Beiktatásakor a transznemű püspök szivárványos szőnyeggel terítette le a templom előtti lépcsőt

Nemcsak San Franciscóból mutatunk súlyos híreket, hanem például a Harvard Egyetemről is. Tudtátok, hogy egy kutatócsapat nagy erőkkel boncolgatja a leszbikus delfinek csiklóit? Ez itt a Kontra heti rendszerességgel jelentkező Szivárvány Híradója!

„A nemzetközi helyzet egyre fokozódik!”

Bizony, a legendás Tanú című filmből Virág elvtárs szavait idézzük, amelyek talán sosem voltak ennyire aktuálisak. Ki gondolta volna akár csak ötven évvel ezelőtt, hogy a leszbikus delfinek szexuális szokásait fogjuk kutatni, vagy egy tányér gulyásleves áráért bárki megváltoztathatja a nemét?

Mindezt persze külföldön, hazánkat egyelőre még elkerülte az LMBTQ-téboly.

Itt a Kontra heti Szivárvány Híradója, tartsanak ma is velünk!

 • Első, visszatérő sztárvendégünk a hűséges rajongóink által már jól ismert, hányattatássorozatnak kitett J. K. Rowling, a Harry Potterről szóló ifjúsági könyvsorozat angol szerzője. Azok kedvéért, akik a korábbiakról lemaradtak: az írónő egy Twitter-bejegyzésben azt merészelte állítani, hogy menstruálni kizárólag a biológiai szempontból eredetileg nőnek született emberek tudnak. Az internetes szivárványterror-közösség természetesen kilövési engedélyt adott a gyanútlan gyermekkönyv-szerzőre. Azóta több helyről is kiközösítették, megalázták, és testi épségét, biztonságát fenyegető módon közölték az LMBTQ-aktivisták az otthoni címét. Azért, hátha valamely hevesebb vérmérsékletű hölgyúrhölgy felkeresi őt az otthonában.
  Twitter
  Rowling természetesen megtette a szükséges jogi lépéseket, de – ahogy látható – a nyugati országok jogállamiságáról alkotott illúzióink meglehetősen indokolatlanok.

A gyűlölet-bűncselekményt elkövető aktivista ellen ugyanis még csak eljárás sem indult.

Így biztosak lehetünk benne: ha bárki nyilvánosan kétségbe meri vonni a szivárványos őrület dogmáit, számíthat arra, hogy büntetlenül uszíthatnak majd ellene.

 • Tudta Ön, hogy a világon több mint 25.000 egyetem létezik? Vajon ez kevés, sok vagy pont jó szám? Azt talán mindenki tudja, hogy a felsőoktatási intézmények nemcsak tanítással, de kutatásokkal is foglalkoznak. Többek között a Harvard Egyetem is közreműködött abban a

rendkívül fontos kutatásban, amelyet döglött halak természetesen úton elpusztult nőstény delfinek klitoriszát vizsgálták.

Autostraddle.com
A tudósok megállapították, hogy bizony ez a szerv élvezeti célból folytatott szexuális aktusra termett. Nem véletlen, hogy olyan sok leszbikus delfin lubickol az óceánban. Az eredmények publikálásából azt is tudjuk, hogy

a hím delfinek között nemcsak az anális behatolás rendkívül elterjedt, de a delfinpéniszt előszeretettel gyömöszölik a fejük tetején kifejlődött légzőnyílásba is.

Hogy ebből mi következik, azt nem tudjuk, de bizonyára nagy öröm és szakmai kielégülés lehet elpusztult tengeri állatok csiklóját felboncolni.

 • Egyre többet hallunk arról, hogy az egyes sportágak vezetői, sőt, bizonyos országok nemcsak tűrik, egyenesen támogatják is, hogy transznemű sportolók is versenyezhessenek. Értsd: pár hónap hormonkezelés után bármely férfi indulhasson a nők között.
  The 19th News
  Szerencsére az elmebajos döntések mellett vannak józan lépések is: a dél-dakotai kormányzó állami szintű törvényben tiltaná meg, hogy nők között péniszundor-szindrómás, hormonkezelt férfiak is indulhassanak. Természetesen a szivárványkommandó akcióba lendült, és a keresztvizet is leszedték a konzervatív kormányzóról: szerintük ezzel a lépéssel a nők versenyképességét minősítik, ráadásul a nők között transzvesztitaként induló versenyzők nem dominálnak egyik sportágban sem.

Ebben egyetértünk velük: MÉG nem.

 • Tudták, hogy az Egyesült Államokban mindenki az lehet, ami csak akar? Azt azért nem gondoltuk volna, hogy valakinek egyszerre akart transznemű és evangélikus püspök is lenni, most viszont a történelem folyamán először ez a kombináció is létrejött.
  them.com
  Megan Rohrer korábban a San Francisco városi rendőrségén volt lelkész és koordinátor, most hat évre megválasztották helyi püspöknek. Irányítása alá 200 gyülekezet és a lelkipásztoraik tartoznak Észak-Kaliforniában. Beiktatásának tiszteletére szivárványszínű szőnyeggel terítették le a templom előtti lépcsőt.

Szívet melengető és ízléses kezdeményezés!