Heti válogatás az ellenzéki politikusok és a független újságírók legnagyobb hülyeségeiből

Nem különösebben rázta meg a választási vereség a baloldal megmondóembereit, továbbra is ragyogó formában vannak. Csak egy példa: Nagy Ervin már szerint újra kell tanulnunk a magyarságunkat. Ez itt a Házi Sertés!

  • „Franciaországban és Szlovéniában is kikaptak ma Orbán szélsőjobbos haverjai a választásokon. Hiába a szlovén propagandasajtóba ölt magyar kormány milliárdjai, hiába a Le Pennek adott magyar gigahitelek, Európában még működik a társadalmak immunrendszere.”
  • (Szabó Tímea, Facebook, 2022. április 24.)

Ha a propaganda semmit nem ér, akkor vajon miért győzött a jobboldal Magyarországon? Önök meg miért buktak el már sokadjára? Miért nem kíváncsi Önökre a magyar nemzet? Mi az, ami Szlovéniában működik, de Magyarországon nem? Miért tudott ott a zöld baloldal nyerni, itt pedig Önök még egy vidéki város köztestületébe sem tudnának önállóan  bejutni? Inkább ezekre a kérdésekre keresse a választ, kedves Tímea! Miért utálják magukat a magyarok, a szlovén baloldalt pedig miért nem utálják a szlovénok? Talán mert a szlovén baloldal nem folytat szlovénellenes politikát? Megannyi kérdés és probléma, amire az Önök érdekében jó lenne megoldást találni. Mi addig örömmel figyeljük a vergődésüket.

 

  • „Ha ön gyermekes szülő, akkor az állam visszatérítette tavalyi személyi jövedelemadóját (vagy annak egy részét), ám ez nem jelenti azt, hogy ne rendelkezhetne a teljes adója 1 százalékáról. A visszakapott összegről is. Mutatjuk, hogyan kell, egy perc az egész!"

(Válasz Online, 2022. április 25.)

A gátlástalanságnak nincsenek határai. A valaszonline.hu egy nettó propagandalap, egy választási füzet, amely arra hivatott, hogy az ellenzék irányába terelje a polgári érzelmű jobboldali szavazókat. A legvisszataszítóbb munka az övék: hátba lőni a nemzetet. Most azonban a kunyerálásukkal túl tudtak tenni eddigi görénységeiken is. Nem másról van ugyanis szó, mint: „Tudjuk, hogy Ön rengeteg támogatást kapott a kormánytól az elmúlt években, ezért most arra kérjük, hogy ossza meg velünk ezt a bőséget. Mi persze azért törjük magunkat minden nap, hogy Ön és úgy általában a nagycsaládok ne kapjanak ilyen jellegű támogatásokat, de ha már úgyis kaptak, akkor legalább áldozzanak a szabad sajtóra is egy kicsit. Ígérjük ezután sokkal szorgalmasabban dolgozunk azért, hogy véget vessünk az osztogatásnak!”.

  • „A magyarságot újra kell tanulni.”

(Nagy Ervin, HVG, 2022. április 25.)

Neked, Fiam, nem újra, hanem egyáltalán meg kellene tanulnod magyarul érezni, gondolkodni, mert az eddigi produkció minden volt, csak magyarul érző nem. A helyzet azonban az, hogy magyarnak születik az ember, a zsigereiben hordja ezt az érzést, és akiben ez nem alakult ki a családban, az nem vénülő alkoholistaként növeszt majd magyarságtudatot. De van, akinek arca olyan szép pöffedt, hogy egy magyar mezei tököt eljátszhat valami vásári komédiában. Még szép karrier vár rá ilyen tekintetben.

  • „Egy hatésfeles, kis üveges Leffe-ért, ami a nyomorult, folyamatos bukásban lévő Brüsszel Borsodija, meg elkérnek 560 forintot, mégis, hová fajul már ez a világ? Hát semmi se szent? Szerintem 480-at ér, de nagyon maximum, úgyhogy, ha bevezetik, úgy beköszönt a polgári Magyarország, mint a picsa."

(Dévényi István, Facebook, 2022. április 27.)

A Magyar Hang újságíró-szakmunkásának egyetlen bejegyzése magyarázatot ad arra, hogy miért bukott újra a baloldal. A hatósági árak kérdéséből és úgy általában a magyar nemzeti érdekek védelméből ennyit értenek a baloldal világmagyarázói. Dévényi ráadásul megállás nélkül a vidéket járja, hogy megtalálja végre az elveszett ellenzéki milliókat, akiknek az éhséglázadása megdönti a jobboldal uralmát. Persze le lehet menni vidékre, de akkor sem fogjátok érteni a magyarokat. A valósággal kell legelőbb megbarátkoznotok, és csak azután kezdhettek neki a magyar néplélek megismerésének.

  • „Alapvetően át kell alakítania a gondolkodásunkat: nagyobb figyelmet kell szentelni a vidéknek. Ezt eddig elhanyagolta az ellenzék. A vidék lehet a kulcsa az építkezésnek."

(Márki-Zay Péter, Facebook, 2022. április 27.)

Márki-Zay nem értette meg a vidékiek üzenetét. Pedig a fővároson kívül élő Magyarországnak a legkevésbé sincs szüksége a Márki-Zay-félék figyelmére. A választások alkalmával világossá tették a vidéken élő magyar emberek: nem akarják, hogy a baloldal foglalkozzon a dolgaikkal, mert annak mindig megszorítás, elvonás a vége.

Forrás: Kozma Zsuzsi

  • „Ahogy szoktam mondani, én egyetlen percet sem dolgoztam demokratikus parlamentben..."

(Szél Bernadett, Facebook, 2022. április 27.)

Szél Bernadett beismerte, hogy semmit nem dolgozott, mióta parlamenti képviselő lett. Ez éppen meglátszik a baloldal választási eredményein, illetve Szél választókerületi szereplésén is. Igazából ez a kudarcuk valódi oka, nem a vidékizés, nem a médiaegyensúly, a propaganda, a cigány szavazók... Egyszerűen semmit nem dolgoznak hosszú évek óta, gyakorlatilag csak botrányról botrányra élik a mindennapjaikat. A Parlamentben trógerkednek, betörnek a köztévé székházába, és még sorolhatnánk a számtalan kínos produkciót. A Fidesz a baloldal semmittevése ellenében világos alternatívát tudott kínálni: a magyar nemzet előre megy, nem hátra!

 

  • „Hadházy az RTL Híradótól tudta meg, hogy nem lesz a Momentum-frakció tagja."

(Hadházy Ákos, RTL Klub, 2022. április 29.)

Na ez gyorsra sikeredett! A Fidesztől az LMP-n át a Momentumig több pártot is megjárt Hadházy Ákos nevű bohócot kidobták a „csillogó szemű”, örökifjú progresszívek (is). Ráadásképpen erről „elfelejtettek” neki szólni, így politikai kalandorunkat a bukásáról az RTL értesítette. Mi már csak egy kávét kérünk!

 

  • „A Demokratikus Koalíció Dr. Bősz Anettet javasolja a főpolgármester-helyettesi posztra, a döntésnek örülök, és bevallom, nem is lepett meg. Az előzetes egyeztetéseken azt az igényt képviseltem, hogy a városvezetés olyan közéleti tapasztalattal rendelkező női politikussal egészüljön ki, aki elkötelezett Budapest sokszínűségében rejlő értékei mellett. Anett ilyen politikus, aki eddigi munkája alapján képes és alkalmas arra is, hogy a főváros és az agglomerációs települések együttműködését erősítsük, az elindított Magyarország Szíve programnak új lendületet adjunk közösen. Üdv a fedélzeten, Anett!”

(Karácsony Gergely, Facebook, 2022. április 30.)

A 0 százalékos támogatottsággal rendelkező Párbeszéd társelnöke, Karácsony Gergely üdvözli a folyamatosan zátonyra futó „hajója fedélzetén” a szintén 0 százalékos támogatottsággal rendelkező Liberálisok vezetőjét, Bősz Anettet, akit immár DK-s főpolgármester-helyettesként tarthatunk el az adóforintjainkból. Bősz Anett tökéletes példája a baloldalon belül uralkodó kontraszelekciónak, mivel Aradszki András kormánypárti jelölt csúnyán elverte őt az országgyűlési választáson, de ennek ellenére a DK-s politikus mégis felfelé bukott.

Forrás: Kontra/Kozma Zsuzsi

  • „Ezzel nem dicsekedett Karácsony: tízmillió forintnyi BKV-bérletet loptak el a felújítás alatt álló városháza széfjéből.”

(Csikász Brigitta, Blikk, 2022. április 30.)

Jó városgazda ez a Karácsony, aki vigyáz a közvagyonra, kivéve persze, ha nincs áramszünet. Mert amennyiben mégis van, akkor a mágneskártyás széf ajtaja egyszerűen nyithatóvá válik, így szabadon lehet bérleteket lopni. „Tiszta szerencse”, hogy a balfék Karácsony a lopás nyilvánosságra kerülésével egy időben jelentette be újraindulását a főpolgármesteri székért. Az időzítése tökéletes volt.