Dottore Karácsony, a vakcinakufár

Az ellenzék által a járvány kezdete óta vizionált gazdasági összeomlás érdeklődés hiányában elmarad, a választópolgárok nyaralnak, két kézzel szórják a pénzt, így a főpolgármester, és a mögötte megbúvó, DK-s eredetű politikacsinálók visszatértek a halálkufárkodáshoz.

Önálló vakcinavizsgálatba kezdtek, nyilvánvalóan a politikai lejáratás céljával, hogy bebizonyítsák, a kínai vakcina nem hatásos. A terv az, hogy folytassák a vakcinákba és a járványügyi intézkedésekbe vetett bizalom aláásását.

Nem marad más nekik, csak a pöcegödör legalja: arra játszani, ne sikerüljön növelni az átoltottságot, a vakcinaszkeptikus idióták alá is adva ezzel a lovat.

Álljunk meg itt egy pillanatra azért. Legyen világos: Karácsony Gergely és Gyurcsány árnyéka, Gál J. Zoltán arra játszik, hogy népegészségügyi katasztrófát idézzen elő. A zöldkommunisták politikai logikája kizárólag a rombolást ismeri, hosszú már a lista, mire mondtak nemet eddig, és nagyon élesen kirajzolódik, mire igent.

Karácsony Gergely arra mond igent, hogy a nemzetközi tudományos protokoll szerint forgalomba hozott. és hatékony vakcináról azt hazudja, nem hatékony. 

Karácsony Gergely hazudik a vakcinákról, ugyanis eleve nem kaphatott olyan vakcina engedélyt, amelyik nem hatásos, nem véd meg a súlyos lefolyású megbetegedéstől, egyetlen gyártó sem állította, hogy száz százalékosan hatékony a vakcinája.

A Karácsonyék által kritizált kínai vakcina eredményességét számos dél-amerikai és arab országban tanulmányokkal alátámasztották, hatékonysága 60-80 százalékig terjedt, ami elegendő a betegség súlyos lefolyásának megakadályozására. Mellékhatása statisztikailag is elenyészően ritka. Lehet, hogy vannak nála jobbak, de a célnak megfelel, ahogy korábban több hazai szakértő is elmondta, minden vakcina jobb a betegségnél.

Ráadásul a Semmelweis Egyetemen bebizonyították, hogy érzékenyebb. jobb minőségű tesztekkel sokkal nagyobb arányban mutatható ki az antitestek mennyisége azoknál is, akiknél korábban ezt nem sikerült kimutatni. A kormány engedélyezi a harmadik oltást, ugyan megoszlanak a vélemények róla, mondta Orbán Viktor, de lehetővé teszik, ha ez megnyugtatja meg az embereket.

Ne feledjük azt se, a Karácsony háta mögött megbúvó DK-s tanácsadók tavaly az orosz vakcina ellen indítottak petíciót, emberkísérletnek nevezték, sőt Szabó Tímea és Korózs Lajos - a kamumentős, beteges hazudozó Németh Athina felkarolói - be is tiltották volna. De köszönhetően a Fővárosi Önkormányzat vizsgálatának, kiderült, a Szputnyik kiválóan teljesít, mekkora öntökönlövés ez már, ember. Észre sem vették, mennyire reménytelenül ingoványos talajra navigálták Karácsonyt, aki ráadásul vette magának a bátorságot, - minimális erkölcsi érzéket sem mutatva - a vakcinák hatékonyságát kezdte vizsgáltatni, amit még a legnagyobb szaktekintélynek tartott amerikai gyógyszerügynökség (FDA) sem ajánl, de az amerikai járványügyi központ (CDC) sem. Hát barátaim, öntökönlövés level 2. 

Az immunitás kialakulása ugyanis egy soktényezős komplex folyamat, egyértelműen nem tartozik olyan polgármesterek hatáskörébe, akik se egy jogosítványt, se egy középfokú nyelvvizsgát nem tudtak szerezni, és a saját városukban is eltévednek.