Érd ellenzéki vezetése felszedet egy utat Mészárossal, mert .... nos, csak

Engedélyek híján épített út miatt marasztalta el a Pest Megyei Kormányhivatal Érdi Járási Hivatala a Mészáros Lőrinc gyermekei tulajdonában lévő Fejér B.Á.L. Kft-t és a Kontimer Kft-t Tetlák Örs LMP-s érdi alpolgármester feljelentése nyomán.

Mivel e két cég a Fenyves-Parkváros köznevelési centrum kivitelezésének kezdetén végzett földmunkák során keletkezett hulladékot a szóban forgó útvonalon szállíttatta el, célszerűbbnek látták, ha a bontásból, építkezésből származó törmelékből ideiglenes utat építenek a már meglevő földútra. Ezt nehezményezte Érd ellenzéki polgármestere, Csőzik László, valamint alpolgármestere Tetlák Örs, akiknek a Kormányhivatal igazat is adott, így az utat el kell bontani.

Forrás: Facebook/Tetlák Örs

Szóval ha jól értjük, Érd vezetése most arra veri magát, hogy az alapvetően amúgy földút kapott egy szilárd borítást és ezt most felszedetik. Legyen újra sáros, hepe-hupás dagonya, ragadjanak bele az iszapba autók, kerékpárok, cipők, csak (valószínűleg) azért, mert azt egy Mészáros Lőrinchez köthető cég építette! Ez pontosan illeszkedik abba a proli narratívába, amit az ellenzéki városvezetők hirdetnek: ne legyen soha semmi, lehetőleg még inkább az se. Felőlük rohadjon szét a Várkert Bazár, a Postapalota, a Városliget, jóvanazúgy! Most pedig inkább rohadjon bele mindenki a sárba, hadd fújja a szél majd nyáron a port, de Mészáros Lőrinc aztán nehogy utat építsen! Hadd járjanak szét mindent szépen a teherautók! Tényleg, történt amúgy valami érdemleges az ellenzék által újonnan megszerzett kerületekben, településeken a panaszkodáson és az ujjal mutogatáson kívül? Na, ugye, hogy egy klasszikust idézzek!

Ahogy az lenni szokott, természetesen szépet turnéztak győzelmükkel a progresszív sajtóban, így akit érdekelt, láthatta a hangzatos címeket, miszerint Mészárosékkal Érd városa felszedet egy utat. Jó lenne már felmutatni valamit a romboláson túl is, haladókáim!

Borítókép forrás: Facebook/Tetlák Örs