Deutsche Reichswelle: majd mi hozunk Rechtstaatlich Korrekt Medien nach Ungarn, ha a magyaroknak nem megy!

Végre bevonulnak felszabadítani a németek!

Végre nem kell tovább várni a haladó felszabadításra! Az ebben történetileg jártas németek bevetik a politikai Wunderwaffét, szolganyelv magyar nyelvű adást indítanak közszolgálati csatornájukon

Peter Höss, a Reichswelle főigazgatója kijelentette: igaz ugyan, hogy korábban tagadták az értesülést, de mégis megtámadják a Szovjetuniót felszabadítják a magyar médiát.

„Das war ein Befehl!“

- közölte Höss, aki még kicsit töri a magyart. „Kaptuk utasításchba, hogy garantieren kell die Vielfalt in den Magyar Medien“. Höss elmondta, hogy „főleg a kisebbségek helyzete erbittert mich sehr“, ezért valamit tenni kell, hogy a gleiwitzi adó magyar média ne sugározhasson anti-LMBTQ propagandát és ne is negligálhassa ezt a témát.

„Der Kischebbschég helyzetének javítása Birodalmi európai érdek!“

- hangsúlyozta Höss. 

A főigazgató azt is elmondta, hogy természetesen a sokszínűséget saját tartalomgyártásukban is érvényesíteni szeretné:

„Das ist nicht KESMA, das ist Bertelsmann! Schokszínűség muss sein!“

A tartalomgyártásba bevonják a független, J. Goebbels GmbH nevű tanácsadó céget is, hogy még tovább színesítse a Bertelsmann palettáját. A tervet a Bertelsmann Mitteleuropa divíziója készíti elő, amelynek munkacíme az Operation Margarethe II munkacímet viseli. Hozzátette, hogy a rettenetesen humortalan magyar közéleten is szándékukban áll javítani, ezért a Heute Show-nak is lesz magyar változata. „ Der deutsche Humor lenni világhírű, csak világ még nem versteht, de majd fogja!" - mondta a főigazgató. 

„Ez csak az Anfang“,

nyomatékosította mondandóját Höss, miközben az asztalra csapkodott. „Hosszútáv müssen wir átvenni magyar média alles zusammen“. Mint elmondta, a közös értékek nem szenvedhetnek csorbát egyetlen uniós országban sem:

„Eine Union, Eine Értékközöschég, Eine Közszolgálati Medien“. 

Höss elmondta, hogy abban a pillanatban, amint átveszik az irányítást, és végre európaivá válik az elmaradott magyar média, első lépésben kvótákat vezetnek be arra, hogy ki dolgozhat benne:

„Fideszes Népfaj kann nur bis zu 20% lenni in Magyar Medien, ciklus végére reduzieren ezt mi auf Null". 

Arra a kérdésre, hogy az élet más területein is be kívánják-e vezetni ezt a korlátozást, Höss azt felelte, erről legkésőbb jövő év elején kívánnak értekezni egy konferencia keretében valahol Berlinben. 

A Reichswelle magyarországi különmegbízottja Ludwig Wessen-Mayer lesz.