Heti válogatás az ellenzéki politikusok és a független újságírók legnagyobb hülyeségeiből

Továbbra sem találják a vonaton a féket, Jámbor András már kommunista nyelven beszél. Ez itt a Házi Sertés!

 • „Álmos Tzatzikivel közösen kívánok boldog Nemzetközi Macskanapot!”

(Karácsony Gergely, Facebook, 2022. augusztus 8.)

Mi magunk is nagy állatbarátok vagyunk, a teremtett világ nagyszerűségét dicséri minden élőlény. De ez a pali…  Egy tipikus macskás mamakedvence. Nulla férfias attitűd. Macskatulajdonosként éppolyan, mint főpolgármesterként: a Facebookon éli a feladatot. Szerencsétlen flótás, szegény cica!

Forrás: MTI /Balogh Zoltán

 • „Biden tett egy lépést, hogy megmentse a bolygót, de másoknak is követniük kell.”

(Mészáros R. András, Telex, 2022, augusztus 8.)

Ne túlozzunk kérem! Biden a zakóját sem tudja segítség nélkül felvenni, rendszeresen kezet nyújt a semminek, súgógép nélkül egy egyszerű mondatot sem képes kicsikarni magából, és még a feleségét sem ismeri fel. Pont ő tesz majd LÉPÉSEKET a Föld megmentése érdekében. De hát a lépcsőn alig tud lemászni. Biztos éppen rá kellene bízni a feladatot?

 • „Ellenzéki munka eredménye a Parlamentben = nulla.”

(Schilling Árpád, Facebook, 2022. augusztus 8.)

Kormányon többet teljesítenének? Na, ugye. Akkor pedig miért kellett az összefogott ellenzék mellett kampányolni? Ezeket a duplanullákat ültette volna a nyakunkba az úgynevezett nyugatos értelmiség?

 • „Már nem jön az olaj sem az oroszoktól. Ezért kár volt Putyin utolsó csatlósává válni.
 • Gyurcsány idején mindig jött az olaj. Most akkor ki tud itt kormányozni?”

(Gréczy Zsolt, Facebook, 2022. augusztus 9.)

Ezt megint jól besz..tad Zsóti! Jön az olaj, a MOL elintézte. A MOL, vagyis az a cég, amelyet a baloldal éppen az oroszoknak adott el, és amit éppen a Fidesz vásárolt vissza.

Forrás: YouTube

„Meggyőződésem, hogy Orbánékkal megegyezve, sőt az ő kérésükre állították le a kőolajszállítást és ez is a magyar társadalom ellen vívott lélektani hadviselés része.”

(Vásárhelyi Mária, Facebook, 2022. augusztus 9.)

Vásárhelyi Mária az abszolút kedvenc! Emlékszünk még arra, amikor az összeesküvés-elméletek még az atlantiszi magyarokról szóltak és arról, hogy Árpád a pap király és a többi mágus? Ízlések és pofonok, nekünk ez a baloldali változat sokkal jobban bejön. Ebben nincs semmiféle szentségtörés, egyszerűn debilek, és ezen lelkiismeretfurdalás nélkül lehet nevetni. Mária, még!

 • „Az elmúlt évtizedek egyik legdurvább inflációját hozza össze az árdrágító Fidesz!”

(Jámbor András, Facebook, 2022. augusztus 9.)

Hogy ezek a szemétládák nem képesek leállni a 70 évvel ezelőtti terminus technikusokról, ÁRDRÁGÍTÓ!

Az ötvenes években ugyanezzel a szöveggel törtek rá kereskedőkre, iparosokra, gazdálkodókra, hogy aztán kirámolhassák őket. Ezek ugyan azok, és Jámbor még bele is röhög a képünkbe. Vígan megél az adófizetők pénzéből, miközben csak ugyanazokat a szlogeneket böfögi vissza, amit a világháború után használtak az elvtársai…

Te hitvány kommunista fajankó!

 

 • „Ilyen, amikor dől.
 • Amikor már nem működik a politikai mágia.
 • Amikor kiderül: az egész egy politikai csalás volt.
 • Ilyen, amikor a propaganda már nem helyettesíti a kormányzást.
 • Ilyen, amikor megérkezik a valóság.
 • Végetek van.
 • Mi meg készülünk.”

(Gyurcsány Ferenc, Facebook, 2022. augusztus 10.)

Feri, ismered a klasszikus Action-slágert, hogy Mindenki megdől? Amúgy tényleg köszönjük a sok posztot, nehéznek, mélypontnak tűnő kormánypárti pillanatokban is mindig visszaadod a reménysugarat, tényleg, nehogy abbahagyd! Arra légyszi vigyázz, hogy ne tűnjön nyilvánvalónak, hogy a mi malmunkra hajtod a vizet, de nagyon jó az irány, okés?

Forrás: Facebook/Gyurcsány Ferenc

 • „Orbán Viktor Tusványoson azt merte hazudni, hogy az Oroszország elleni szankciós politika, amelyet ő ugyan megszavazott az Európai Unióban, nem működik.
 • A valóság azonban az, hogy a szankciók működnek, ráadásul ez a legbékésebb út a Nyugat részéről, hogy rávegyék Putyint, fejezze be a háborút, az atomerőművek lövetését, a hadifoglyok kínzását, a gyilkolást.”

(Márki-Zay Péter, Facebook, 2022. augusztus 11.)

Ez teljesen rendben is van, Polgármester úr – egyetlen problémánk van ezzel a kijelentéssel: az pedig a következetlenség. Az Ön fotóalbumában meg mindenhol hivalkodóan terpeszkedik Obama és Hillary, akiknek Ön bevallottan nagy csodálója. Az előbb nevezett politikusok lelkén vajon szárad háború és vérontás? Rájuk nem vonatkozik az Ön által citált parancs?

 

 • „Ha nem akarnak őshonos erdőkhöz hozzányúlni, akkor miért teremtették meg a rendeletben ennek a lehetőségét?”

Hogy ne fagyjatok meg. Legalábbis aki nem szeretne.

 • „Hogyan gondolják azt, hogy a frissen kivágott »vizes f«ákkal oldják meg az idei tél fűtési gondjait?”

Szóval ehhez is értesz. Honnan tudod, hogy pont ezt gondolták? Vajon a háborús vészhelyzet csak idénre szól?

 • „Van-e olyan fa amit haszontalannak nevezhetünk a klímakatasztrófa idején?”

Visszakérdezünk megint: a fa vagy az ember élete előrébbvaló?

 • „Miért nem indított a kormány az elmúlt 12 évben, és miért nem indít legalább most nagyszabású energiakorszerűsítési programot, amikor a magyar háztartások 70%-a igényelne korszerűsítést?”

Oké, decemberig megoldjuk a passzívházakat 3 millió embernek.

 • „Miért a fafűtést futtatják fel, miért nem az ennél jóval hatékonyabb alternatív tüzelési, vagy alternatív energiaforrásokat, miért nincs szél és geotermikus energiatermelés, a hőszivattyú támogatva Magyarországon?”

Ugyanitt napelem-támogatás elérhető, az vajon micsoda?

(Jámbor András, Facebook, 2022. augusztus 11.)

 • „Engedd meg, hogy elmondjam, hogy milyenné váltál azóta: egy görcsbe rándult arccal, szélsőbalos proletár eszméket vadul üvöltöző politikus lett belőled, akiből a közélet mémeket gyárt. Nem vagy Te már veszély Orbán Viktorra, legfeljebb tanácsadód, és a felbőszült híveid veszélyesek a jó ízlésre, amikor a Jobbik aktivistáit zaklatják alpári módszerekkel.”

(Gyöngyösi Márton, Facebook, 2022. augusztus 11.)

„Kedves” zsidólistázó Márton! Ha jól emlékszünk, te is a Gyurcsánnyal való összefogást szorgalmaztad ezerrel, szóval ne varrd az egészet Jakab és a „mamuszos” csaja nyakába. Te még Jakabnál is nagyobb köpönyegforgató vagy, mindent megtennél azért, hogy rajta lehess a főnököd, Gyurcsány következő EP-képviselői listáján. De eláruljuk neked: Feritől nem kapsz befutó helyet, szóval mehetsz Ujhülye Pista haveroddal együtt munkát keresni.

 

 • „Te a Jobbik új elnökeként ma választás elé állítottál: ha maradok a nép pártján, ha továbbra is nyersen, őszintén, karcosan akarok kiállni a válság vesztesei, az Orbán-rezsim károsultjai mellett, akkor nincs helyem a Jobbikban. Nos, Marci, akkor nincs helyem a Jobbikban. Ha a nép és a Jobbik között kell választanom, nem kérdés, melyiket választom.
 • Kedves Marci, az utolsó kívánságodat ennek megfelelően teljesítem. Választok. Ezennel kilépek a Jobbikból, független képviselőként pedig maradok a nép pártján pont úgy, ahogy eddig: nyersen, karcosan, de mindig őszintén. A Jobbik feladhatja, én soha!”

(Jakab Péter, Facebook, 2022. augusztus 11.)

Szóval eljött ez a nap is, amikor te immár hivatalosan mandátumtolvaj lettél! Emlékszel arra, hogy az elmúlt években mindenkit mandátumtolvajnak neveztél, aki kilépett a Jobbikból, illetve annak frakciójából, de nem adta vissza a képviselői mandátumát? Ezt vágtad Dúró Dóra, Sneider Tamás, Varga-Damm Andrea és mások fejéhez is. Egy szó, mint száz: milyen érzés mandátumtolvajnak lenni, meglopva a saját közösségedet? Megérte mindez Feriért és a „mamuszos” csajodért?

 • „Folyamatosan erősödik az Európai Parlament, Orbán Viktor hiába szervezkedik ellene”

(Ujhelyi István, Facebook, 2022. augusztus 12.)

Bizonyára tisztában vagy vele Pista, hogy a „folyamatosan erősödő” kifizetőhelyedet 2024-ben csúnyán el fogod bukni, szóval szerénység elvtárs, szerénység. Te két év múlva már egész biztosan nem leszel EP-képviselő,  a sóhivatalban már nem tartanak rád igényt.