Az öreg starwarsos amerikai kimondta azt, amit senki se mer: a legtöbb férfi jellemzően nem szívesen dugná meg a transzvesztitákat

Pszichedelikus látvány a magassarkúval kétméteres kishölgyet nézni, ahogy azt skandálja öblös hangon, hogy a transznők is nők

Tudjuk már a torrentés filmekből, hogy nincs semmi baj a nőimitátorokkal, amíg nem számítanak fel extrát, és ők is olyanok, mint a lágy kontaktlencse meg a legfrissebb Windows, hogy „ez most már tényleg jól sikerült” –, de Isten látja lelkünket, azért egy nőnek öltözött férfit (pláne, ha az úgy néz ki, mintha a Szeszélyes Évszakok valamelyik jelenetéből lépett volna ki) mégse szívesen d*gnánk meg.

Nem tudom, ezt így kimondani, leírni is kellemetlen – de hát nincs így?

Persze látjuk mindenhol a nagyrészt jó szándékú hölgyek szolidaritásból szivárványosra váltott profilképét, hogy a család az család, a szerelem az szerelem, de ha esetleg férfiakkal szeretnének szerelmeskedni, akkor lehet, hogy ők se szívesen fogadnák egy nőből átműtött valami penetrációs szándékait. Vagy rosszul gondolom? Valami bennem belül mégis azt mondja, hogy a szerelem néha mégis ismer határokat, még azoknál is, akik ezt tagadják.

kapcsolódó

Na, de elkalandoztunk: a lényeg, hogy a Mandinernek és Rod Drehernek köszönhetően újabb epizódjait élvezhetjük az agresszív transzlobbi teleregényének: ám most – hogy kikacsintással éljek – kicsit a Birodalom is visszavágott. Bónusz, hogy Rod Dreher esztergomi MCC Feszt-es élményeire fűzi fel a bevezetőt, külön kiemelve, hogy Magyarországon még a liberálisok is viszonylag normálisak – konkrétan, hogy az alábbi videóban látható jelenet itthon egyelőre elképzelhetetlen lenne.

Az internet hőse lett a férfi, aki kidobott egy balhézó transzneműt a boltjából

Forrás: YouTube

Az öreg Washington államban üzemeltet starwarsos ajándékboltot, ahol egy kihelyezett feliraton azt hirdette provokatív, de persze önazonos módon, hogy a transz nők nem nők. Amikor ezen felháborodva meglátogatta a boltot a travi aktivista pár támogatójával, a tulajdonos azonnal leszedte a kiírást, de aztán máris szóváltásba kerültek – amit az aktivisták végig rögzítettek. Mindezt persze abban a reményben tették, hogy az LMBTQ-ügynek további pártolókat szerezzenek, de az internetes reakciókat látva inkább a tulajdonosnak sikerült rajongókra szert tennie.

-Ez totális hülyeség. Férfiként mondom. Tudja, mi a maga problémája? Senki nem meri megmondani magának a frankót! Minden ilyen faszkodásuk után megugrik a forgalmam. Magának elment az esze, nem normális. Ön nem nő! Nem úgy néz ki, és nem úgy viselkedik, mint egy nő. Nézzen már magára, ki akarna egy ilyenhez akár csak közeledni?

Miután a tulaj szépen beolvasott szegény beteg embernek, a sokadik szóváltás után még a boltból is kitessékelte (a videó folytatása is elérhető a Mandin). Jogos: „minek ment oda”? Amúgy pont ezért, csak talán a visszajelzésekkel számította el magát az aktivista csapat.

Mégis az a legmeglepőbb, hogy sokunkat meglepett az idős úr reakciója és hősnek tartjuk, holott pont ez lenne a normális – csak látva a sok misgenderezős-botrányos anyagot és bosszúhadjáratot a homoszexuális tortát elkészíteni nem kívánó keresztény cukrász ellen, mindig meghunyászkodásra, konfliktuskerülésre számítottunk.

Nos, az erő legyen veled, öreg barátom.