"Fradimeccs" helyett Gulyás Marcit csodálhatják Baranyi TV-jében

A ferencvárosi kerületi tévé minden előzetes jelzés nélkül csempészte be a Soros által finanszírozott Gulyás Márton Partizán nevű netes adásait a műsorok közé.

Egy felháborodott ferencvárosi olvasónk tájékoztatta arról a Kontra szerkesztőségét, hogy a Baranyi-féle kerületi televízióban, a 9.TV-ben

A "Fradimeccs" névre hallgató műsor helyett a Soros által finanszírozott Gulyás Márton, Partizán nevű Youtube-csatornájának műsorát sugározza a kerületi televízió.

Forrás: Kontra
Forrás: Kontra

A kerületben lakó olvasónk beszámolója szerint, a televízió semmilyen előzetes tájékoztatást nem közölt arról, hogy a beígért FTC mérkőzés ismétlése helyett Gulyás Márton Partizánját nézhetik meg a kerületi lakosok.

Sőt az olvasónk által elküldött képek arról tanúskodnak, hogy míg a Gulyás-féle műsor sugárzása közben a televízió műsorújságja is a "Fradimeccs" nevű műsort írta ki - mint az éppen sugárzott programot - a valóságban éppen Gulyás Marci arcában "gyönyörködhettek" a kerület lakói.

Látható, hogy nem is volt feltüntetve a műsorváltozás.

Forrás: Kontra
Forrás: Kontra

A fradista lakosságot jogosan háborította fel az eset, hiszen épp az elmúlt héten zajlott le a csapat számára kiemelt fontosságú meccs, a Fradi-Újpest derbi, amelyen a zöld-fehér csapat győzött 4:0-ra.

Olvasónk, sok évtizede a csapat szurkolója és mivel nem tudta élőben követni a rangadót, ezért megörült, hogy a "Fradimeccs" műsor keretében megismétlik a mérkőzést. Csalódnia kellett.

Tájékoztatása szerint nem ez volt az első, hogy Gulyás alapvetően netes adását sugározta a 9.TV, hiszen az előző héten egy másik műsor helyett a Partizán Heti Hetes különkiadását láthatták a kerületi televízió nézői.

kapcsolódó

  • Heti Hetes utoljára

    Heti Hetes utoljára

    A Partizán újra összehozta a (már szerencsére) megboldogult Heti Hetes szereplőit egy utolsó gusztustalankodásra. Én pedig megnéztem, hogy Önöknek már ne is kelljen.

A Fradi is Baranyi ellensége lett

Ez az eset is jól mutatja, hogy már a kerületi csapat, az FTC is ellenség lett Baranyi szemében.

Hiszen a balliberális Baranyinak nem ez volt az első támadó húzása, a kerület világhírű focicsapata ellen.

Már a 2019. októberi győzelmét követően szinte rögtön belebegtette

majd meg is szüntette az egyre sikeresebb FTC önkormányzati támogatását. (Évi 50 millió forinttól esett el a csapat, amelyet a korábbi városvezetés minden évben biztosított az utánpótlás nevelésére.)

Forrás: ferencjozsef.blog.hu
Forrás: ferencjozsef.blog.hu

Legutóbb pedig arról lehetett olvasni, hogy a Baranyi vezette ellenzék eltávolította a városrész BL főtáblás csapatának zászlaját a városházáról. 

Sőt, Baranyi tavaly októberben nem engedte azt sem, hogy a képviselő-testület napirendjére vegye a Fradi zászló kitűzésének ügyét.

Várjuk Baranyi krisztina válaszát

Levélben fordultunk a polgármester asszonyhoz, akinek két kérdést tettünk fel Gulyás műsora kapcsán:

  • Mi az oka annak, hogy a "Fradimeccs" és más műsorszámok keretében/helyett került sor a Partizán Youtube-os adásainak televízióban történő közvetítésére? Miért nem tájékoztatták a műsorváltozásról/műsorváltozásokról a nézőket?
  • Pontosan milyen feltételekkel sugározza az eredetileg Youtube-ra készített műsor adásait a kerületi televízió, a 9.TV? Született-e bármilyen megállapodás Önök és Gulyás Márton között? Jár-e közpénzmozgással az ügylet?

Amennyiben érkezik válasz, cikkünket azzal kiegészítjük.