Fekete-Győr András háborúra készül Kína és Oroszország ellen - Mi baj is történhetne?

A dédnagyapám négy évig volt orosz fogságba az első világháborúban, a nagyapám Felvidéken találta szembe magát a Vörös hadsereggel. Én úgy tudom irtó nagy móka volt az egész. Alig várom, hogy a németek és az amerikaiak kedvéért én is a keleti fronton hasaljak a hóban! A saját területeinkért egy fűszálat sem, idegen érdekekért mindent!

A jelek szerint a magyarországi ellenzék nem egységes Kína ügyében. Mint nemrég jó tollú kollégám, Patkó Endre megírta, visszakozásnak tűnik a Karácsony Gergely és az ellenzéki előválasztáson induló miniszterelnök-jelöltek 3 hete beígért hadüzenete a Kínai Népköztársaság elnökének, Hszi Csin-pingnek.

Patkó Endre cikke szerint az ellenzéki összefogás által a kínai elnöknek írt levélben a korábbi fenyegető retorikát felváltotta egy sokkal engedékenyebb hangnem.

Visszakoznak, a Kína-ellenes retorika belföldre szólt, Gyurcsány valószínűleg elmesélte kis padavjainak, hogy Kínával öntökönrúgás rosszban lenni, kormányra készülő pártok számára politikai öngyilkosság.

Ennek szellemében már nem az olyan nagyberuházások, mint a Budapest-Belgrád vasútvonal, vagy a Fudan Egyetem asztalról való végleges lesöprésével fenyegetnek, hanem egyértelműen nyitva hagyja a kiskaput arra az esetre, ha a kínaiak hajlandók lennének más feltételekkel újratárgyalni azokat.

Fekete-Győr András azonban mer kiénekelni az ellenzéki kórusból. András nem egy Karácsony Geri-szerű kis falusi mamakedvence, ő a főváros szívében nőtt fel, a belső udvaros polgári társasházak kemény világa nevelte. Nem csoda ezért, hogy nem visszakozik, nem kér bocsánatot,

inkább háborúval fenyegeti Kínát és Oroszországot.

Igen. A meghatározhatatlan politikai ideológiát képviselő Momentum meghatározhatatlan szexuális orientációjú elnöke egy európai hadsereget verbuválna, hogy móresre tanítson két keleti nagyhatalmat.

Ambiciózus tervek ez egy olyan alaktól, aki a középiskolában azért nem szeretett kiütőzni, mert az szerinte túl durva játék.

Megjegyzem, hogy ilyen egyértelmű háborús üzenetre még Biden elnök sem ragadtatta magát. Senki nem ennyire hülye, mint F. Gy. András. A fegyveres konfliktusra utaló kijelentéseket kényesen kerülik a nagyhatalmak vezetői.

A Pride-hónap azonban kihozta Fegyőr Bandiból a fenevadat. Szójaláttébe kevert birkozószart szürcsölget reggelire. Az a rengeteg pozitív vibráló energia, ami körbeveszi ebben a színes időszakban, abból merítve akár az egész világot is képes lenne térdre kényszeríteni.

Már ha a világ egy helyes német srác, akivel még Berlinben ismerkedett meg két éve nyáron, de a vírus miatt csak online tudtak eddig "találkozni".

(Egyes feltételezések szerint a srác a magyar-német meccs alatt beszaladt a pályára, a kettejük barátságát szimbolizáló zászlóval.)

A bátor Kína és Oroszország elleni hadüzenet mellé kívánkozik az a megjegyzés, hogy a Momentum a románoknak, a román partnereiknek nem merik feltételként szabni azt, hogy Székelyföld autonómiája nélkül nincs barátság, ellenben fegyverrel rontanának rá Kínára és Oroszországra!

Két atomhatalommal akarnak katonai konfliktust, akik gazdasági súlyuknál fogva meghatározóak az egész világ, így Európa számára is!

Ilyenkor elgondolkodom, hogy miért van az, hogy amikor a magyarok érdekében kellene határozottságot mutatni, akkor a magyar liberálisok virágos seggű hippik, amikor a nyugati nagyhatalmak érdekeiről van szó, akkor véresszájú ragadozók?

És még egy apróság. A kínai közösségi médiában, azaz az egyik felületen, a Weibo „hot topicjában” harmadik helyen állt a német-magyar meccs. A kínaiak el vannak ragadtatva a magyar válogatottól, özönlenek az elismerő bejegyzések. Ezt egy kínai ismerősöm instagram-sztorijában láttam, aki szerint a kínaiakban a meccs után tovább erősödik a magyarokról alkotott kedvező kép.

Ahogy az ismerősöm fogalmazott:

"teljesen másként néznek ezután a magyarokra."

És Kínában nem csak a magyar focit, de a magyar költészetet is sokra tartják. Kína elismert irodalmárai fordították le Petőfit kínai nyelvre.

Kedvelnek minket! Egy valódi nagyhatalom, Kína polgárai rokonszenvet mutat Magyarország irányába.

Szóval ezeket meg kell állítani! Ez így nem maradhat! Szerencsére Fegyőr Bandi megmutatná nekik.

A rotterdami kikötőbe érkező plazmatévéket és laptopokat meg kell bosszulni! Azonnal meg kell kezdeni a Kína elleni megelőző háború tervének kidolgozását!

Dehát mit ér egy Kína elleni hadjárat Oroszország lerohanása nélkül?

A dédnagyapám az első világháborúban, nagyapám a másodikban került szembe az orosz haderővel. Amennyit családi tapasztalatokból tudok az oroszokkal szembeni háborúról, az alapján csak azt mondhatom, hogy irtó nagy móka, biztos nem lesz semmi baj!

Eddig még sosem bántuk meg, ha más országok érdekei miatt indultunk háborúba az oroszok ellen!

Pláne, hogy nekünk amúgy az ég egy adta világon semmi vitánk nincs az oroszokkal, semmi. Se területi, se gazdasági, semmiben nem keresztezzük egymás útjait. Szóval így még inkább indokolt, hogy fegyverrel rontsunk rájuk.

Ne Ukrajnát szabadítsuk meg a Kárpátalja nevű nehezéktől. Neeee! Az oroszokkal kell valahogy háborúba keveredni.

Mindössze annyit javasolnék, hogy ezúttal ne nevezzük Barbarossa-hadműveletnek, olyan nevet kell találni, amely kifejezi a háború progresszív céljait. Illetve amennyiben a hadüzenetben nem szerepelnek a:

szivárvány családok, alapjövedelem, gender-semleges, klímatudatos, nem bináris, heteronormativ szavak a megfelelő kontextusban, rám ne számítsanak!