Megszületett az idei év legerősebb konteója arról, hogyan puccsolják meg Orbánt

A nagy leleplező feltárta, milyen politikai motivációk húzódnak meg a gazdatüntetés mögött. Minden gondolata aranyat ér!

Van egy régóta terjedő városi legenda a szocializmus átkos évtizedeiből: kocsmákban, éttermekben pusztán szódavizet kérni nem lehetett, a Jaffa nevű szintetikus narancsízű borzalmat viszont korlátozás nélkül. A leleményes magyar úgy juthatott szénsavas vízhez, hogy kért egy Jaffát, Jaffa nélkül.

Körülbelül ilyen Jaffa nélküli Jaffa volt az augusztus huszadikára több ezer traktoros részvételével beharangozott, csúfos bukásba fulladt gazdatüntetés. Traktoros felvonulás traktorok nélkül.

A jelenség éppen annyira lehetett balszerencsés szervezési hiba, mint szándékos szabotázs. Nem meglepő, hogy szinte azonnal szárnyra keltek az összeesküvés-elméletek az eseményről és annak szervezőjéről, Szabó Bálintról.

Facebook

A szegedi botránypolitikus (akinek hitelességét jól jelzi, hogy Facebook-oldalán saját honlapként egy vele megegyező nevű IT-szakember weboldala van feltüntetve) általában botrányos, kínos, vagy mutyigyanús ügyek, események kapcsán kerül be a sajtóba. Legutóbb például egy heves vitákkal teli közgyűlésen választották őt meg a Magyar Kacsa- és Lúdszövetség elnöki tisztségére.

A független önkormányzati képviselő sokkal inkább tűnik vállalkozó és szerencselovag kombinációjának, mint valódi politikai meggyőződéssel rendelkező közszereplőnek.

kapcsolódó

  • Az ellenzék forradalmasította a kormánybuktatási stratégiáját: egy traktorral söpörné el a rezsimet

    Az ellenzék forradalmasította a kormánybuktatási stratégiáját: egy traktorral söpörné el a rezsimet

    Lehet, hogy az Orbán nem most fog megbukni, de egy traktoros tényleg úton van már vagy négy napja, és Kecskemétig el is jutott. A (tényleg) porszívóügynök Szabó egy igazi népmesei hős a megerőszakolástól kezdve az MSZP-n, Tóth Csabán és Zuschlagon át a DK-ig - azóta el is rabolták. Most pedig forradalom várható, ha egyszer ideér az 1800 traktoros, és addig nem verik egymást össze komolyabban a többi tüntetővel.

Személye éppen ezért remek alapanyagot szolgáltat az unatkozó (vagy lusta?) ellenzéki sajtótermékek és véleményvezérek hajmeresztő, már-már konteószintű spekulációinak.

Jelen pillanatban az ellenzéki sajtó által nem teljesen értett, de politikai hovatartozása ellenére gyakran körülrajongott Lázár János visszatérésével hozták összefüggésbe személyét és a balul sikerült tüntetést.
Facebook

A Szabadon Együtt nevű kattintásvadász Facebook-oldal elmélete szerint Szabó Bálint valójában az egyre erősödő, már Orbán Viktor hatalmát fenyegető hódmezővásárhelyi képviselő és miniszter embere, akinek a segítségével kényszerítené térdre a magyar kormányt és a miniszterelnököt. Legalábbis látszólag!

Forrás: Facebook

A meglehetősen zavaros levezetés szerint a kormányfő már amúgy is belefáradt a kormányzásba, Lázár pedig kapva kapna az alkalmon, hogy az EU-s pénzek megszerzésének biztosítása érdekében személyében valósítsa meg az Unió Magyarországgal szemben támasztott változási igényét.

Magyarul: ha Lázár cinkosa a  traktorhadosztályával megbuktatja Orbánt, akkor elkerülhető az államcsőd. Persze Orbán ezt hagyja, és egyfajta Palpatine Császárként visszavonulva, a háttérből irányít majd, a frontot pedig majd Darth Lázár tartja.

Forrás: YouTube

És az is kiderül az eszmefuttatásból, hogy azok a gazdák, akik tervezték a részvételüket a tüntetésen, mind a Fidesz kitartottjai. Így csak színjáték lett volna az egész tiltakozás.

Önnek összeállt a kép?

Nem?

Ne aggódjon, Nekünk sem.

A baloldali sajtó tele van ilyen belemagyarázós hülyeségekkel, nem feltétlenül kell elolvasni mindet, komolyan venni pedig egyiket sem szabad.

Nem tudjuk, mit szívott a szerző, de erősen ajánljuk, hogy sürgősen hagyja abba, mielőtt maradandó szellemi károsodást szenvedne el… Reméljük, még nem késő!