Fekete-Győr és a Baromságvizsgálat

Megint a Momentum elnökén röhög a fél ország

Az ellenzéki pártok figyelemhajhász ámokfutóversenye újabb szintre lépett.

Magyar politikus még soha nem kötötte magát poligráfra csinált magából ekkora bolondot. Igaz, a verseny szoros, a tétek napról napra emelkednek, de eddig abszolút FeGyőr a befutó.

Ha Gyurcsány előveszi Marcit, Jakab Péter a munkásosztály-menüt, Fekete-Győr András sem maradhat bohóc-segédeszköz nélkül.

Előkerült hát a figyelemfelkeltő eszköztárból a kikötözős szerepjáték poligráfos hazugságvizsgálónak látszó tárggyal való kéjelgés és ennek felnőttfilmes fényben, indusztriális "megcsinálós" zenével való dokumentálása.

Tinilányok ezrei borzonganak bele, mikor Bandi azt mondja gyöngyöző homlokkal, drótokkal körbecsavarva, pumpálós technoval kísérve, meredten maga elé nézve: "NEM." 

Persze, hogy nem, Andris. Nem is gondoltuk egy percig sem az ellenkezőjét.

Forrás: Facebook/Fekete-Győr András

Eljutottunk oda, hogy egy, gyakorlatilag mindenféle számottevő közéleti múlt nélküli (ugyanakkor miniszterelnöki ambíciókat dédelgető) fiatalember maga sem hiszi el, hogy potenciális választói hitelesnek tartják, gépi támogatáshoz kénytelen fordulni.

Nem csoda, hiszen annyi szamárságot összehordott már FeGyőr az elmúlt hónapokban, hogy az átlag ellenzéki szimpatizánsban joggal merülhet fel a kérdés: ez tényleg ilyen egyszerű teremtés, vagy simán hazudozik és ígérget felelőtlenül, ahogy hagyományosan baloldali politikusok szoktak?

Forrás: IMDB
Forrás: IMDB

A hazugságvizsgálatot és a hozzá tartozó műszert a magyar átlagember leginkább amerikai akciófilmekből és kémregényekből ismeri. Az a tény sem kifejezett újdonság, hogy annak eredményét nagyon könnyű manipulálni. A poligráf egy nagyon érzékeny műszer, melynek eredménye környezeti tényezőktől, a vizsgálat alanyának állapotától és egyéb körülményektől függően lehet pontos, részlegesen hiteles, vagy teljesen hamis. Nem véletlen, hogy az igazságszolgáltatásban, bizonyítási eljárások során óvatosan alkalmazzák ezen vizsgálatok eredményeit.

A Momentum elnöke napok óta készíti elő a közvéleményt a Nagy Lekötözős Szembesítésre, amire állítása szerint facebookos kommentekből választottak kérdéseket. Fekete-Győr kemény, zavarba ejtő vallatást sejtetett, de

nyilván olyan kérdések kerültek kiválasztásra, melyekre egy az egyben tükrözik az SZDSZ-tojásból későn kikelt, szélsőromán liberális párt programnak álcázott lózungjait.

A teljesség igénye nélkül, szabad fordításban az állításnak is beillő kérdések egy része:

  • Tényleg úgy gondolod, ebben az összefogósdiban lehet saját különvéleményed Gyurcsány mellett?
  • Nincs közvetlen pénzcsatorna Soros György zsebe és a Momentum pártkasszája között, más módon oldjátok ezt meg?
  • Nem francia idegenlégiósként, hanem politikai haszonlesésből hekkeltétek meg a budapesti olimpiát, ugye?
  • Valóban szeretnél véreskezű, bolsevik Számonkérő Széket üzemeltetni?
  • Szeretnéd, hogy minden áskálódó szemétkedésetek ellenére a Fideszke még egy választást nyerjen? Szeretnél még arra várni, hogy önmagadon kívül más is miniszterelnök úrnak hívjon?

Ugye milyen könnyű így őszintén válaszolni?

Azt pedig már fel sem tételezzük, hogy ez az egész csak megrendezett bohóckodás, amit utólag úgy vágtatok meg kényetekre-kedvetekre, hogy ez a 4 perces BDSM szoft-pornó kényelmesen kijöjjön belőle. Nem tudom, a fanatikus rajongók hogy vannak vele, de mi ezt megvettük kilóra.

Forrás: PS

Alig várjuk a következő performanszot, amelyben majd FeGyőr kihívja Orbán Viktort, hogy „aki nem nyomja el az égő csikket a nyelvén, az nem is igazi demokrata”.
Folytasd, Bandi, mi nagyon jól szórakozunk!