Egy elítélt szexuális bűnöző volt a Magyarország elleni támadás fővádlója

A Fidesz nyeri a pedofil-ellenes törvény körül kialakult ideológiai háborút. Minél inkább erőltetik a szivárvány-vonalat, annál erősebb lesz a Fidesz támogatottsága.

Azt hiszem a Cyrus Engerer-jelenség kifejezi azt, hogy mi a baj az európai baloldallal és úgy általában az európai vezetés környezetében uralkodó erkölcsi állapotokkal.

Cyurs a Szocialisták és Demokraták Progresszív Szövetségének a képviselője, őt jelölte pártszövetsége arra, hogy a baloldali politikai alakulatok nevében támadja a magyar gyermekvédelmi törvényt.

Persze továbbra sem a homoszexualitás a probléma, senki nem törődik azzal, hogy Cyrus kivel él együtt és miként. Ezt alátámasztja az is, hogy nemrég egy nyíltan meleg német, az AfD színeiben (nem szivárvány!) politizáló képviselő vette védelmébe a magyar pedofil-ellenes törvényt.

Nincs ebben semmi meglepő, egy tisztességes meleg embernek semmi kifogása nem lehet a magyar törvénnyel szemben. Nem a melegekről szól, csak és kizárólag a gyerekek védelmét szolgálja.

A kulcsszó pedig a tisztességen van. A máltai szőrös hercegnő ugyanis a legcsekélyebb mértékben sem tisztességes. Becsületes ember ugyanis nem tesz olyat, amiért őt 2014-ben jogerősen két évre elítélték.

Cyrus Engerer ugyanis durván megalázott és köznevetség tárgyává tett egy meleg embert. Ti. az történt, hogy az a máltai EP-képviselő szakítás után szexvideókat küldött volt partnere munkatársainak és főnökeinek a közös együttléteikről. Ezt hívja a szakzsargon bosszúpornónak.

A volt párodról megosztasz képeket, videókat, amelyeket egymásnak küldtetek, vagy egymásról készítettetek.

Ezzel visszaélni pedig nem csak visszataszítóan erkölcstelen, hanem törvénybeütköző is.

Szóval ez a Cyrus egy erkölcsi söpredkék, a legsunyibb, leggonoszabb, leginkább bosszúálló fajtából. Nem véletlen, hogy végül a szocialista és progresszív táborban kötött ki. Megtalálta a helyét a világban.

Az európai szocialisták és progresszívek úgy látták, hogy ez a végtelenül züllött ember a legalkalmasabb arra, hogy ízekre szedje a pedofil-ellenes törvényt és folytassa a Magyarország elleni támadást.

Budapestről nézve csak egyetérteni tudunk a baloldali frakcióval. Egy ilyen nemtelen, hazug támadáshoz a legjobb embert választották ki. Minden stimmel:

egy szexuális bűnöző támadja a magyar pedofil törvényt.

Kell ennél kényelmesebb helyzet a normalitás hívei számára? Mindenki a helyén van, mindenki pontosan azon az oldalon áll, ahol állnia kell.

A tisztességes melegek, a gyerekek jogait és érdekét szem előtt tartók a Fidesz oldalán, az összes többi szemben velük. Így van jól.

Persze a Rutte-féléknek joggal nem tetszik a magyar pedofil-ellenes törvény. Egy olyan ország vezetőjének, ahol nemrég még pedofil párt működött, minden valószínűség szerint felháborító, hogy egy tagállam gátat akar vetni a gyerekeket veszélyeztető propagandának.

Már csak két kérdés foglalkoztat az üggyel kapcsolatban:

Miért nem egy pedofil képviselőt választottak ki a Magyarország elleni támadáshoz? Csak körbe kellett volna nézni és találomra kiválasztani az egyik nőtlen, gyerektelen, férfipartner nélkül élő, semmilyen szexuális irányultságot nem mutató képviselőt és máris egy érintett figura állt volna a pódiumon. Vagy legalább Daniel Cohn-Bendit visszatérhetett volna egy forduló erejéig, ő ugyanis nagyon érti ezt a témát. 

Végszóként:

Ezt a meccset minden jel szerint a Fidesz nyeri. Sehol, semmilyen formában nem utaltak a melegekre, a baloldal csinált a pedofil-ellenes törvényből melegjogi kérdést. Minél inkább erőltetik a meleg vonalat, annál inkább erősödik a Fidesz támogatottsága. Túl sok volt már a szexuális furcsaságok témájából, az embereknek elegük van, a Fidesz pedig újra a többség oldalán áll.

Szemben a beteg és züllött, meghatározhatatlan ideológiájú politikai garnitúrával. Az egészséges lelkű melegek pedig mellettünk állnak. Pont.