Értékeltük a VB selejtezőket és a kampánydalokat

A Párhuzamos Valóság mai adásában Orbán Geri és Abkarovits Joca a mélyére néznek, hogy a globalisták miért vádolnak minket állandóan rasszizmussal. Aki részt vett a VB selejtezőkön az saját bőrén tapasztalhatta, hogy a mérkőzést nem az idegengyűlölet tematizálta. Minket mégis büntet a világsajtó, a FIFA és az UEFA. Az ellenzéki kampánydalok elavult, silány minősége jól rámutat, hogy miért volt szükség az SZFE megreformálására. A baloldali nihil embereivel nem lehet felvirágoztatni a magyar kultúrát.
Zárásként pedig igyekeztünk kitalálni, hogy angol nyelvtudás nélkül vajon miként vált Karácsony Gergő egy elkötelezett Bernie Sanders rajongóvá.

Rasszista kishazánkba elhozták a britek a felvilágosodást és hála Istennek megtanítottak minket, miként is kell helyesen szégyelni magunkat az ő bűneikért. A kampánydalok árnyékában kielemeztük, hogy az ellenzék milyen új, szebb jövőt szán Magyarországnak Mécs Imrével, Bródyval és Gálvölgyivel. Továbbá beszéltünk Karácsony Gergő szenvedélyéről, amit az amerikai kommunizmus iránt táplál.