Előbújt a gasztronőgyógyász-jellegű rocksztár a baloldal orosházi jelöltjéből, ahogy lement a választás

Bár Szabó Ervin hatalmasakat ígért április előtt, a vereség óta él csak igazán: római vakáció, borhétvége, csajozások, négyes randi Jakabékkal. Most már tudjuk, hogy a rezsim elleni harc az első csókig tart!

A jegyzőkönyv kedvéért: 

a jobbikos dr. Szabó Ervin az áprilisi választáson Békés megye 04. számú egyéni választókerületében (Orosháza) indult a baloldali összefogás jelöltjeként, ahol végül 39,67 százalékos eredményével a 49,82 százalékot szerző fideszes induló, Erdős Norbert mögött végzett. 

Szabó Ervin – ahogy az ellenzéki oldaltól megszokott volt – előzetesen persze meglehetősen nagy téttel ruházta fel a választásokat: rá kell szavazni (két, egymást metsző vonallal), ő majd felszámolja a korrupciót, és megoldja a helyi ügyeket (hiszen ő tényleg helyi), a Fidesz pedig hazudik, hazudik és hazudik.

Szeretetországot építenek, bevezetik az eurót, és még az inflációt is varázsütésre „csillapítják”. Kár, hogy ezt a mutatványt most megint bizonytalan ideig magukban kell tartaniuk... Pedig valóban jó ötletnek tűnt!

Persze érthető a nagyotmondás:

ha kicsi a tét, a kedvem sötét. /Johnny Firpo, azaz Terence Hill/

És az interneten ígérgetni tényleg nem kerül sokba, pláne az eredmények tudatában. És milyen jól tette Szabó! Ahogy a keszthelyi időközin is láthattuk, ott inkább már el se indultak a kormánypártokkal szemben, hisz minek... A pénzüket majd így is megkapják, persze hogy nem akarnak díszletként asszisztálni!

kapcsolódó

Nézzük meg inkább, hogy dr. Szabó Ervin (bár ő a titulust lezáró pont után nem tett szóközt, mi mégis felülbíráltuk ezt, elnézést érte)  mi mindennel tölti idejét április óta! Talán nem rontjuk el az élményt, ha előre eláruljuk: nagyon kínos az egész. Legalábbis e sorok írójának, a többit majd a t. Olvasó magának eldönti.

A nevéből hiányzó szóköz mellett pedig mintha a bemutatkozását is félbehagyta vo

 

Életét átjárja a szerelem bájos kedvesével, Cintiával – és természetesen nagyon fontos erről hivatalos Facebook-oldalának követőit is rendszeresen tájékoztatnia.

Ennyire egyszerűen: ez egy nagy szerelem! ️​
Kedves Cintia Mke, legyen ez a napod szép, boldog és áldott! Névnapodon veled együtt, én is boldog vagyok!  
Ne feledjük, hogy ez a férfi egy másodvirágzását (?) élő negyvenes politikus, akár országgyűlési képviselő is lehetett volna belőle, miközben a hivatalos oldalán olyan tartalmakat oszt meg és olyan stílusban, amin a tizenéves korosztály is elszégyellné magát... De beszéljenek helyettünk továbbra is a csodálatos és érzelmes posztok!
Ugyanitt Jakab Péterrel és közös kollégájukkal, Molnár Enikővel (vagy valakivel, aki nagyon hasonlít hozzá, ki tudja ezeknél Lackner Csaba óta...) négyesben. Nagyon kínos szekunderszégyen-érzés: most akkor ez egy hivatalos beismerés? Vagy csak egy munkakirándulás a munkalakás analógiájára? Csak mi érezzük magunkat kellemetlenül ezt a posztot nézegetve? Ha ez volt a céljuk, hát bejött.
Hűsítő pihenés a nyári forróságban️  

(Édesfäßom... elnézést.)

Szabóék időközben Rómát is – persze kellően dokumentálva – megjárták, ahol tanúi lehettünk az orosházi jogászember étkezési szokásainak. Kezdi valami kézbe fogott rákszerűséggel.

Aztán egy vödörnyi kagyló előtt vigyorog:

A római vakáció itt persze nem állt meg, szépen lelátogattak minden kötelező turistaállomást. Kicsimmel Spanyol lépcsőbe, Colosseumba, Trevi-kútba... és persze további kellemetlen kommentárok:

Elmondom százszor, hogy csak Veled szép az élet! ️
A politikára nyitott érdeklődők nevében köszönjük az információt. Aztán voltak a Colosseumnál:
A világhírű Trevi-kútnál egy kicsit természetellenesnek tűnő csücsörítéssel kombinálva:
És nem, ez még mindig nem az általunk kedvelt Apáti Bence, bármennyire is hasonlít dr. Szabóra. Mármint a szakállas figura.

De itthon is megy ezerrel a pörgés meg a csill, itt például egri borozgatás készül a sokatmondó felütéssel:

Eger ️

Néha a kertben is meg kell pihenni az állatkákkal. Van kutya és valami kalitkában tartott madár is. A lényeg, hogy mindig legyen valaki, aki fotóz! A politikus is ember.

Palika 🦜, Alma, és én… Itthoni csendélet

Szóval látjuk, mennyire nem ér már semmit az elinflálódott forint a 400-as euróval a diktatúrában és a korrupció melegágyában. De azért addig még utoljára kicsit kirúgunk a hámból, mielőtt az Orbánék végleg elkergetik a diszkont légitársaságokat...

És öröm látni, hogy van még, aki a végsőkig (ez talán már az) kitart Jakab mellett. Íme egy spontán, elkapott bromantikus pillanat kettejük között.

Politikán ​kívül, kötetlenül, barátságban. Jakab Péter köszönöm a baráti beszélgetést!

Mi pedig azt köszönjük az Ügyvéd Úrnak, hogy mindezt a nagy nyilvánossággal is megosztotta. 

Mint látjuk, az élet áprilisban nem állt meg. Sőt, úgy tűnik, hogy éppen a vereség volt valami igazán nagyszerűnek a kezdete! Talán még dolgoztak is azóta, hiszen Szabó emellett azért az orosházi és a Békés megyei önkormányzatnál is vállal tisztséget. Egy szó, mint száz: mindezt átrágva tényleg csak az újpesti ultrák egyik régi indulóját tudnám kis módosítással bedobni.

Egy a jelszavunk csak: Jobbik, nők és pia!