Hadházy Ákos Benny Hill-szerű jelenetek közepette próbált bejutni a szekszárdi kórház Covid-osztályára

Úgy tűnik, hogy Hadházy Ákost valahonnan mindig elzavarják. Először a Fideszből, majd Sallai Róbert Benedek balegyenese az LMP-ből, aztán pedig a Közmédia főépületéből. Többször is. A főleg viseltes zoknijairól és zavartságáról ismert ellenzéki országgyűlési képviselőnek ezúttal a szekszárdi kórház munkatársai mutatták meg, merre van az arra.

Forrás: Facabook

Hadházy és operatőre szerda reggel bukkant fel a kórház portájánál. Az általa a Facebookra feltöltött videóból az látszik, hogy szegény portással kezd heves alkudozásba, hogy beengedjék, majd mivel többszöri felszólítás után sem hordja el az irháját, több biztonsági őr próbálja meg elállni az útját.

Ide-oda sasszézva próbál meg betörni a kórház területére, mire a kórház parancsnokának, Elmauer Szilárdnak személyesen kellett közbenjárnia. Ő azonban jogszabályokra hivatkozva nem fújta le egyből gázspray-vel, hanem megkérte a távozásra, belépési engedély híján.

Hadházy ekkor arra hivatkozott, hogy ő igazából kért engedély többször is emailben, de hát nem kapott, ezért jött személyesen. Javasolnánk képviselő úrnak, hogy várjon addig (felőlünk akár féllábon is), míg azt meg nem kapja. És akkor nem vonja el a fontosabb tennivalóktól (ha jól számoltuk) legalább 7 ember figyelmét egy JÁRVÁNYKÓRHÁZBAN bugyuta kérdések feltevésének szándékával.

Hogy gondolhatja bárki azt egy világjárvány közepén, amikor minden erőforrásra szüksége van az egészségügynek, hogy egy kórházigazgatónak arra van ideje, hogy erőszakos képviselők ostoba kérdéseit válaszolgassa meg?

Kávéra és süteményre nem tartana igényt esetleg, Hadházy úr?

Egy képviselőnek nem akadályoznia kellene a vírus elleni védekezést és az egészségügyi dolgozók munkáját, hanem épp ellenkezőleg: segítenie kellene azt!

Feltűnő egyébként a videóban, hogy Hadházy Orbán Viktorra többször is következetesen mint „képviselőtársára” hivatkozik és sajnálatát fejezi ki aziránt, hogy őt bezzeg előzetes bejelentkezés nélkül is beengedték a kórház területére, sőt ellenőrizhette a Covid-osztály működését is.

Mindez talán azért lehetett, mert Dr Orbán Viktor Magyarország miniszterelnöke. Önnek pedig csak Doktor Miniszterelnök Úr!