Fekete-Győr András száján kikandikált a bolsevik keretlegény

Az Azonnali Fekete-Győr Andrással készült legutóbbi interjúját olvasva meggyőződhettünk arról, hogy a világ legbutább kisfiúja valójában pont olyan, mint a pártja: ötlettelen és szemtelen. Ez párosul egy nagy adag arroganciával és agresszióval is.

Az eleje a beszélgetésnek szinte olvashatatlan. A kérdésekre olyan válaszok érkeznek, hogy „majd kiderül”, „hamarosan”, „az elkövetkező hetekben”, „ez a kérdés még nyitva van”, „nem eldöntött kérdés”. Már itt látszik, hogy a kérdező mennyire unja a semmitmondó humbugot, képzeljük csak el a nyájas olvasó ködös tekintetét a sorok között haladva. Van itt szó előválasztásról, DK-ról, Jobbikról, románokról, szlovákokról, határon túliakról, a korábbiakban számottevő időt rendes munkában soha el nem töltött, üres önéletrajzzal rendelkező I.kerületi alpolgármester (!!), de "extrém motivált" Gelencsér Ferencről, na meg arról, hogy a momentumosoknak a vérében van az antikorrupció. De ha már róluk van szó, Gelencsérnek egy SZDSZ-alapító apuka, Fekete-Győrnek pedig egy heves megyei tanácselnök nagypapa is jutott (Donáth Anna MSZMP-s nagypapája és MSZP-s apukájáról nem is beszélve). Úgyhogy talán most tekintsünk is el a vérben csorgó antikorrupció hatásos kielemzésétől.

Viszont ragadjunk ki néhány részletet teljes egészében az interjúból! Nézzük meg, milyen is az, amikor a vérben csordogáló valami előbukkan egy-egy óvatlan pillanatban:

Példát kell statuálni azokkal az emberekkel, akik ezt a rendszert működtették, és akik Magyarország meglopását és megalázását megvalósították.”

„Külön programmal készülünk a magyar gazdaság és a magyar állam fidesztelenítésére. Ennek része lesz a Mészáros-vagyon sorsa, ahogy Polt Péter és egyéb szereplők kilátásai is.

„A legvalószínűbb forgatókönyv most, hogy egyszerű többségünk lesz 2022-ben. Vannak persze korlátai az egyszerű többségnek, de jóval kevesebb, mint azt első ránézésre gondolnánk. Minden esetben van arra lehetőség, hogy a magyar gazdaság, illetve a magyar állam különböző kulcspozícióiban segget nyaló személyeinek működését ellehetetlenítsd, vagy létrehozz egy párhuzamos intézményt, például egy antikorrupciós ügyészséget. Ezek olyan tervek és döntések, amiket nem választási programokban társz a nagyérdemű elé, mert az ellenfelednek nem akarsz semmilyen előnyt sem nyújtani. Ezen terveket illetően tehát nem vagyunk és nem is leszünk transzparensek – e tekintetben a nyilvánosság megértését kérjük.

E sorok láttán nem tudjuk eldönteni, hogy valami fasiszta elmebeteg uszító irományát olvassuk egy szamizdat röplapon vagy egy bolsevik keretlegény felbujtó szövegét.

Ne felejtsük el, hogy néhány éve ugyanez az ember bement az Origo szerkesztőségébe, hogy számon kérje és megfenyegesse az ott dolgozó újságírókat. Gondoljunk csak arra, mi lenne, ha egy fideszes politikus engedné meg magának ugyanezt a viselkedést!? Mi lenne, ha egy fideszes politikus fenyegetné az ellenzékkel szimpatizáló médiumokat? Mi lenne, ha börtönnel fenyegetné a többi politikust?

Lenne ám nácizás meg perpatvar a baloldalon!