Ha nő vagy, de péniszt szeretnél építtetni magadnak, ezt mindenképpen vedd figyelembe

Megnyúznak, lehántolnak, kipakolnak, megbarkácsolnak - biztos érdemes.

Az elején mindenképpen meg kell említenünk, hogy a falloplasztika egyáltalán nem elvetendő terület, és eredetileg nem arra találták ki, hogy magukat férfinak érző nők hobbiból péniszt építgessenek:

kifejlett pénisz nélkül született, azt baleset vagy betegség, műtét miatt elvesztő férfiak életét tudja némileg megkönnyíteni.

Ehhez jönnek persze a péniszhosszabbító- alakformáló beavatkozások, persze a szégyenlős és félős férfiakra épülő iparág korántsem nőtt  még akkorára, mint pl. a nőket inkább érintő mellplasztika. Még!

Most, hogy ezt megbeszéltük, térjünk a lényegre:

nő hogyan tud magának kukit „növeszteni”?

Sehogy. Az esemény plasztikus leírása az (via John Hopkins Intézet), hogy csinálnak egy péniszt, meghosszabbítják a húgycsövet, hogy a jelölt képes legyen állva vizelni, formálnak neki makkot, herezacskót, eltávolítják a vaginát és a petefészket; végül erekciót, valamint heregolyókat imitáló implantátumokat ültetnek be. Ez egy körülbelül egyéves, többlépcsős folyamat.

És miből építesz péniszt? A semmiből nem lehet, valahonnan el kell venni: megnyúzni, kivágni és abból összegyurmázni.

  • Alkarból,
  • combból,
  • hátizomból (latissimus dorsi).

Maga a módszer szintén nem idegen amúgy: jellemzően ezekről a helyekről pótolják gyógyuló rákbetegeknél is az eltávolított szöveteket. Mindent visznek a bérmunkába: a bőrt, a zsírszövetet, az idegeket és a vénát is.

Álljunk meg egy kicsit, és foglaljuk össze: agyilag annyira nem tudsz azonosulni a saját nemeddel, hogy önmagad többszörös, sorozatos, önkéntes megcsonkíttatására is hajlandó vagy – a hormonkezelésen, a melleltávolításon túl az utolsó menekülőút, a nemi szerveid eltávolításáig. Ehhez nagyon komoly lelki disszonancia szükséges, és persze a „közösség”, a lobbi folyamatos bátorítása. Nincs lobbi persze. Mindenesetre a műtét megkezdéséhez 12 havi megelőző hormonterápia szükséges, illetve két igazolás mentális állapotunkról.

A végeredményt – egyéni preferenciától függően – személyre lehet szabni: a húgycső meghosszabbítása nem kötelező, csak ha az épített makkon keresztül szeretnél pisilni. Ha az élvezet a legfontosabb, akkor az eltávolított részeknél a legjobb idegekkel ellátott darabokra koncentrálunk. Ha pedig a penetráció az elsődleges (azaz a páciens be szeretné majd dugni valahova), akkor az erekciót imitáló protézis kerül fókuszba.

Oké, de milyen élvezet lesz ebből?

Embere válogatja. Az idegek regenerációja akár három héttel az operáció után is beindulhat, másoknál egy évig vagy tovább is tarthat. De nem garantáljuk, hogy egyáltalán visszatér: az elején bármit is érzel, az is inkább ilyen áramcsípés-szerű lesz. A kamupénisz tövébe vezetik át a csiklót, ami szintén növel(het)i a szexuális örömöt. Orgazmus elérése lehetséges, de ejakuláció nem.

kapcsolódó

És itthon, Magyarországon mi a helyzet?

Ehhez Dr. Balajthy Tibor plasztikai sebészt idézzük:

Bár a transzszexualitás betegség, az Alkotmánynak ellentmondva, mégsem támogatottak Magyarországon az egészségbiztosító által teljes körűen a műtéti korrekciók. Csak 10%-ban támogatottak az állami egészségügyben, (a magánpraxisban még ennyire sem) ezért gyakori, hogy közokirat-hamisítással egybekötött OEP-csalással történnek korrekciós műtétek gyakran a betegek számára megalázó körülmények közt az állami egészségügyben, nem mindig megfelelő szakmai és sohasem elfogadható etikai feltételekkel. (...) Előfordult, hogy más, ebben a kérdésben kevésbé tájékozott pszichiáter véleménye után került műtétre olyan páciens máshol, akit nem lett volna szabad megoperálni.

Nem tudom, a T. Olvasó hogy van vele, de egyelőre nekem nem hozta meg a kedvemet a nemi átalakító műtéthez – és akkor még az olyan kellemetlen előzményeket nem is vettük figyelembe, mint a mellek eltávolítása vagy az egész hormonkezelési kúra.

Foglaljuk össze konyhanyelven:

Melleidet levágják, a legérzékenyebb helyeken megcsonkítanak: a pinádat, petefészkedet kiveszik, szétvágnak, összevissza vagdosnak,  kísérleteznek, beültetnek, és még élvezni se nagyon fogsz, de az se garantált, hogy bármi is működni fog. Férfivé nem válsz, és valószínűleg gecironda leszel – partnert se nagyon fogsz találni.

De közben és utána is egészen biztosan az egekbe fognak dicsérni az internetes véleménybuborék-kamrában, hogy mennyire elképesztően bátor és erős voltál.

De azért ha szabad kérni, ne közpénzből...