Ezeket a hölgyeket ajánljuk Jakab Péter figyelmébe, ha esetleg megunta volna az éjszakai műszakot és a titkárnőjét!

Keressük Peti bohóc barátnőjének utódját! Szerintetek kivel kellene a Jobbik elnökének magánlakáson, késő estébe nyúló "munkamegbeszéléseket folytatnia, miután csúnyán rajtakapták?
Nekünk van pár tippünk!

Ezekben a hónapokban nem lehet könnyű vezető ellenzéki politikusnak lenni.

Az előválasztás alatt történtek után (hülyeségeket beszélve és csinálva szántszándékkal rohannak tátott szájjal a f*szerdőbe) most  inkább pihen mindenki a babérjain egy fárasztó belháború után.

Van is mit kiheverni, hiszen életük legkomolyabb megmérettetésén vannak túl. Voltaképpen ennél nagyobb, téttel bíró versengés a résztvevők többségének már nem jut majd osztályrészéül. Van még ugyan hátra egy közjogi formaság, amelynek révén dr. Orbán Viktor miniszterelnök úr újabb négy évre szóló felhatalmazást kap a választóktól, jó eséllyel ismét kétharmaddal,  az ellenzékiek tehát akár már most el is kezdhetnek pihenni!

Forrás: MTI/Mohai Balázs

Van annak egy diszkrét bája, amikor egy – amúgy a kormány pocskondiázásából élő (máshoz nem is értő) – politikus előbb szidja a családtámogatásokat, majd ő is igénybe veszi azokat. Mindezek után pedig in flagranti  találja őt a sajtó az „asszisztenssel” vagy „titkárnővel”, esetleg „kabinetfőnökkel, aki jó barát is”.

Uborka, paprika, ki hogy ejti, mindegy, erre a jelenségre van terminus technikus:

Ez a klasszikus, kiégett felső vezetői kapuzárási pánik: minden fronton kudarc. A beosztottak lenéznek, az új főnök nyálát fröcsögtetve, ordítva kéri számon, hogy a feleségét még a félbolond vidéki polgármester elé sem tudták tolni. Annyit nyomta a műproli kampányt, hogy már a fülén is a PR-parizer folyik ki stb. Mutassuk hát meg, hogy a pénisz még ereje teljében teljesíti a szolgálatot!

Forrás: Facebook/Jakab Péter

Ha az rendben működik, el lehet kezdeni újra építkezni, ahogy például korábban Vona Gábor tette .

Bár felesége és új politikai családja, a DK is bevédte az egykor büszke antikommunista, mára még szomorú bohócnak is szánalmas borsodi politikust, valószínűleg ezzel a románccal fel kell hagynia. Ismét kéretlenül segítségére sietünk az önmagának és a világnak kétségbeesetten bizonyítani próbáló baloldalnak: keressük meg Jakab Péter új partnerét!

Nekünk az alábbi jelöltek jutottak eszünkbe:

Youtube

  • Demeter Márta: az ezer színben parádézó képviselő asszony, akit olvasóink elsősorban a szivárogtatási botrányból büntetőeljárásba torkollott ügyből ismerhetnek, előszeretettel beszél mindig a jövőről, annál is inkább, mert múltja meglehetősen dicstelen árulásokkal tarkított. Az egykori MSZP-s politikusnő előbb váratlanul átigazolt (ciklus közben) az LMP-hez, majd az előválasztásnál ismét forgatott egyet köpönyegén, és a Jobbik (amúgy előválasztáson sikertelen) jelöltjeként indult el. Úgy gondoljuk, a karrier stabilizásának létezik rövidített útja, és még az is lehet, hogy Pétert megvigasztalva lepottyan egy stabil, listás képviselői hely az egykori posztkomcsi képviselőnek. Feltéve, ha addig szabadlábon marad.

Youtube

  • Dúró Dóra: bár egykori párttársa, Novák Előd felesége, de ilyesmi úgy tűnik, Pétert sosem tartotta vissza egy kis „túlórától”. Lehet, hogy a Jobbik levitézlett elnökének jót is tenne, ha valaki emlékeztetné gyökereire. Egy kis fenyítéssel (kikötözős, korbácsos stb.) talán visszatérhetne a kommunisták szoknyájától a valódi közegébe, a posztnáci kisnyilasok közé. Természetesen a házasságot szent dolognak tartjuk, és óva intjük a Mi Hazánk politikusnőjét ilyen szeszélyes kalandoktól. De ki tudja…?

 

  • Bácsfi Diána: Profilban talán még az előző jelöltnél is alkalmasabb búfelejtésre az egykori történész-neonáci trashikon, Bácsfi Diána. Ő volt az, aki 2004-ben (amikor a Jobbik még csak egy volt a sok MIÉP melletti, teszkógazdaságos szkinhed közösségből) megalapította a Szálasi Ferenc elveit követő, teljesen elmebeteg Magyar Jövő Csoportot. Miután néhány balhét követően eltakarította őket a rendőrség, pár évvel később az ekkora már teljesen becsavarodott kishölgy Avatara álnéven bukkant fel ismét, és körbeturnézta a sajtót zavaros, ezoterikus baromságaival. Szerintünk ő azon kevesek egyike, aki két kör között valódi empátiával hallgatná meg Petit, miért is nem sikerül semmi úgy, ahogy azt Feri kitalálta.

YouTube

  • Ónódi Adél: ha a szélsőjobb nem fogadná vissza Jakabot és tékozló párját, még mindig fejest ugorhat a balliberálisok közé. Ennek legjobb módja egy szimbolikus gesztus: elcsábíthatná az egyik, harcos aktivista „férfinőt”. Nekünk a rendkívül megnyerő külsejű „hölgyúr”, az önjelölt színésznő Ónódi Adél jutott eszünkbe, biztosan szívesen töltene minőségi időt – persze szigorúan munkával – Peti bohóccal!

Olvasóink mit gondolnak, ki lenne az ideális társa a kalandokba temetkező, hanyatló Jakab Péternek?