyed édesapja legalább nem volt sátánista, ugye? „Eszemben jutott”: hát tényleg szar az oktatási rendszer, most belátjuk.

 • „Szállodaszövetségi elnök: Nagyobb a baj, mint a Covid idején volt.”

(Haász János, Telex, 2022. szeptember 6.) 

Arcpirító aljasság, hogy azok adnak felületet a borús ágazati jóslatoknak, együttérzést imitálva, akik nem is olyan régen még azért kampányoltak, hogy a kormány ne enyhítsen a karanténkorlátozásokon. Pedig a turisztikai ágazat helyzete nem független attól, hogy a koronavírus alatt kénytelenek voltak szüneteltetni a turisztikai szolgáltatásokat a hazai vállalkozások.

 • „Egyre durvább kémháború zajlik Európában.”

(Dezső András, HVG, 2022. szeptember 6.)

Írja ezt az a pali, akinek nagyjából annyi az újságírói teljesítménye, hogy összefoglalja egy nagyobb fogalmazásba mindazt, amit neki tollba mondanak különböző ügynökségek emberei. Amolyan üzenőfüzetként működő figura ez a Dezső, és szerinte kémjátszmák zajlanak Európában. Hát, ő csak tudja. Ő, Szabó Tímea, Tordai Bence, Berg Dániel, szép kis névsor. Hogy mi a közös bennük? Mind harmad-negyedvonalbeli ügynökjelöltek.

 • „Nemzeti sorstragédia van kibontakozóban Magyarországon. Nem a kivándorlásról beszélek [...] Az elmúlt 12 év oktatási rendszerének egyik főbűne, hogy teljes mértékben elidegenítette az oktatástól és egymástól azok érintettjeit: a pedagógusokat, a diákokat és a szülőket.”

(Donáth Anna, Facebook, 2022. szeptember 7.)

Újabb ellenzéki rácsodálkozás valamire, ami 30-40-50 évvel ezelőtt is szar volt. Igen, az Ön T. édesapjának és T. nagyapjának és pártjaik uralkodása idején is. Nem olvastuk persze végig, de fájóan hiányzik a „FINN MODELL” belőle, pedig az mindent megold! Vagy ez már az? Boldog anyaságot kívánunk!

Forrás: Facebook/Donáth Anna

 • „Messze nem olyan népszerű már a Fidesz, mint a választás utáni hetekben, de azért még mindig jelentősebb a választói támogatottsága, mint tavaly ősszel. Az ellenzéké pedig a Mi Hazánkot és a Kutyapártot odaszámítva is kisebb. Mindez nagyjából konzisztens is az időközi választások eredményeivel.”

(Tóka Gábor, 444-Vox Populi, 2022. szeptember 7.)

Lefordítjuk: az ellenzék a legnépszerűtlenebb kormányzati lépések közepette is kolosszálisat bukott az időköziken, például a 2019-ben még csont nélkül behúzott Panel-Óbudán.

 • „Fel sem merült, hogy Magyarország csatlakozzon az Európai Ügyészséghez.”

(Nagy Bálint, Telex, 2022. szeptember 8.)

Nem, tényleg nem. Szuverén ország vagyunk, van ügyészségünk, bíróságunk, nem kell egy olyan szervezet, amelynek az élén egy magyarfaló román áll, aki nem mellesleg eddig tucatnyi erdélyi magyar politikust lehetetlenített el hamis vádakkal. Emellett még egy marosvásárhelyi katolikus gimnázium igazgatóját is meghurcolta tiltott iskolalapítás miatt. Nem, nem fogunk csatlakozni. De köszi, hogy ti erőltetitek.

 • „Etiópia eddig hivatalosan semmilyen szénhidrogén készlettel nem rendelkezett, egy amerikai cég azonban földgáz- és kőolajkészleteket fedezett fel az országban és tanúsítványt is adott ki a lelőhelyekről.”

(Portfolio, 2022. szeptember 8.)

Szegény Etiópia! Nemrég kiújult a polgárháború az egyik tartományában, most pedig az amerikaiak kőolajat és gázt találtak az országban. Hmm. Lehet összefüggés a két esemény között, vagy csak ezután derül majd ki, hogy Etiópiának sürgősen demokrácia-átömlesztésre van szüksége? Bárhogy is legyen. Hamarosan mindent tudni fogunk arról a konfliktusról, amiről eddig a nyugati világ tudomást sem vett. Hamarosan egy újabb üldözött kisebbség nevét ismerhetjük meg, amely csak azután lesz érdekes, hogy az olaj is képbe került. Állat!

 • „Orbán Viktor bejelentette: megalakult a határvadász ezred. Remélem, a korrupcióért körözött macedón miniszterelnököt is sikerül elkapniuk.”

(Márki-Zay Péter, Facebook, 2022. szeptember 9.)

Péter, mikor tudhatjuk meg, hogy kik voltak azok az amerikai „mikroadományozók”, akik összeszedtek neked közel kétmilliárdot? Ez nem tiltott külföldi kampányfinanszírozás? Amennyiben igen, akkor téged ezért mikor fognak elkapni? Amúgy mi lett a megmaradt 100 millióval?

Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt

 • „A Földi és az Égi hatalomnak egyaránt szolgálatnak kell lennie.
 • Azonosulj az Égiekkel, ha akarsz.
 • Emelkedj, ha ez az utad.
 • De engedd szeretettel, megértéssel, ha más inkább maradni akar.
 • Mi csak békében szeretnénk élni.
 • Vigyázni.
 • Hogy számíthass ránk.
 • Erre készülünk.”

(Gyurcsány Ferenc, Facebook, 2022. szeptember 9.)

Szóval Feri újabban prófétának és/vagy buddhista szerzetesnek képzeli magát... A végén még bejelenti, hogy ő a reinkarnálódott dalai láma, és Tibetbe „készül” megvilágosodni.