Gyere Te is Katarba!

Vedd fel te is a lépést a XXI. századi futballal, legyen felejthetetlen élményben részed! Katarban gyűlik össze a játékosok krémje és szurkolóik, hogy együtt éljék át azt, amit csak egy hamisítatlan kalifátus tud nyújtani!

Országunk garantálja, hogy a stadionok minden egyes ülésén fergeteges élmény várja a nézőket! Persze nem a klímára gondolunk, ugyanis az energián semmit sem spórolva igyekszünk elfogadható hőmérsékletűvé tenni a létesítményeinket a gyepet!

De ez nem minden! Az építkezéskor sem kíméltünk semmit (és senkit)! Több százan haltak meg dolgoztak lelkesen azért, hogy időben elkészüljön minden! Az előírásokat persze nem tartottuk be, de miért is tettük volna? Szabályai a futballnak legyenek, ne az építőiparnak!

Forrás: AFP

A szállások pedig egyenesen pazarok, messze megelőzik bármelyik ország szolgáltatásait, amely eddig világbajnokságot rendezett. A szurkolók számára a legmenőbb, európai szintű menekülttáborokkal vetekedő falvakat építettünk! Lenyűgöző, minden korlátot megszüntető atmoszféra, ahol elmosódnak a nemzetek közötti felesleges határok.

A legnagyobb gólörömöket pedig – a világon egyedülálló módon – ízletes szörpökkel ünnepelhetik a szurkolók! Allah nem szereti az alkoholt, de hát melyik fociszurkoló az, aki igen?