Függetlenobjektívék a halálkampány után a vírus legyőzését már nem hirdetik olyan nagy kedvvel

Önök is olvasták a függetlenobjektív médiában, hogy Magyarországon gyakorlatilag megtört a vírus? Hogy hála a Gondviselésnek (és a kormány vakcinastratégiájának és intézkedéseinek) nem terjed számottevően a COVID-19? Nem? Hát, mi sem.

Az olyan egetrengetően fontos hírek mellett, mint a supermanes amerikai kamaszsorozat szektás színésznőcskéjének börtönbüntetése vagy a kis György herceg öltönyös focimeccse mellett nem is csoda!

Miért is várhatnánk, hogy a hónapokig hányásig erőltetett halálkampány vagy eszenyizés után arról is beszámol majd az Index-Telex-HVG trió, hogy nálunk sikerült szinte teljesen visszaszorítani a járvány terjedését, az ország pedig újra kinyithatott?

Mindössze elvétve, amolyan kevésbé fontos hírszösszenetként találkozhatunk az aktuális számokkal, mintha csak egy tenisz-eredményről számolnának be. Azt is jól elbújtatva.

Igaz, hogy közel egy évre leállt a gazdaság, nem csak nálunk, de az egész világon, nem elhanyagolható módon az ő feszültségkeltésüknek hála, de az újraindításról és a vírus letöréséről már csak lapítva adnak hírt. Ímmel-ámmal.

Pont, mint az általuk piedesztálra állított ellenzéki politikusok. Most, hogy nem lehet az Orbán-kormány orra alá dörgölni hullarablóként a halálozási adatokat, ők is új témákat keresnek maguknak.

  • Karácsony Gergely a tiszavirág életű Budapesti (!!) Operatív Törzs (röviden BOT – gyere le Jóisten -a szerk.) és az ingyen teszteléssel való hamukázás után kitalálta, hogy alkalmas és angolul nagyon is jól tudó magas és vékony ÁLLAMFÉRFIVÁ - HAHAHA - fújja fel magát,
  • Szabó Tímea továbbra is önmagából kikelve ordítozik,
  • Gyurcsány Ferenc a feleségét futtatja, Jakab Péter középületek falán művészkedik benzines aggregátorral,
  • Fekete-Győr András meg szimplán csak Fekete-Győr András.

Eltelt 11 és fél év Orbán Viktor második miniszterelnökségéből, és még mindig ott tartunk, hogy nincs tényleg egy épkézláb emberük.

Tőlük, mint ellenzéki politikusoktól természetesen nem várnánk el, hogy idomított fóka módjára tapsikoljanak a kormány teljesítménye miatt, de az egészségügy újra csillagos 5-ösre vizsgázott és ezt illett volna megsüvegelni.

Ehelyett mit kaptak? Csak a blamálást. Így lett a világhírű onkológus-professzor Kásler miniszterből hentes, a Magyar Gyógyszerészeti Intézet pedig megbízhatatlan az európaival ellentétben. Nem múlt el nap, hogy ne gyalázták volna a kórházakat, ne ekézték volna az ottani dolgozók munkáját.

Még az orvosok fizetésemelését is befogott orral tálalták, képtelenek voltak az együttműködésre. Folyamatosan hangolták az embereket a keleti vakcinák és úgy en bloc az oltakozás ellen.

A legszomorúbb, hogy ebben partner volt a fent említett trió.

Márpedig a függetlenségüket melldöngetve harsogó, önmagukat watchdogként aposztrofáló etalonmédiától nem ezt kéne várnunk. Bár őszintén meglepődött valaki?

Valójában csak az történt, hogy önmagukat képtelenek voltak meghazudtolni: mindent feltettek a kútmérgezésre. Azóta is fullba nyomják a kretént.