Ha kivégezték Trumpot, még ki kell végezni párszor

Az Establishment példát fog statuálni

Itt a dicstelen vég, megszavazta Donald Trump elmozdítását a washingtoni képviselőház

Kezdődhet végre (megint) az impeachment! De jó lesz. Rekordszámú republikánus állt át: összesen tízen. Bravó, az Elvek Emberei! De soha nem árulók vagy megfelelési kényszeres gyávák.

Nem elég nevetségessé tenni, nem elég legyőzni minden lehetséges fronton és eszközzel, nem elég a kiközösítés, nem elég a letiltás, az ellehetetlenítés és a virtuális kivégzés.

Mert még sokszor ki kell végezni, sokszor megtaposni, felnégyelni, demokrata várainkra kitűzni. Mert ez még egyszer nem fordulhat elő. Tudjátok, mi tényleg az Ember és a Béke pártján álltunk végig, de Trump átlépte a Vörös Vonalat, egyszer csak azt kell tudni mondani, hogy eddig, és ne tovább - és No Pasarán.

kapcsolódó

Mondhatjuk, hogy kezdődhet Trump karakter-legyilkolása? Nem, hiszen az már szűk öt évvel ezelőtt megkezdődött - ám a folyamatos elhallgatást, nevetségessé tételt, kiradírozást egy percre se lehet elfelejteni. 

 

A cél, hogy soha, senkinek, egyszer se jusson még egyszer eszébe szembeszállni az Establishmenttel - semmilyen szinten. És a népnek se. Nem szavazunk lázadó elnökjelöltekre és elnökökre.

Végül is ezek már humánus, mondhatni: virtuális- és proxy-kivégzések.

Ahogy Lenin is lelövethette volna a kisfiút, inkább visszaadta neki a labdát. Szóval kijelenthetjük, hogy a demokratáknak és a kollaboráns republikánusoknak is van szívük. Kifejezetten Jó Emberek. Voltaképpen ők az igazi keresztyének.

Gondoljunk csak bele, Kennedy mennyivel szarabbul járt lassan 60 éve: neki bizony egy magányos őrült lőtte szét a fejét - pont, amikor elkezdte volna kiherélni a FED-et.

Szóval ezek már finomabb, szinte családias idők.

Pedig az eszköztárat nem merítettük ki teljesen. Nem szeretnék tippeket adni itt az emberbarát amerikai igazságszolgáltatásnak, de lehet ezt még fokozni:

  • Bankszámlák befagyasztása (ja, bocs)
  • Családi (közvetlen és közvetett) vagyon államosítása kárpótlásul, és szétosztása a rászoruló demokraták között
  • Trump bebörtönzése
  • Kollaboránsok kivonása a forgalomból, ld. előbbi pontok - különös tekintettel Orbán Viktorra mint első csatlósra!
  • A család következetes megbüntetése a fentiek szerint (ld. Romanovok: az Eszme maga nemes volt, csak az emberek rontották el, ideje újra megpróbálni!)
  • Trump nevének, képének kiradírozása, kisatírozása mindenhonnan, kiejtésének betiltása, helyette (ha muszáj) a "T-word" alkalmazható. A Reszkessetek, Betörőkből is ki kell vágni (ja igen, ez is már megtörtént), a múltat végképp el kell törölni.

De persze, ha nagyon-nagyon nincs más lehetőség, kizárólag a béke érdekében és a demokrácia védelmében megvizsgálhatjuk a fájdalommentes, szigorúan humánus kivégzés lehetőségét is. Hogy soha ne fordulhasson elő ilyen mégegyszer. Annyian kérik már világszerte, hogy ennyi ember kívánságát nem hagyhatjuk figyelmen kívül.

És ha végre ártalmatlanítottuk a béke ellenségeit, eljöhet egy Jobb Világ.

Ez legyen a lázadóknak mindörökké intő jel!