Ellenzéki gyászposztok válogatás: elkeseredett baloldaliak szidják a kormányt támogatókat

Gyűjtemény a negyedik kétharmadra érkező reakciókból

Ha valaki véletlenül átaludta volna a vasárnapot:

Orbán Viktor 4+ 12 év kormányzás után ötödik alkalommal is megszerezte a választók többségének bizalmát, ebből negyedszerre kétharmados többségű parlamenti támogatással folytathatja a munkát. 

Az ellenzéki pártok képviselői pedig pont úgy reagálnak, ahogy vártuk tőlük. A legkevésbé gerinctelenek fanyalognak a választók "történelmi tévedésén", a visszataszítóbbja (Jakab és Gyurcsány) már tolja le magáról a felelősséget.

Olvasgathatunk naphosszat hivatásos semmirekellőktől nyafogást, vagy éppen szerecsenmosdatást, mi most viszont összegyűjöttünk hűséges Olvasóinknak néhányat civilek, celebek és kormánykritikus tematikus oldalak/csoportok legjobb tartalmaiból.

Összefoglalva néhány markáns megállapítás:

  • A magyarok hülyék.
  • Ennél már nincs lejjebb.
  • Gyászol a világ, Magyarország teljesen elszigetelődött.
  • Magyarország szar hely, el kell innen menni.
  • Orbán mégiscsak megbukott.
  • Lejtett a pálya, ez tulajdonképpen csalás.

...és a többi.

Következzen hát a válogatás - a teljesség igénye nélkül!

Facebook

Magyarországon nagyon stabil hitvilággal élő ellenzékiek szavaznak rendületlenül Gyurcsányékra. 12 év után sem mindenki érti, mi is történik ebben az országban és alig egy nappal a történelmi vereség után még mindig reménykednek...

Facebook

Facebook

Valószínűleg az egyetlen idézet Széchenyi István gróftól, amelyet Juszt László, vagy az MZP-féle Kék Szalag Mozgalom adminisztrátora ismer, ez azonban örökzöld, négy évente, Orbán Viktor miniszterelnök menetrend szerinti újraválasztásakor előkerül. Sokkal elegánsabb indirekt módon, ilyen idézettel lehülyézni a választók többségét, mint felvállalni saját véleményüket. 

Facebook

Az ellenzéki szavazók többsége a gyászmunkát azzal a durcizással kezdi, ahogy a négy éves gyermek hagyja félbe a társasjátékot, mikor éppen a szülők nem engedik őt nyerni.

Ha nem úgy alakultak a dolgok, ahogy ő elvárja, akkor az egész hülyeség, őt ez már nem érdekli. Ne aggódjunk, legkésőbb a következő helyhatósági választáson ugyanolyan hangerővel fogja követelni Orbán bukását és ott lesz a szavazóurnánál is.

Facebook

Aki a Fideszre szavazott vasárnap, nyilvánvalóan minimum könnyen befolyásolható, de leginkább retardált. Olyan nincs, hogy másképp gondolkodó többség döntését tisztelettel elfogadjuk, ugye? Elnézést, hogy a gyökér vidékről jöttem, itt nálatok Budapesten minden sokkal jobb, hiszen itt főleg ellenzékiek nyertek!

Facebook

A klasszikus mémes oldalak is nagyot mennek. Nagyon hiányozna nekünk az MSZP-t rendszeresen nyalogató Szomszédok tematikájú Facebook oldal szerkesztője, ha esetleg külföldre távozna, de úgy sejtjük, valahogy mégis túlélnénk hiányát. Jó utat kívánunk, nehogy retúrjegyet válts véletlenül!

Facebook

Molnár "NOÁR" Áron békeidőben is nehezen fér a bőrébe. Látható, hogy ő már csak tudja, milyen az a rossz színház. Ami ennél is aggasztóbb, hogy az egyszerre bárgyú és elszánt arckifejezés mögött államellenes bűncselekmények gondolatai is kavaroghatnak. Szerinte ezt a rendszert ugyanis demokratikus úton nem lehet leváltani.

Amúgy igen, csak kéne hozzá egy rakás szellemi fogyatékos páviánnál komolyabb szellemi tőkével rendelkező ellenzék és máris kiegyensúlyozottabb lesz a verseny. 
Facebook

Kedvenc árulónk igazikonzervatív polihisztorunk és lapja a Válasz Online is szeretné nekünk megmondani, mi is a normális. Az, hogy a választásra jogosult állampolgárok közel 70%-a szavazott és többségük elküldte az általuk is körbenyalogatott moslékkoalíciót a pics*ba, az nem normális. Nekik erkölcsi kötelességük a moralizálás, mert a választási elemzésnek nincs helye egy olyan választás után, amely nem az ő szájuk íze szerint zajlott le.

Facebook

Egyik kedvenc futóbolondunk, Dániel Péter, a vörösfestékes zugügyvéd már valószínűleg a budapesti repülőjegyét is megvette (paranoiájában Izraelig menekült a nem létező üldöztetés miatt), annyira biztos volt a kormányváltásban. Nem tudja eldönteni, hogy csalás, vagy a propaganda eredménye-e az újabb kétharmad, de az biztos, hogy nem szuverén választói akarat. Hisz normális ember nem szavaz a Fideszre, igaz?

Facebook

Alföldi Róbert némán pergő könnyeit palackozná a Liberal Tears Beverages Kft! 

Facebook

Nagyon megnéznénk egy "Mi vagyunk a többség" jellegű elkeseredett kormányellenes tüntetést, de ezúttal ez valószínűleg érdeklődés hiányában ismét elmarad....