Gyurcsány titkos laboratóriumából pszichiátriai zavar tüneteivel szökött meg az egyik kísérleti alany

Szovjet típusú emberkísérletek zajlanak az Apró-villa környékén, közel sem makulátlan eredménnyel. Ezúttal is kiderült: nem szabad átoperáltatni magunkat, mert veszélyes!

Előzmények (Szovjetunió, 20. század)

A Szovjetunióban titkos laborkísérleteket folytattak egy új embertípus kitenyésztése érdekében. A kommunista utópia ideológusai az általuk megálmodott új világban megbízható, tökéletes embereket képzeltek el, akik hűen követni fogják a kommunista eszmét.

Így nekiláttak hát a kísérletezésnek, és az eugenikában próbáltak maradandót alkotni: példának okáért az öregedés megakadályozására emberek közti vérátömlesztéssel próbálkoztak, illetve emberi lényeket kereszteztek majmokkal. Mondani sem kell:

az elképzelés nem jött be.

A tökéletes, kommunista embertípusból nem lett semmi, a Szovjetunió és vele együtt az elvtársak meg mentek a kukába.

kísérlet, Fázisok (Magyarország, Budapest, 21. század)

Vagyis ez utóbbi kitétel nem teljesen igaz, hiszen a kommunizmus bukását követően az elvtársakból varázsütésre demokraták lettek. „A kommunista nem vész el, csak átalakul” – és mennyire igaz a mondás.

Az egykori vörösök hiába próbálják meg álcázni magukat, a régi reflexeik időközönként azért elő-előjönnek. Továbbra is pofátlanul kísérleteznek az embereken, csak most már demokrataként!

Magyarországi utódaik legalábbis biztosan. Próbálkoztak már mindennel, de semmi nem jött össze nekik, 2010 óta képtelenek megragadni a hatalmat. Éppen ezért Gyurcsány Ferenc, a baloldal vezére 2020 januárjában elhatározta:

a szélsőjobbtól a szélsőbalig átívelően megteremti a tökéletes, a PC-n beszélő, összefogáspárti politikus prototípusát, olyan példányokat kinevelve, akik tűzön-vízen át kitartanak a nemes elképzelés mellett.

Forrás: Facebook/Gyurcsány Ferenc
Forrás: Facebook/Gyurcsány Ferenc

Különféle módszereivel addig gyúrta a politikusokat, a tanácsadókat, a háttérembereket, amíg papagájüzemmódban nem tudták azt mondani, és őszintén nem tudták azt gondolni:

az összefogás az egyetlen lehetséges út a demokratikus ellenzék előtt, aki pedig mást gondol, az a hatalom ügynöke.

Időközben ugyan kihullottak páran, de alapvetően sikeresnek bizonyult a művelet. Jakab Pétert, az egyszerű borsodi rasszista srácot például sikerült úgy átalakítani, hogy feleségét és pártelnöki tisztségét is hajlandó volt feláldozni az idea oltárán. Annyira tökéletes lett, hogy fejlődésének csúcsán mindenféle segítség nélkül saját maga írt egy rockhimnuszt az összefogás dicsőségéről.

Bár időközönként pimaszkodik a nagy alkotóval, a kísérlet során a konzervatív értékeket teljes mértékben levetkőző Márki-Zay Péter is kiváló alanynak bizonyult: hiába verték meg nagyon a parlamenti választáson, továbbra is mélységesen hisz a baloldali pártok közötti szövetségben és a szeretet összetartó erejében.

Tehát sokáig úgy tűnt, Gyurcsány Ferencnek sikerült megteremtenie az összefogást megalkuvás nélkül képviselő társadalmi kasztot,  sajnálatos módon kiderült azonban, hogy hiba csúszott a számításaiba. Az egyik alany ugyanis a napokban megszökött a laboratóriumából, és azóta is nagyon furcsa dolgokat produkál. Szaknyelven fogalmazva erősen a disszociatív személyiségzavar jeleit produkálja.

Mellékhatások (Magyarország, Barcs, 21. század)

„Többszörös személyiség avagy disszociatív személyiségzavar a disszociatív kórképek csoportjába tartozó pszichiátriai zavar, melynek meghatározó jellemzője, hogy az egyénnek két vagy (az esetek felében) több elkülönült személyisége van saját névvel, emlékezettel, melyek között kisebb-nagyobb mértékű átjárás lehetséges.”

/Levitánia Pszichológiai rendelő/

Fázis 1: Ander Balázs, barcsi tanár, a Jobbik alelnöke (45) a kísérlet megkezdése előtt sem a zsidókat, sem a liberálisokat nem szerette, a cigánybűnözőket pedig egyenesen utálta. Ekkor még gondtalanul élte a szélsőjobboldali fiatalok életét!

„Elég az élősködésből! Mikor lép már fel határozottan a kormány a magyar emberek életét megkeserítő paraziták ellen?” – követelőzött a náci nyelven kiválóan beszélő politikus, aki 2016-os parlamenti felszólalásában nem kis bravúrral egyszerre nevezte élősködőknek és parazitáknak a romákat.

Ezek után semmi meglepő nincs abban, hogy rendszeresen szkinhedviseletben bukkant fel az ország különböző pontjain. Sőt, még fogadóórát is így tartott!

Forrás: Origo
Forrás: Origo

Ahogy azon nem csodálkoztunk, hogy egy akkora árpádsávos Nagy-Magyarországot tetováltatott a bal felkarjára, hogy az még az Apró-villából is látszott.

Forrás: Facebook/Ander Balázs
Forrás: Facebook/Ander Balázs

Fázis 2: De hát minden jónak vége szakad egyszer, Ander Balázs önként és dalolva sétált be Gyurcsány Ferenc kísérleti laboratóriumába, ahol aztán megkezdődött az átalakítása. Kezdetben olyannyira sikeresnek bizonyult a művelet, hogy hamarjában követelni kezdte a Jobbik és a baloldal összefogását. Ráadásul másodikként a pártjából!

Forrás: Origo
Forrás: Origo

Fázis 3: Ám ezek után gyorsan megmutatkoztak nála a disszociatív személyiségzavar jelei: hol a radikális jobboldali (Ander Balázs 1), hol az újbaloldali (Ander Balázs 2) énje nyilvánult meg. Ander Balázsból ekkor még időközönként Ander Balázs 1 szólt, és néhanapján odamondott Gyurcsány Ferencnek. De ekkor már bőven látszott, hogy

ennek nem lesz jó vége, a kísérlet könnyen megroppanthatja az elméjét. 

Forrás: HírTV
Forrás: HírTV

Fázis 4: Az idő múlásával egyre inkább úgy tűnt, hogy Ander Balázs 2 legyőzi Ander Balázs 1-et, és így egy újabb, európai értelemben vett modern, trendi politikussal gyarapodhat a hazai közélet. Gyurcsány kísérleti példánya ugyanis ebben az időben szépen beszélt a cigányokról, nem akart semmi rosszat a zsidóknak, sőt, szívesen látta vendégül Barcson a baloldal vezető politikusait. 

Fázis 5: Csakhogy áprilisban megint történt valami, mert a jobbikos politikus látványosan elkezdett visszaesni. Még az is lehet, hogy köze van a parlamenti búcsújához! Újra a régi énje tűnt erősebbnek, amit egy magyar zászlós borítóképpel nyugtázott. Ekkor már komoly pánik lehetett úrrá a Gyurcsány Labben, hiszen a kísérlet jól érezhetően kezdett a visszájára fordulni. 

Fázis 6: Olyannyira, hogy Ander Balázs (vagy inkább Ander Balázs 1) egy olyan beszédet mondott a Jobbik kongresszusán – ahol egyébként újra a párt alelnökének választották meg –, hogy az a Magyar Gárda tisztavató nagygyűlésén is elsöprő siker lett volt. Volt abban belpestizés, liberálisozás, minden, ami szem-szájnak ingere. De ekkor még megszólalt belőle Ander Balázs 2 is, aki egyértelműen az ellenzéki együttműködés mellett tette le a voksát. 

Fázis 7: De nem tartott sokáig ez az állapot, hiszen a kísérleti alany pár nap múlva nyíltan fellázadt jótevője, Gyurcsány professzor ellen. Egész pontosan úgy fogalmazott közösségi oldalán, hogy 

nem hagyjuk magunkat politikailag átoperáltatni. Gyurcsány, Fegyőr, Tordai, MZP vagy bárki más kedvéért.

Ezzel teljesen egyértelművé vált, megközelítőleg sem hibátlan a Gyurcsány-féle emberkísérlet. A barcsi alany ugyanis önálló életre kelt, sőt, szerencsésebb a kifejezés, hogy elszabadult!

Fázis 8: Mostanra újra jobboldalinak képzeli magát, Trianon kapcsán például 3+2 posztot eresztett meg. Sőt, egyenesen a térdelő labdarúgók kifütyülésére biztatta a 14 év alatti magyar fiatalokat. 

Már csak az volt a kérdés, mikor jön egy jó kis néger rabszolgázás. Természetesen ez is csak pillanatok kérdése volt.

Forrás: Facebook(Ander Balázs
Forrás: Facebook(Ander Balázs

KONKLÚZIÓ (Magyarország, Budapest, 21. század)

A szovjet emberkísérletekhez hasonlóan a Gyurcsány-féle átváltoztató műveletek is kudarcba fulladtak.

Ander Balázs esete bizonyítja, hogy a mesterségesen kialakított összefogás-pártiság könnyen személyiségzavart, valamint maradandó lelki és szellemi károsodást eredményezhet a kísérleti alanyoknál.

Bizonyos esetekben pedig fizikai tünetek is jelentkezhetnek, úgymint gerincferdülés.

Így tehát a Gyurcsány-féle emberkísérletekben való részvétel nem javasolt.