Hamarosan egy fekete nő lesz az Egyesült Államok elnöke - Elkezdődött Joe Biden leépítése

Joe Biden fiának, Hunter Bidennek a Macbookjáról származó adatok hitelességét nemrég megerősíttette egy civil szakértői csapat. A gépen tárolt levelek, beszélgetések, fényképek rengeteg izgalmat tartogatnak. Illetve egy nagy adag emberi drámát is, amiből kiderül, hogy Joe Biden politikai ambíciója mindössze annyi, hogy megmentse a fiát a börtöntől.

Joe Biden elnöksége a végére jár.

Nem arról van szó, hogy hamarosan új választásokat írnak ki, miután nyilvánvalóvá vált, hogy az Amerikai Egyesült Államok elnöke egy golfkocsit sem tud komoly nemzetbiztonsági kockázat nélkül elvezetni. Nem, az túl tisztességes megoldás lenne.

Egyszerűen már nincs szükség többé Joe alakítására, akik az elnöki székbe segítették, azok lassan kihátrálnak mögüle, és hagyják magától arcra esni.

Forrás: AFP

Biden jelentősége és szerepe abban állt, hogy ő volt az egyetlen valamennyire amerikainak tűnő, még vállalható jelölt a Demokrata Párton belül, akit képesek voltak eladni a választóknak és könnyen kézben lehetett tartani. Azonban:

a mór megtette kötelességét, a mór mehet.

Pontosabban fogalmazva a "mór" helyett színre lép az igazi mór.

Hamarosan Kamala Harris veszi át Biden helyét, miközben mindenhonnan az visszhangzik majd, hogy milyen nagy dolog az, hogy az Amerikai Egyesült Államok elnöke egy nő lett, ráadásul egy fekete nő.

Forrás: AFP

kapcsolódó

Úgy ünneplik majd, mint a faji elnyomás elleni küzdelem bajnokát, nem pedig úgy mint az elitből érkező valakit, akinek dollármilliókkal volt kikövezve az útja egyik pozíciótól a másikig. Korábban hasonló bravúrt hajtott végre azzal is, hogy az elnökjelöltségért folytatott kampányában feketeként azonosította magát, míg néhány évvel korábban még indiai volt, és arra borzalmasan büszke.

Joe Bident lassan betolják egy öregek otthonába, ahol nem tűnik fel senkinek, hogy az öreg annyira témán kívül van, hogy arra sem emlékszik, hogy ki volt az Egyesült Államok 46. elnöke.

Végül is más sem fog emlékezni erre a kitérőre, csak a 47.-re, aki egy fekete nő volt. Ehhez azonban előbb el kell tenni Joe-t az útból. Finoman, hogy ő maga kérjen kegyelmet az elnökség rá nehezedő terhei alól.

Forrás: AFP

És íme az első lépés. Nemrég arról jelent meg exkluzív cikk az egyik brit bulvárlapban, hogy Joe Biden fiának, Hunter Bidennek a Macbookjáról származó adatok hitelességét egy szakértői csoport igazolta.

Ezzel azokra a vádakra vonatkozó bizonyítékok hitelességét ismerték el, amelyeket eddig is sokan hangoztattak a jelenlegi elnök fiával szemben: kábítószerek, prostitúció, és korrupciós ügyek miden mennyiségben.

Több mint 100 ezer üzenet, 154 ezer e-mail és közel 2 ezer fotó hitelessége nyert bizonyosságot.

Az üzenetek között több olyan is előkerült, amelyekből kiderült, hogy Hunter Biden szinte könyörgött az apjának, hogy 2019-ben induljon az elnökválasztáson, hogy megmentse az ő hírnevét. A hírneve alatt azt kell érteni, hogy a Joe Biden az indulásával tudta garantálni, hogy az egyetlen életben maradt fia elkerülje a börtönt.

Joe Biden két gyermekét vesztette el, az üzenetváltásokból kiderül, hogy Huntert rajongásig szereti, mindent megtenne érte.

Ez érthető, akinek van gyereke, az pontosan tudja, hogy ez a normális viszonyulás. Még akkor is, ha az fiacska egy lecsúszott drogos, aki annyira lehurkolta magát az elmúlt években, hogy az apja milliói sem mentik meg a lezülléstől.

Ahogy egy jól értesült ismerősöm fogalmazott: "Biden egy sajnálatraméltó ember, az egyik fia halott, a másik meg egy ilyen rakás sz*r."

Forrás: AFP

És valóban, Joe Biden korábban is rengeteget kellett tennie azért, hogy fiának ne kelljen bíróság elé állnia drogos és egyéb ügyei miatt. Az idő múltával azonban ezek a mentőakciók egyre nehézkesebbé váltak, a szívességek egyre többe kerültek. Közben azt is meg kellett hálálni, hogy Hunter Biden jól fizető megbízásokat kapott. Példának okáért Ukrajnában.

Hunter Biden 2014-től az ukrán Burisma energetikai cég igazgatótanácsának tagja volt, havi 50 ezer dolláros fizetésért. Az ukrán megbízásnak pedig jelentősége van, Joe Bidenre nézve is.

Jóval az amerikai elnökválasztások előtt nyilvánosságra kerültek a most hitelesített anyagok. Többek között azok az e-mailek is, amelyekből kiderült, hogy

Hunter Biden azért mutatta be apját, aki akkoriban az Obama kormányzat alelnöke volt, a Burisma ukrán energetikai cég legfőbb vezetőinek, hogy Biden nyomást gyakoroljon az ukrán kormányzati tisztségviselőkre annak érdekében, hogy rúgják ki a Burisma korrupciós ügyeit vizsgáló ukrán főügyészt.

Rengeteg zűrös ügy torlódott fel Hunter körül, ezeket az ügyeket használták fel, amikor Joe Bident arról győzködték párttársai, hogy induljon el Trump ellen.

Most pedig szintén ezeket használja a demokrata háttércsapat, csak más szándékkal. Hunter Biden ügyeinek felmelegítése ugyanis az első lépes abba az irányba, hogy Biden-t olyan helyzetbe lavírozzák, hogy kénytelen legyen lemondani.

A pszichésen labilis, minden tekintetben legyengült Joe-ra nem kell túl nagy nyomást helyezni ahhoz, hogy  összeroppanjon és önként távozzon. Feltehetőleg ez így lett megkomponálva akkor, amikor egy csoportnyi ember eldöntötte, hogy a "kézbentartható" Joe lesz a demokraták jelöltje. Most, hogy az eddig letagadott, elhallgatott dokumentumok varázslatos hirtelenséggel megerősítést nyertek, arra engednek következtetni, hogy a Joe Bidennek szánt idő lassan lejár.

A történet teljességéhez tartozik ugyanis, hogy amikor először bukkantak fel a kínos üzenetváltások és képek, akkor azok közlését a "független" sajtó és a közösségi média egyszerűen letiltotta. Nem is történt ügy. Joe Biden kampánystábja egyszerűen letagadta, hogy a demokraták elnökjelöltjének köze lett volna Hunter Biden ügyeihez, az ukrán energetikai céghez pedig pláne nem.

A Twitter és a Facebook egyszerűen betiltotta a levelek közlését.

Igen, a demokraták elnökjelöltjének határokon átívelő korrupciós ügyben való érintettségét bizonyító dokumentumok közlését letiltották a nagy közösségi platformok. A transzparencia nevében. Ugyanazok, akik Trumpot is letiltották annak veszélyes kommunikációja miatt.

A kampány alatt mindent megmozgattak annak érdekében, hogy ez a sztori ne jusson a választók elé. Most azonban váratlanul teljes megerősítést nyert a hitelességük. Ennek azonban mára semmi jelentősége, mindenki a helyére került, már meg lehet szabadulni a kolonctól.

Ha Joe megbotlik, az már csak neki fáj. Lépcső vagy korrupciós botrány, tök mindegy. Viszlát Joe!