Egy belga település levele ismeretlen magyar testvérvárosának

Legmelegebb testvéri szeretettel szeretnénk üdvözölni ilyen magyar sziszter citinket, akivel három évtizede a legfelhőtlenebb a civil együttműködés, meg mert fentről most szóltak, hogy ilyen is van.


Meglepődve láttuk azonban, hogy kedves édestestvéreink eddig még nem határolódtak el a 0rbán rendszerétől, és ez egészen addig nem maradhat megtorlatlan, amíg Önöknél regnálhat egy ilyen xenofobe és homofobe illető, ami Belgiumban már lehetetlen lenne! Kedzdjük ott, hogy mi itt, a civilization középpontjából nagyon szeretjük és tiszteljük a Önök hazája. Rengeteg jó együttműködés volt már a két nép, egészen pontosan a magyar nép, meg a Belgiumban élők között. Nálunk mindenki ismeri és hálás Önöknek az olyan honfitársaik okán, mint Lajos Cue vagy Pándy András. 

Összességében azonban sajnos így sem engedhető meg, hogy 0rban minden ilyen eredményt tönkretegyen, ezért Önöknek ki kell állni és el kell határolódni a legújabb botrányos törvényétől, valamint be kell fogadni legfrissebb menekülteket Afganisztán.

Hát van maguknak szív, hogy nem olvassák el és nem hatódnak meg Alföldi Róbert posztjain? 

A monumentális birodalom Szovjetunió bukása rendszerváltozásuk után nem azért fogadtunk be őket az Európa-közösségbe, hogy most csak úgy dacolni merészeljenek Európa Unió döntéseivel és alapértékeivel.

LMBTQ-Ideologie márpedig szerves részét képezi ezen alapértékeknek, és Belgiumban kötelezően oktatandó már Kindergartenben is, mesekönyv, kifestő, építőkocka és óvónőrfi formájában!

Senkit nem szabad ugyanis meghurcolni szexuális, nemi, faji vagy vallási orientationért (kivéve, ha nem eléggé muszlim!), nem szabad továbbá gyarmatosítani földjét, és levágni karját gyerekének, ha nem szolgáltat be elég nyersgumi! Véleményéért se szabad üldözni, úgyhogy ha önök nem igazodnak EU-állásfoglaláshoz, akkor ki lesznek zárva!

Ha ez önöknek nem tetszik már CLUB szabályai, akkor itt az alkalom kilépni közösségünkből, és nem fogyasztani tovább pénzünket!

Amennyiben ez nem változik meg, akkor kénytelenek leszünk odamenni, és Önöket erővel (ugros lmbtq-iandos esse!) civilizálni, mint az olyan remekül sikerült nekünk mostanában Afganisztán. 

De addig is sokkal súlyosabb retorzion is lehetséges, amennyiben Belga Királyi TV kigúnyolja majd 0rbán Victor, és egész Belgium azon fog nevetni, micsoda mucsai, elmaradott, gumicsizmás nép is a magyar!

Természetesen nem szeretnénk fenyegetőzni, ezért bízunk abban, hogy Önök is mielőbb megváltoznak, és az elhatárolódás után Önök önkormányzata lehet országban első, amely a kormányváltás hídfőjeként vezeti majd az 0rbánellenes harcot kívül a Hungária boulevard.

Bízva positive válaszukban!  

Tisztelettel:

Eduardus de Gaay                                                 Francois BlackCocq          

  polgármester                                                       LMBTQIA-körletvezető