Heti válogatás az ellenzéki politikusok és a független újságírók legnagyobb hülyeségeiből

Gréczy Zsolt, Jakab Péter és Puzsér Róbert vitte a hetet egy-egy tökéletesen időzített nyilatkozattal. Ez itt a Házi Sertés, a legkreténebb megszólalások hivatalos reklámfelülete.

 • Az én országom magyar narancs, éretlen és sárga még
 • Fénytől védett belsejében vakító sötétség
 • Napsugártól  hízik lassan, súlyától hajlik az ág
 • Édes gyümölcs lesz, mondják a próféták
 • De hány évig kell még várni rá, nem tudom
 • És mondhatod, hogy álmodom, csak álmodom

Bródy János, Facebook, április 16.

Tini bá, ne csinálja már! Éltünk 40+12 évet szocialista kormányzás alatt, legyen elég! Tessék tiszteletben tartani a demokráciát.

Ne sírjatok, lányok

Ne sírjatok, srácok

Ne sírjatok, lányok

Az élet szép... lehetne.

Forrás: Facebook/Bródy János

 • Régóta hiányzik nekem az a munka, ami nem csak politikusok között zajlik, nem egy-egy „vidéklátogatásban” merül ki. Hiányzik a köldökzsinór a valósághoz, amitől talán a napi darálóban eltávolodtam.

Szabó Tímea, Facebook, április 19.

Jól tette, hogy felkereste Iványi urat! Egy kis valóságos munka elvégzése mellett talán rá fog döbbenni, hogy a gonoszság megrontotta az életét. 

 

 • Nem volt hiteles az ellenzéki összefogás.

Pálinkás József, Mandiner, április 19.

József! És összefogás nélkül hiteles lett volna az ellenzék? Hiteles lett volna az Ön pártja vagy Ön személy szerint? Másrészről meg kell tanulnia a politikai verseny legfőbb szabályát: a legtöbb szavazatot szerző párt vagy koalíció nyer. Önök nemcsak azért vesztettek, mert a társadalom többségét kirázza a hideg a látványuktól, hanem azért is, mert a Fidesz sokkal, de sokkal több szavazatot szerzett. Önök kizárólag akkor nyerhettek volna, ha egyedül indulnak. De hát azoknak az időknek már vége...

 • Köszönöm a több ezer kézfogást!

Jakab Péter, Facebook, április 19.

Igazán szólhatott volna a Képviselő úr, hogy az egész választási mizéria számára csak a kézfogások begyűjtéséről szól! Mennyi kínos jelenettől kímélhette volna meg magát. Ha csak emberi szóra és érintésre vágyik, akkor bátran forduljon hozzánk! Tőlünk megkapja azt a figyelmet, amire a romokban heverő párkapcsolatai miatt bizonyára szüksége van.

Forrás: Facebook/Jakab Péter

 • 1200 forint lesz egy lángos a Balatonon. Ma meghalt a kovid 46000. magyar áldozata.

Gréczy Zsolt, Facebook, április 20.

Szorosan összefonódó tartalmak valóban! Nem tudjuk, eddig mennyi volt a lángos, nem fogyasztunk ilyen mérgeket. A csattanó maszlag árát is tetszik tudni esetleg? A halálkampányt pedig folytassák csak. Magukkal biztos sokkal jobban ment volna – kár, hogy ezt megint nem tudjuk meg.

Forrás: YouTube

 • BUDAPEST FŰVÁROS TEREIT, PARKJAIT ÉS A HÁZIBULIK ZÖMÉT PÉNTEKEN ÉS SZOMBATON ESTE MARIHUÁNAFÜST LEPI EL, ÉS JELZI: SZÁZEZREK MONDANAK NEMET AZ ALKOHOL KULTÚRÁJÁRA, HOGY BÉKÉSEBB RELAXÁCIÓT VÁLASSZANAK. [...g A KANNABISZ HELYZETÉT RENDEZNI KELL. LEGALIZÁLNI KELL.

Puzsér Róbert, Index, április 20.

Ez érdekes, mi erről nem is tudtunk. Bár akkor legalább lesz mire fogni a választási eredményeket. Melyik kerület ez? Mindegy, szívjátok csak, szemmel láthatóan Juhinak se ártott  ez a békés relaxáció.

Forrás: YouTube/Kálvinista Apologetika
​​

 • A KORMÁNY ELMÚLT NÉGYÉVES TELJESÍTMÉNYE GYALÁZATOS VOLT [...]. Romokban hever az egészségügy és az oktatás, holott ezek nélkül egy országnak jelene ugyan van, de jövője biztos nincs. A külgazdaság-politika vállalhatatlan, a keleti nyitás azt tudta elérni nyolc év alatt, hogy az Oroszországba menő exportunk negyven százalékkal csökkent. A gazdaság húzóágazata, az autógyártás, egy kifutó technológiára épül, nem segíti a felzárkózást. Külpolitikai szempontból Magyarország az EU-ban és a NATO-ban is a sarokban ül, mint egy rossz rokon, akit ugyan megtűrnek a többiek, de nemigen akarnak vele közelebbi kapcsolatba kerülni. Hogy lehetne támogatni egy ilyen kormánypolitikát?

Simor András, Jelen, április 20. 

Mindezt hallhattuk attól, aki 2007 és 2013 között vezette az MNB-t, az alapkamatot egészen 11,5 százalékig sikeresen feltornázva. Kár, hogy a régi jó dolgokból nem maradt már semmi.

 • Ezt az értelmiséget nem tartom értelmiségnek, az értelmiségnek ugyanis az alapfeladata, hogy rendszertől, politikai hatalomtól függetlenül kritikus legyen. Itt olyan emberekről van szó, akik mögött nincs teljesítmény, a lojalitásuk révén kerülnek helyzetbe. [...] Volt egy előválasztás, amelyet Márki-Zay Péter nyert meg. Ebbe nem mennék bele, mert fenntartásaim voltak az előválasztással kapcsolatban.

Gábor György, Népszava, április 20.

Csodálatos és egyben hihetetlen, de ezzel mi is egyetértünk! Nos, az Önök értelmiségét mi is lojális szekértolóknak tartjuk. Márki-Zay előválasztási győzelméről pedig nekünk is eszünkbe jutott, hogy hátha csaltak... Bár a 3-as döntő és Karácsony visszalépése önmagában csalás volt. Majd legközelebb küldünk 20 ezer jobboldali szavazatszámlálót, okés?

Ezért kell kizárni az orosz sportolókat minden eseményről. [...] Nyilvánvaló, hogy az orosz civilek, így a sportolók sem tehetnek arról, hogy Vlagyimir Putyin háborúba sodorta országát, ugyanakkor muszáj komoly társadalmi fellépéseket sürgetni, hogy több irányból szorítsák egyre jobban sarokba az orosz elnököt, akitől idővel olyan reakciót várnak, hogy lássa be, saját népe sínyli meg a háborúját. [...] Egész egyszerűen nincs más út. Sajnálatos lépés a sportolók, sportcsapatok kizárása. Nem jó lépés, nem igazságos lépés, de szükséges lépés. A szervezetek és szövetségek kezében olyan fegyverek vannak, amelyekkel emberéletet nem lehet kioltani. És inkább használjuk ezeket, mint az éles puskát... [...] Ez Putyin háborúja.

Huber Tamás, Index, április 21.

Na legalább valaki kimondta, hogy ez nem a mi háborúnk, hanem Putyiné, oké. Szóval zárjuk ki a sportolókat, esetleg kapjanak karszalagot is, meg ilyesmit?