Elég volt: a Kontra kormányváltó tüntetést szervez vasárnapra a Kossuth térre

Elég volt az ellenzék tehetetlenségéből, ezért megmutatjuk, hogyan kell ezt csinálni. Hétvégén bukni fog az Orbán.

„Ugyanazt csinálni és más eredményt várni, egyenlő az elmebajjal.”

Tudja-e az Olvasó, mi az ellenzék a legfőbb beteljesületlen igénye az elmúlt 12 évből?

 • Az oktatás helyzete, a tanárok bérrendezése?
 • A szólásszabadság megszüntetése?
 • A fékek és ellensúlyok felszámolása?
 • A kormánypárti médiatúlsúly?
 • A korrupció?
 • Az egészségügyi dolgozók kilátástalansága?
 • Az Európai Ügyészséghez való csatlakozás hiánya?
 • Hogy nem támogatjuk fegyverekkel Ukrajnát?

Nem.

A baloldal egyedüli problémája, hogy mindenféle módszerrel próbálkoztak már, mégsem bukik meg az a fránya Orbán.

Forrás: MTI/Stephanie Lecocq
Az most mellékes, hogy a fent említett, megannyi kampányukban harsogott problémák többségével kapcsolatban teljesen tehetetlenek lennének.

Nem is ezt várjuk tőlük.

Az elvárás a kormányváltás, aztán lesz, ami lesz.

Ennél BÁRMI jobb lenne.

Orbán Viktor pedig uralkodik, pöffeszkedik, mintha oda lenne szögezve a bársonyszékhez. És bizony így is van. A mindenre elszánt, megátalkodott, több milliónyi agymosott, burgonyával megvásárolt, bunkó vidéki zombi (akik ugye azért nyilván kisebbségben vannak, hisz sem Ön, sem mi nem ismerünk fideszest, akkor bizonyára nem léteznek…) ültette oda újra és újra, immáron egymást követő négy alkalommal. EZEK birkaként követik majd. A csendes többség viszont szép lassan besokall, és kapát-kaszát ragad. Ezt kéne hát kihasználni.

Forrás: MTI

Itt volna az ideje már, hogy Gyurcsánytól Jakab Péteren át Karácsony Gergőig mindenki belássa: a Fideszt választásokon nem lehet leváltani. Túlságosan jól csinálják és az ellenzék túlságosan balfasz lejt a pálya a kormánypárt irányába.

A demokrácia demokratikus eszközökkel nem helyreállítható, de ha sikerül, utána persze visszaáll a jogállamiság. Ha kell vérrel és vassal, de visszaáll!

Forrás: MTI
A Kontra csapatának egyhangú véleménye, hogy nem szabad tovább várni.

Az egyetlen megoldás a békés ellenállás, a polgári engedetlenség, az élőlánc és betörni a parlamentbe, felkoncolni az egész tolvaj bandát bármi egyéb figyelemfelkeltő megmozdulás!

Elsőként tehát tömegtüntetést szervezünk a Kossuth térre! Felhívjuk a szerencsétlenkedő ellenzéki pártokat (kivéve Gyurcsányt), hogy tartsák távol magukat a rendezvénytől.

Forrás: MTI

Ez nem pártpolitikai kezdeményezés, ez egy igazi, össznemzeti Összefogás lesz. Mutatjuk a programot:

 • 11:30.kor találkozunk a Nagy Imre/szobornál, ahol az egybegyűlteknek Népszabadságot és 168 Órát osztogatunk a legfrissebb számokból válogatva.
 • Onnan átvonulunk a tér közepére a zászlórúdhoz, miközben Pa-Dö-Dőt és a munkásmozgalmi dalokat éneklünk felváltva.
 • 13:00-tól fellép Noár egy egyedülálló kormányváltó slam poetry műsorral, megmutatva, hogy a fiatalok energiájában van a változás kulcsa!
 • Ezt követően Puzsér Róbert fog rövid elemzésben tájékoztatni mindenkit, hogy az egész egy szar, de nem szabad feladni,
 • majd Parti-Nagy Lajos pánsípkísérettel felolvassa legjobb közéleti témájú költeményeit.

Forrás: MTI

 • Végül pedig Márki-Zay Péter bejelenti, hogy az ellenzék mindörökre megszabadult Gyurcsány Ferenc árnyékától, és meghirdeti az ellenzéki csodafegyverét: az előválasztást, amely most már tényleg sikert hoz, hiszen aki ezen többséget szerez, amögött mindenki felsorakozik majd. Ezúttal tényleg!

Ekkorra  Orbán Viktor várhatóan már remegő kézzel csomagolja a bőröndjét, hogy egy elsötétített ablakú páncélozott terepjáró a repülőtérre menekítse, ahonnan közvetlen járat viszi gazdájához, Putyinhoz Moszkvába.

Nagyjából így tervezzük.

Találkozunk vasárnap! Rád is szükségünk van!

(amúgy ha picit szemerkél az eső, akkor lefújjuk, és majd visszatérünk rá, ha ismét jó idő lesz. Kormányt váltani ugyanis csak ideális hőmérsékleti viszonyok és csapadékmentes időjárás mellett lehet. A legtudományosabb meteorológiai megfigyelés, hogy 15 Celsius fok alatt nem bukik az Orbán.)