Gyurcsány partijobbágya megpakolta a baszatáskát, és elárasztotta ivós posztokkal a webet

Az elmúlt hetekben a Jobbik elnöke bohócból kocsmasztárrá nemesedett: hopp egy pálinka Pista bátyámmal, csúszik a nagyfröccs a Jobbik IT-vel, durran a pezsgő szilveszterkor! Rock, szesz, nők és Jakab Péter: következzen 18+-os fénykép-válogatásunk a keményen vedelő kisemberről!

Előre a lenini gyurcsányi úton!

Az előválasztás első fordulójának katasztrofális eredménye óta

már nemcsak titokban, hanem teljesen nyíltan Don Gyurleone zsebében lakik a Jobbik szebb napokat is látott elnöke, Peti bohóc.

Azt csinál és mond, amire a főnöke utasítja. Úgy tűnik azonban, hogy Jakab ezúttal kissé túlmegy a szó hagyományos értelmében vett lojalitáson, és majomszeretettől fűtve utánozza főnökét: hidratálásba fojtja bánatát.

Forrás: Facebook/Jakab Péter

Ugyanis úgy tűnik, a DK frissen igazolt udvari bolondja folyadékbevitellel törekszik pótolni tönkrement karrierjét, magánéletét, hitelességét stb.

Éppen úgy, ahogy Gyurcsány egyidőben már az országház környékére sem ment fátyolos tekintet nélkül. (Hogy ezt mi okozhatta, csak találgatni lehet. A leheletét nem nekünk kellett szagolnunk, és szonda sincs az ülésteremben.)

Forrás: Facebook/Jakab Péter

Mióta híre ment, hogy otthonában nemkívánatos személynek nyilvánították, Jakab Facebook-oldalán hirtelen megszaporodtak az itókázós posztok. Senkinek semmi köze hozzá, hogy ki hogyan kezeli a stresszt, de úgy tűnik, Peti fontosnak tartja ország-világnak tudtára adni: már ő is iszik, nagyfiú lett.

Hol van már az a hamvas kisnyilas, aki azzal dicsekedett, hogy a vidéki kocsmákba betérve narancslevet szürcsölgetve hallgatja az Orbán vasalt bakancsa alatt nyomorgó Nép jajszavát?
 

Persze mindez nem meglepő, hiszen a Főnök is megszomjazik néha, mégis markában tartja az ellenzék összes zacsiját Karácsonytól Szél Bertalanig Bernadettig.

Lehet, hogy ez a siker titka?

A közéleti szereplés egyik alaptörvénye, hogy az vagy, akit mutatsz magadból. A másik, hogy az internet nem felejt. A politikusoknak – még a balfék-kategóriában induló, esélytelen versenyzőknek, mint a soha egy választást sem nyert Jakabnak is – minden joguk megvan a magánélet szentségéhez. Kivéve akkor, ha politikai tőkét kívánnak kovácsolni belőle.

  • Jogodban áll hülyének lenni.
  • Jogodban áll csinos, fiatalos feleségedet és három jóvágású fiadat a kamera elé rángatni saját vagy gazdád ambícióinak érdekében.

Ez azonban kétélű fegyver: a cuki családfőszerep csak addig vonzó a választóknak, amíg meg nem hágod a közepesen lelakott titkárnődet nem kerül a képbe éjszakába nyúló munkamegbeszélés a kabinetfőnökkel, ráadásul mindezt még titkolni se próbálod. Lebukás után a választók pontosan tudni fogják, kiket hagytál cserben, és azt is, hogy ez az ő szempontjukból mit jelent: még a saját családodért sem vagy képes felelősséget vállalni, hogy is tudnál egy országért?

Utána pedig ad a szarnak egy pofont: már nemcsak nőzik, hanem iszik is. És ebből igyekszik magának politikai tőkét kovácsolni a  Facebookon.

Forrás: Facebook/Jakab Péter

Tegyük hozzá: nem biztos, hogy a megszaporodott szeszes italos poharaknak magánéleti oka van. Hogy mit akar ezzel feledni, azt sem tudhatjuk pontosan.

Forrás: Facebook/Jakab Péter

  • Az összefogás zuhanórepülésben süllyedő népszerűségét?
  • A gyakran hülyeségeket beszélő, harmatgyenge miniszterelnök-jelöltjüket?
  • A kormány sikeres inflációkezelő megoldásait?
  • Egyébként meg: kit érdekel…?

Nem volt kötelező politikusnak állni.

Sem álszent családapát játszani, sem „félremegbeszélni”.

Sem italozni.

Sem mindezekről posztolni.
Forrás: Facebook/Jakab Péter

Ábrahám Róbert jó tollú kollégánk és tábori rabbink szokta mondani: aki nem bírja a rokkbulit, ne menjen rokkbuliba.

FRISSÍTÉS: Jakab Péter továbbra is nagyban van!