Bemutatjuk a sátánista transzférfit, aki nemváltoztatás közben meggondolta magát, és szült egy gyereket

"Ezt a szerepet csikóhal-szülőségnek nevezi a "szakirodalom", mivel ott a hím hordja ki az ikrákat. Ez is remekül bizonyítja, milyen csodálatosan természetes dolog a nemváltoztatás, különösen, ha közben félig-meddig meggondolja magát a delikvens." Itt a Kontra Szivárvány Híradójának legújabb kiadása!

Ha van szennyvíz, lesz csatorna is.

Hurrá! Itt a Kontra Szivárvány Híradója! 

Vallja be az Olvasó, hogy már várta! Nem tette hiába, mára két átlagos sztori közé csomagolva egy igazi „mindenazegyben” csemegét hoztunk Önöknek!

Vágjunk is bele!

A modern kapitalista piacgazdaság – hasonlóan a szexuális élethez – a kölcsönös beleegyezésen alapul. Vagy legalábbis azon kellene hogy alapuljon. Az úgynevezett egyenlő bánásmód elvének is megvan a határa, különösen, ha a jó ízlést sértő témáról van szó.

Az angol Mirror című bulvárlap számolt be róla, hogy egy transznemű férfi (értsd: zavarodott, hormontúladagolt kishölgy) megszégyenülten és undorodva távozott egy borbélyüzletből, ahol a szakember közölte, hogy náluk nem szokás nőket kiszolgálni. A borbélykultúra második fénykorát éljük, a XX. század eleje óta nem volt ilyen keresett ez a hagyományos, jellegzetesen férfiaknak kínált szolgáltatás. Léteznek nemspecifikus szépségipari szakmák: például műköröm- vagy műszempilla-építést sem szoktak urak igénybe venni. Valószínűleg hazánkban nem is lenne belőle ügy, ha elkergetnék azt, aki ilyen igénnyel lép fel.

cbc.ca
A név nélkül panaszkodó, önmagát Jamesnek nevező húszéves leányka Manchesterben tért be a borbélyhoz, ahol közölték vele, hogy noha nyitva vannak, nőket nem szolgálnak ki. A lap megkereste az üzletet, ahol rögzítették: képesítésük nem szól női vagy félnői haj vágására.

Következő sztorink igazi csemege, az eredeti cikket csak erős idegzetű olvasóinknak ajánljuk. Ott ugyanis megrázó képekkel szembesülhetnek. Ha esetleg a sztori zavarosan és rémálomszerűen hangzik, az azért van, mert olyan is. 

Egy férfinő nemváltoztatás közben teherbe esett, méghozzá egy meleg társkeresőn, a Grindr-en szervezett, valószínűleg már meleg férfiként meleg férfival létrejött kötelezettségek nélküli szexuális aktus során. A nemváltoztatás folyamata a kishölgy számára ekkor már két éve tartott, abban bízott, hogy ez a terhességet is megakadályozza. Szokás szerint a biológia törvényei erősebbek voltak az emberi hülyeségnél, így a hölgyúr terhes lett, és egy egészséges leánygyermeknek adott életet.

mirror.co.uk
Ezt a szerepet csikóhalszülőségnek nevezi a „szakirodalom”, mivel ott a hím hordja ki az ikrákat. Ez is remekül bizonyítja, milyen csodálatosan természetes dolog az emberi nemváltoztatás, különösen, ha közben félig-meddig meggondolja magát a delikvens. Az egyébként mentálhigiénés szakember és PhD-hallgató amerikai puncis úr most együtt neveli férjével a gyermeket. Szó szerint idézzük őt:

  • „ Talán ellentmondásosan hangzik, de a szülés az egyik legmaszkulinabb élményem volt, amit valaha csináltam.”
  • „Az összes barátom végigkövette utazásomat és meg is látogattak éppen úgy, mint ahogy az online meleg és transznemű közösség, valamint a Sátánista Egyház is támogatott, amelynek egyébként tagja is vagyok."

Fú, b*zdmeg.

Végezetül pedig jöjjön szokásos sztárvendégünk, a biológiai felkészültsége okán élete végig feketelistára került angol írónő, a Harry Potter-sorozat megalkotója, J. K. Rowling.
AFP

Egy angol iskola az iránta érzett megbecsülésből Rowlingról nevezte el az épületét, ám  – mint azt Olvasóink bizonyára már sejtik – a boszorkányüldözés hatására visszavonták a megtisztelő gesztust. A „vibráló, demokratikus közösségi élet” iránt elkötelezett oktatási intézmény szerint a szülők, oktatók és diákok panaszai miatt úgy döntöttek, az ominózus intézményt egy híres brit sportolónőről, Dame Kelly Holmesről fogják inkább elnevezni.

Kérdés azonban, hogy meddig tart ez, ugyanis az atléta is keveredett már biológiai vitába a transzgender szektával. 2019-ben megjegyzést tett arra, hogy nem lenne szerencsés, ha a férfinak született sportolók nők között indulnának.

Mi azt javasoljuk az iskolának, a névtábla helyére tegyenek egy whiteboardot, mellékeljenek filctollat hozzá. Így akár naponta át lehet nevezni az intézményt, amennyiben koncepciós eljárásban kiközösítik a névadót.