Feri és Marci szavazatot szereznek

Kéretlen betekintés Gyurcsány magánéletébe

Feri egyedül maradt.

Na persze nem véglegesen és főleg nem politikai értelemben, de néhány napra egyszerre kell bohócot és édesapa szerepet is alakítania.

Vis maior híján valószínűleg sosem jutott volna eszébe Klára asszony betegsége okán átmenetileg az ő gondjaira bízott kisfiához, mint soron következő politikai termék-alapanyaghoz nyúlni.

Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt

Szögezzük le: Gyurcsány Marci nagyon cuki, igazán nem tehet erről az egészről. 

Ne használj gyereket politikai kommunikációra!

Így szól az igazi, nyugatos, európai értelemben vett kultúr-krédó. Persze csak ha kormánypárti kötődésű közszereplő csinálja ezt.

Megvan ennek a szakkifejezése a balliberális médiában ezt előszeretettel nevezik „politikai pedofíliának”.

Feri, mint az ellenzék önjelölt főparancsnoka persze szülői kötelezettségei okán sem állhat le a szavazatszerzéssel.

Ha már így alakult, forgatott egy-két közepesen hatásvadász videót arról, hogy mikor éppen üres a pohár, milyen szeretetreméltón kombinálja az államférfi és a szerető szülő szerepeket.

Forrás: Facebook/DK

Nőnapra:

A Gyurcsány-család igyekszik bebizonyítani, hogy az anya férfi, az apa nő. Dobrev koronavírusból lábadozik, de a nőnapi klisé nem maradhat el.

Marci legózik a földön, Feri püffedten vigyorogva a kanapéban ülve hátranéz. Lágy, angolszász tamponreklám-stílusú zongoraszó, Gyurcsány mosogat, fintorogva cibálja fel a gyerkőcre a zoknit (a rutin hiánya, vagy a túl sok folyadékbevitel miatti kimerültség?) A srácok felöltöztek, együtt kötözik a tulipán csokrot (vörös szegfűt valószínűleg már nincs pofája) és elindulnak valahova a napsütésben. Boldog nőnapot kívánnak.

Werkfilm egy szokásos, összefüggéstelen monológ forgatásáról:

„Marci, ne duduljál, áldjon meg az Isten!”

Feri, ha zavar a gyerek munka közben, de a feleséged beteg, talán tessék hazazavarni a stábot és vele lenni. Vagy ha végképp nem tudod megoldani, kérd meg mondjuk Niedermüllert, hogy "Itt a piros, hol a pirost" játszva foglalja le pár órára! 

Forrás: Facebook/Gyurcsány Ferenc

Minden elsővonalbéli ellenzéki vezérürü-jelölt átváltott – valódi mondanivaló híján – a szimbólumok és azonosulás eszköztárára. Jakab Péter proli, Fekete-Győr buta és lelkes, Feri is megmutatja, milyen képet szeretne társítani püffedt, elhasznált ábrázatához.

Gratulálunk, pártelnök úr, még képes ellátni alapvető emberi funkcióit, nem semmi ez az Ön állapotában, ennyi minden után!

Mindenesetre örömhír, hogy Gyurcsány Ferencre még lehet gyereket bízni akkor is, ha csak pár óráról van szó.

Országot már nem nagyon mernénk, ott ugyanis nem elég rászólni az államadósságra, hogy „ne nőj tovább, áldjon meg az Isten!”