Füles

Potenciálisan lehetséges, hogy megfigyelik a külföldi ügynököket!

KONTRATUBE

Potenciálisan lehetséges, hogy megfigyelik a külföldi ügynököket!

Előválasztás, Vezetői kompetenciák, Helyreállítási alap

Végül mindenki beállt a startgépbe. Lassan indul az előválasztás. Vajon mitől lesz valaki jó miniszterelnök? Továbbá megpróbáljuk megfejteni a helyreállítási alap körüli vitában az igazságot. Mai vendégünk a Kontra skót mókamestere Gav Duncan.

Főszerepben: Karácsony Gergely, muciológus

A végén még kiderül, hogy Karácsony adjuntkus azon hasal el, hogy muciológia PhD-t hazudott magának. Ez olyan, mintha egy bíróságon azt hazudnád, hogy lábgombád van, pedig nincs, és mégis börtönbe kerülnél. Ennyire fölösleges dologért még senki sem kockáztatott ilyen sokat. Muciológia ügyében azonban Ambrózy és Megadja is tartoznak egy vallomással.

elszabadult_hajoagyu_borito

Karácsony még muciológusnak sem jó, nem hogy főpolgármesternek

A Deutsche Reichswelle bemutatta nekünk a felsőbbrendű életformát: két leszbikus lelkész és egy g**puttony. Készülőben Európa jövője.

Amerikához képest le vagyunk maradva az oltásokkal

Ahhoz is egy kurátor-muciológus-esztétára volt szükségünk, hogy kiderüljön: Magyarországon nem élnek 300 millióan, míg Amerikában igen.

Petry Zsolt esete a nyugati toleranciával

El lehet-e bocsátani valakit a véleménye miatt? Miként lett Petry Zsolt a nyugati cancel culture áldozata? Mai adásunkban a kapusedző megdöbbentő kirúgása kerül napirendre. Tartsatok velünk!

elszabadult_hajoagyu_borito

A halálkufár újságírókra van legkevésbé szükség a COVID-osztályokon

Itt az idő és a lehetőség: Ambrózy versenyre hívja Jakab Pétert!