Baloldali celebek, akik elfogadják a NER pénzét, mégis gyűlölik a jobboldalt: Fluor Tomi

Sorozatunk negyedik részben a Wellhello "énekesét" mutatjuk be, aki 2009-ben ugyanazt gondolta Kiszel Tünde pinaszőréről, mint 2021-ben a kormányról. Fluor Tamás azóta is rendíthetetlenül harcol a rendszer ellen, olyannyira, hogy Orbán Viktor és Garancsi István előtt lépett fel a székesfehérvári Sóstói Stadion, a "MOL Aréna" avatóján, sőt, elfogadta a Nemzeti Kulturális Alap támogatását is.
NER ide, NER oda, az apróért azért hajlandó lehajolni!

Juhé, mi vagyunk a telefosott fal a benzinkúti vécében, mi vagyunk a szar a palacsintában.

Fluor Tomi úgy látja, a kormányzat tevékenysége nyomán így kéne éreznünk magunkat Magyarországon. De azért nem gondolja annyira komolyan: mégis hogy lehetne hiteles ez a 34,5 éves tinifiú a közönsége szemében, ha nekiállna dicsérni a rendszert?

Én azt hiszem, értem.

Önazonosság: a 40 felé araszolva is gyerekruha, bohókás színek, simlis-feliratos sapkák, vicces napszemüvegek, senki által nem beszélt kamuszleng (Napszemcsi? Ilyet mégis ki mond?), rozéfröccs, fesztiválok, örök tinédzserség. Az öreg rockerarcok hagyták meg 50 fölött is a kopasz fejük alatt az ősz copfokat – de a rappereknek is jár az örök fiatalság illúziója!

És igen, a tizenéves pinellák is járnak a harmincas tinédzsereknek, nekünk is járnak. Hiszen erről szól az egész. Vajon hány nő akarna ráakaszkodni, ha bevallaná, hogy kurva jó kormányunk van, és sosem éltünk ilyen jól?

Sajnos Kiszel Tündéről sem volt jó véleménnyel 2009-ben. Aki esetleg nem ismerné, garantált szórakozás végignézni, ahogy Fluor kicsit „fáradt” állapotban üvöltve gyalázza Kiszel Tündét, és a pinaszőrét emlegeti. A kontrollálatlan előadás végül (peren kívül) másfél millió forintjába került.

Jól jött a pénz a lakás felújítására; először csak a konyhát akartam, de már mindent átépíttetek. Ha bármire ránézek, majd az jut az eszembe: Tominak köszönhetem. A pénzből még Donatella zongora- és balettóráira is jut – mondta akkor Tünde elégedetten, a kisebb vagyont is megmutatva.

De  bizony Karácson „Fluor” Tamás is lehajol az apróért, ha arról van szó, de ki ne tenné. Mi multiknál dolgozunk, ő pedig bizony

  • a Wellhellóval fő attrakcióként lépett fel a Momentum (utólag nem túl sikeresnek bizonyult) politikamentes fesztiválján,
  • szintén a Wellhellóval volt sztárelőadó a székesfehérvári Sóstói Stadion, a MOL Aréna avatóján, és azért
  • elfogadta a Nemzeti Kulturális Alap támogatását is.
Régen én voltam az, aki egyik héten egy MSZP-s, másik héten egy fideszes rendezvényen léptem fel. Négy-öt éve ez nem számított politikai kiállásnak az emberek szemében.

Értem én, félmillió forint nem sok pénz, és ki tudja, mennyi jutott neki belőle.

 

És most komolyan. Az addig oké, hogy Vidi-szurkoló, de mégis, feltehetően nem ingyen lépett fel az Orbán-rezsim egyik halmozott bástyájában Cser-Palkovics, Garancsi, Orbán és a Market Zrt. előtt. Az olyannyira gyűlölt kórházak helyett épült stadion”-ban. Még akkor is, ha szerinte Cser-Palkovics egy tök jó arc, aki jól csinálja a dolgát, és akivel egyébként jóban van.

A kormányzat által elindított Raktárkoncert-sorozaton is hosszasan gondolkodtak: maguknak nem, de a stáb többi tagja nevében előre elfogadták a juttatást.

Örülünk a lehetőségnek, még nem adtunk választ a felkérésre, egy kikötésünk volt, a pénz a zenekar többi tagjának menjen az utolsó forintig. Én és Diaz nem szeretnénk kivenni a ránk eső részt” – nyilatkozta a Blikknek Fluor, aki egy több mint 30 fős stábért felel.

Eddig a pénz és az elvek. De minket nagyon érdekel Karácson világnézete és személyisége, úgyhogy ássunk mélyebbre! Súlyosabb kijelentéseket tett a Szabad Európának adott friss interjújában, ahonnan a cikkindító benzinkutas metafora is kikívánkozott.

Őszintén elmondta, hogy a nép tök hülye (mert nem az ellenzékre szavazott) – Kertész Ákos most biztos boldog.

Szerintem egy népnek – amelyik egészen sokáig infantilizálva volt és nem nagyon adatott meg a lehetősége, hogy felnőjön és döntsön a saját életéről – egy kicsit hozzászokott az apaszerephez. Hozzászokott ahhoz, hogy van egy apu, aki majd elintézi, aki majd megoldja helyette, még ha néha szigorú is vagy nem éppen igazságos, de majd ő eldönti helyette, mi, hogyan lesz; irányt mutat és nem kell gondolkodni. (...) Hogyha Magyarország felnőtt volna a demokráciához, mert akkor ezt nem lehetne megcsinálni az emberekkel, sokkal többen lennének felháborodva.”
„2015-ig nem nagyon foglalkoztatott a politika, mondjuk addig volt egészséges. Nekem az egy szebb világ volt, amikor nem volt ennyire fojtogató, nem volt ennyire jelen. Nem ment mindenkinek bele az életébe, a hálószobájába, a vállalkozásába, a hitébe, a mindenébe. Addig, amíg velem nem kezdett el foglalkozni a politika, én nem foglalkoztam a politikával.”

Hát Tamás, nem tudom, milyen ismerőseim hányják tele a hírfolyamomat uszító politikai tartalmakkal, de szerintem nem a fideszesek. De az megnyugtat, hogy 2015-ig minden rendben volt, azt hittem, akkor már rég megszűnt a sajtószabadság.

„Annyira sok volt ez a sorosozás mindenhol. Most nem annyira durva, mert gyurcsányozás van. Nem tudtál egy lépést tenni anélkül, hogy ne ez jött volna szembe veled: ez veszélyes, Soros György. Úristen, egy 90 éves öregemberről beszélünk, tőle kell rettegnünk, mint a mumustól, és ez már kezdte felrobbantani az agyamat."
„Na, de hogy visszakanyarodjak a kérdésedre, én azt látom az ellenzékben, hogy talán nem akarja kiléptetni az országot az Unióból. Ha legalább odáig elérünk, hogy nem látunk plakáton közellenségeket, hogy nem a tízparancsolattal gyógyulnak meg a covidos betegek, és végre azt látom, hogy nem néznek majd mindenkit ennyire hülyének, mint most, na akkor már mentünk felfelé egy kicsit.”

Te hülye, hol láttál olyat, hogy a tízparancsolattal gyógyulnak meg a covidos betegek? Gondolom, te is Kásler Miklós szavait próbáltad kiforgatni azokból az időkből, amikor koronavírusról még senki nem hallott.

Szerintem igen (kiegyezett vele a NER - a szerk.), és ebben benne lehet az is, hogy rám nagyon sokan figyelnek.”

Meghátrált Orbán, jól van. Ugyanezt mondjuk mi is. Egy igazi rendszerváltás utáni Koncz–Bródy vagy te!

De nézzük tovább! 

 Összemosni a pedofíliát és a homoszexualitást „annyira szint alatti, méltatlan, gonosz és tuskó dolog, hogy arra szavak nincsenek”.

Remélem, olvasta a törvényt, és nem csak a 444.hu-ról tájékozódott.

A gyűlöletkeltés, az ellenségkép már bejött ennek a kormánynak, működött, ami viszont az embereknek is hibája. Ők ezt lovagolják meg, bár egyszerű és olcsó út, de tönkretesz egy országot.”

Pofád leszakad, dr. Kende, köteles beszéd, lefosott fal, Kiszel Tünde...

Tényleg az 2021-ben a kiindulási alap, hogy az RTL-en ne menjen le a film, amiben melegek vannak? Hogy a Jóbarátokból vágjunk ki, mert elbuzítja a gyereket. Igen, hogy ha a gyerek nem tud a homoszexualitásról, akkor biztos, hogy nem lesz meleg.”

Szerintem nem, de én személy szerint nem bánnám.

És aztán arról is vallott, hogy miért nem vett részt az oltási kampányban.

„Tetszett a kampány, mert igen, oltassa be magát mindenki, és ezért még pénzt sem kaptam volna, hogy elmondjam. Még talán be is vállaltam volna, de aztán eszembe jutott, hogy itt van ez a kék dizájn, ezzel a logóval… Ezen volt az az orwelli goldsteines Soros meg a Stop Migráns, egyszerűen annyi mocsok volt már azon a plakáton, hogy én nem tudok ezzel így odaállni. Ezzel a színnel, ezzel a dizájnnal. Pedig amúgy nem kizárt, hogy vállaltam volna, mert azt gondoltam, hogy ez egy jó ügy. De így, hogy ez a dizájn, és ezen ott a fejem… Ezt egyszerűen nem.”

És tessék, Márki-Zay Péter: végre itt van a kiábrándult fideszes, akit úgy kerestetek!

„Még mindig egy 17 éves őszödi beszéden rugózunk, aminek hatására egyébként anno én is a Fideszre szavaztam. De ne vicceljünk már, most naponta többször történnek annál sokkal durvább dolgok, szépen kitolták az ingerküszöböt. Az emberek egy része talán nem nőtt még fel hozzá, hogy ne csak a zsigeri gyűlöletkeltésből értsen, és kell neki egy apu, aki meghozza a zsák krumplit, megmondja, kitől kell rettegni meg kiutalja a segélyt tizedikén.” 

Mintha ismét némi lenézést tükröznének ezek a mondatok... 

A figyelmes olvasó pedig azt is megtudhatja, Fluor Tamás hogyan gondolkodik a magyarságról.

„Nem vagyok egy melldöngető hazafi, nem a földrajz határozza meg az identitásom. Sok mindenre lehetünk büszkék és vagyok is, de nem tudom rózsaszín szemüvegen át egy hibátlan és mindenkinél több népnek látni a magyart. Szerintem lehet úgy szeretni a hazát, hogy közben nem rekesztünk ki másokat. Az egyre durvuló agresszió és gyűlölet, ami körülvesz minket, nekem nem tetszik, és sokszor azt érzem, ezt is egyfajta hazafiságba bújtatják, ami egyébként szerintem undorító. Nem szeretem, mikor megmondják, hogy mitől vagyok igazi magyar, pláne, ha utálathoz kötik. Valahogy itthon társul a hazaszeretethez egy kicsi agresszió is. Aki pedig megkérdőjelezi az aktuális kormányt vagy, hogy miért is kell utálni valamit, azonnal hazaáruló.”

Őőőő, éppen (guglizz rá gyorsan) Szabó Tímea, a Jobbik és Gyurcsány az első találatok, akik lehazaárulózták Orbánt. A fordítottjára is sok példa van?

És nagyon-nagyon büszke rá mindenki, ő meg a „baráti szaksajtó”, hogy Fluort LETILTOTTA A PETŐFI RÁDIÓ, ÚRISTEN! Nézzük, mit nyilatkozott erről:

„Aztán kiderült, hogy volt Ákosnak ez a női princípiumos balhéja. Aztán valaki a párton belül vagy a párt újságírója pedzegetni kezdte, hogy de hát akkor a Fluort miért lehet játszani a Petőfin, ha ő neki meg van egy Gecigránát című dala? Az összefüggést nem láttam. Ott álltam, hogy mi közöm nekem, Ákos balhéjához? Meg sem szólaltam és hirtelen ott találtam magam, hogy én nem kívánatos ember vagyok úgy, hogy még csak a véleményemet sem mondtam el. Teltek a hetek és különböző embereken keresztül próbáltuk ezt helyzetet megoldani és akkor jött egy olyan kérés, hogy töröljem le a Gecigránát című dalomat, meg azokat amik még nem tetszenek nekik. Én mondtam, hogy bocs, ha nekiállunk dalokat törölgetni, azt cenzúrának hívják. Azért, mert volt az Ákosnak egy balhéja, én töröljem le a dalaimat a Youtube-ról?”

Hát, köszönd meg a számodra szimpatikus ellenzéknek, Fluor. Értjük a logikát: 0 szolidaritás, Ákosnak „balhéja” volt, kit érdekel, itt az ÉN a lényeg. ÉN, ÉN, ÉN, hogy MIATTA letiltottak! Esetleg megemlíthette volna, hogy kár volt Ákost is kikezdeni, nem? Szép dolog a szolidaritás (lásd kormányzati támogatások).

De azért az előadó is ember, és néha kirúg a hámból. Sőt, negatív spirálba kerül, ahogy azt a Kiszel Tündé-s videón már láthattuk.

 

„Volt mondjuk egy-egy bulink csütörtökön meg pénteken, szombaton pedig lementem a városba. Vasárnap rosszul voltam, azt le kellett vezetni valahogy és ráittam, aztán hétfőn szintén ezt tettem. Rendszeresen bűntudattal feküdtem le, lelkileg szarul voltam, mert tudtam, hogy amit csinálok, az nem oké” – mesélte egy podcastban. Ebben az időszakban rendszeresen küzdött légszomjjal, volt, hogy minden különösebb ok nélkül elsírta magát, illetve hányt is. A mélyponton végül elment egy pszichológushoz, aki rámutatott  hogy mennyi mindent nyomott el magában, miközben azt hitte, minden rendben van körülötte.”

És hogy a végére ne maradjon senkiben feszültség, jöjjön egy aranyos beszólás:

De azt sem akarom, hogy 40 évesen is sapkás „Tomi bácsi” legyek. Abban van egy kis szomorúság.

Teljesen korrekt: 34 éves tiniként még rendben van. És hogy honnan lophatta a Legót? Szerintünk innen:

Girl you're hot, your body's on fuego // We fit together like if we were twos lego's