Elnézést szeretnénk kérni Baranyi Krisztinától és mindenkitől, akit megbánthattunk

És nem, azt se nem gondoltuk komolyan, hogy Gyurcsány Ferenc NEM volt hullarészeg. Azazhogy dehogyisnem, szóval értitek. Belekavarodtunk már mi is. A lényeg, hogy éljen soká a Miniszterelnök Úr - és legfőképpen ne haragudjon, ne bántódjon meg senki se!

Meddig durvulhat a közbeszéd?

És ne, ne mutogassunk másokra, hogy „Bajszos Szar” meg „Csüngőhasú” (rossz az, aki rosszra gondol – kacsint), itt most szigorúan csakis saját magunkkal foglalkozhatunk, mert bizony sokakat megbánthattunk az évek során. Az mindegy, hogy minket lámpavassal meg IFA-platóval szerettek volna megkínálni, az nem jogosít fel bennünket a... mire is?

És mindenért elnézést kérünk. Nem gondoltuk komolyan, hanem csak magukkal ragadtak bennünket az indulatok, mi pedig hagytuk, hogy a dehumanizáció csábító örvénye elnyeljen bennünket is.

Kezdjük mondjuk Fekete-Győr Andrással! Nem, egyáltalán nem gondoljuk, hogy ő lenne a világ legbutább kisgyereke, egészen biztos, hogy tényleg van nála sokkal butább kisgyerek is. Ám ha mégsincs, akkor se biztos, hogy tehet róla. De olyat is kár volt leírnunk, hogy „újra fenyegetőzik a még fejlődő izomzatú Fekete-Győr András”, hiszen ennek nincs semmi köze a valós politikai teljesítményéhez (ami kiváló, lásd az előválasztások eredményeit), és talán nem is fejlődik az izomzata sehova. Bocsáss meg, András úrfi!

Forrás: YouTube/Partizán

Aztán ott van Dobrev Klára, akiről le mertük írni, hogy

„az infantilis gyerekhangon rikácsoló férfitestű bolgár kommunista nyerőbb, mint a kidobóember karaktert formázó miskolci fenegyerek. Dobrev az ország napközis tanárnénije. Ez működik”.

Forrás: PS

Szóval nem, nem úgy gondoltuk. Visszaszívjuk az infantilis gyerekhangot, a férfitestet meg mindent. És leginkább a bolgár kommunistát, mert arról nem tehet senki, hogy (félig) bolgárnak születik – meg az nem is rossz dolog , meg arról sem, hogy kommunista. Az egy tök szép, nemes eszme volt, csak az emberek elrontották. És igen, tessék szépen a tettei meg a gondolatai alapján megítélni a másikat, és azok a poliglott, slágfertig Dobrev Kláránál teljesen rendben vannak, hiszen mi másért kötött volna ki a DK-nál? Mármint a Demokratikus Koalíciónál.

kapcsolódó

  • Gyurcsány pontosan tudja, hogy Dobrev édeskevés Orbán ellen, ezért Karácsonnyal próbál választást nyerni

    Gyurcsány pontosan tudja, hogy Dobrev édeskevés Orbán ellen, ezért Karácsonnyal próbál választást nyerni

    "A bolgár kommunistával legfeljebb a Fidesz újabb 2/3-át tudnák elősegíteni, ezt még a DK-ban is tudják. Ezért van szükség a kézben tartható főpolgármesterre, akit egy esetleges választási győzelem esetén a Gyurcsány család oda tesz, ahova akar." Szalma Gyuri precízen elemzi az előválasztás első fordulójának eredményeit, alaposan kivesézi az ellenzéki erőviszonyokat, és azt is bemutatja, hogy ténfergő, csalódott bohócokkal folytatódik a show.

Aztán, ha már Jakab. Szegény Jakab Péter sem szolgált rá arra a bántásra, amit a Kontra flekkjeiben kapott.

Az a fajta, aki az éjszakai négyes-hatoson nagyobb társasággal passzolja kézről kézre az édes Törleyt, beszólogat, kóstolgat. Vöröslő szemmel zabálja a hagymás-csípős-csöpögős giroszát, egyedül hazafelé tartó lányokkal próbál tolakodóan ismerkedni. [...] Az ilyen kis jakabpéterek a szolis, szedett szemöldökű, vastag láncos, fülbevalós (karikába kereszt), ellenszenves  kültelki agresszív köcsögök – legyen rajtuk korszaktól vagy stílustól függően háromcsíkos Adidas dzsoggingfelső, kapucnis Lonsdale vagy aranyflitteres D&G-póló pufimellénnyel, agyonkoptatott-tépett, tapadós, hímzett mintás farmer, minél nagyobb csatos öv (bónusz: LED-es villogó logóval). 

 

Most nyilvánosan és őszintén megkövetem Jakab Pétert, amiért az ilyenek és őközé egyenlőségjelet tettem. Ne haragudjon a Pártelnök úr! Most már egészen biztosak vagyunk abban, hogy Jakab Péter úr nem is ilyen. Megtévesztett bennünket az a karakán, következetes, bátor, harsány, harcos kiállás, amit Jakab úr mindig is tanúsított. És nem láttuk, NEM AKARTUK látni mögötte Az Érző, Gondolkodó Embert.

És a legnagyobbat itt tévedtem, igen, ÉN:

...nehogy azt higgyük, hogy például a finnyás szabad demokratákat elriasztja ez az ember, épp ellenkezőleg: nem reprezentatív ismeretségi körömben még a legbelvárosibb, ex-SZDSZ-es réteg is nyilvánosan imádja, lájkolja ezeket az előadásokat.

Mert igenis elriasztotta őket ez az amúgy igazán kiváló, nagybetűs Politikus! Nagy bakot lőttünk ezzel a kijelentéssel. Is.

Na meg persze az új „SZTÁR”, Baranyi Krisztina is kapta rendesen az oltást nálunk, miszerint a főváros egyik új ura meg úrhölgye, sőt odáig mentünk, hogy összeférhetetlennek billogoztuk a kiváló politikust-polgármestert.

Forrás: MTI/Mohai Balázs

Nem úgy gondoltuk, elnézést kérünk. Ez tényleg nem volt szép tőlünk, a kollégát internáltuk, ő tehet az egészről.

kapcsolódó

És nem, azt se gondoltuk komolyan, hogy Gyurcsány Ferenc NEM volt hullarészeg. Azazhogy dehogyisnem, szóval értitek. Belekavarodtunk már mi is.

A lényeg, hogy éljen soká a Miniszterelnök Úr, és legfőképpen ne haragudjon, ne bántódjon meg senki se!