Az MTV Europe gála szervezői pikkelyes űrgyíklény találkozóval próbálták megbuktatni Orbán Viktort

"Egyébként meg, ha már itt vagyunk, ne felejtsük el hozzátenni, hogy O1G!!!!" - ordibálták a könnyűzenei rendezvényen, ami a hazai és nemzetközi baloldali-progresszív sajtó tapsikolásától kísérve nyíltan a pedofiltörvénnyel szemben határozta meg a fő üzenetét. A magyar kormány azonban továbbra is áll a lábán, olyannyira, hogy a Fidesz ugyanúgy vasárnap tartott kongresszust. A normalitás és az extremitás ünnepei egymással párhuzamosan mutatkoztak meg.

Vasárnap este két, nagy érdeklődésre számot tartó rendezvényt is tartottak Budapesten. Fásy Ádám leányán, Zsülietten kívül valószínűleg nem sokan vannak, akik mindkét eseményen jelen voltak, annyira ellentétes értékeket képviselt a két show.

  • Az egyik a Magyarország kormányának parlamenti többségét (kétharmados választói felhatalmazással) adó párt tisztújító kongresszusa,
  • a másik egy nemzetközi zenei televízió műsora, ami ma már szinte minden, csak nem zenei és nem televízió.

A Fidesz találkozója egyaránt szólt az elmúlt időszak értékeléséről, a közös célok iránt való elkötelezettség megerősítéséről, valamint a hazánkban korábban még sosem látott jóléti intézkedések bevezetéséről. A tizenharmadik havi nyugdíjtól az egészségügyi dolgozók bérének 20 százalékos korrekcióján át a fiatalok SZJA mentességéig.

Az MTV gálaeseménye egy szűk körű, nemzetközi elit provokatív, dekadens „kultúrájának” önimádó ünneplése volt. Vagy ha esetleg mégsem, akkor nagyon ügyesen álcázták annak.

Forrás: AFP

Hogy a rendezvények időpontja így egyezett, abban nem merészelünk semmi szándékosságot felfedezni. Mégis érdekes egybeesés, hogy a normalitás és az extremitás ünnepei egymással párhuzamosan lebonyolítva választási lehetőséget kínáltak az Olvasóknak, melyik irányba vágynak jobban.

A díjkiosztó ünnepségeknek világszerte nagy hagyománya van.

Akár hiszik, akár nem, volt idő, mikor még a hollywoodi elit Oscar díjátadó gálája is egy patinás, rangos ünnep volt. Ahol FÉRFIAK és NŐK egymástól jól megkülönböztethető módon vonultak végig a vörös szőnyegen, hogy magas szintű szakmai teljesítmények előtt közösen róják le tiszteletüket, együtt ünnepelve a filmgyártás sikereit.

Ehhez képest az eseményről készült fotók tanúsága szerint tegnap leginkább ilyesmi történt:

Mára az öncélú magamutogatás és a másság többségi normaként való erőszakos elfogadtatásának eszközeivé váltak ezek a rendezvények.

A zeneiparban éppen úgy, mint a filmszakmában.

Forrás: AFP

Míg azonban korábban legfeljebb burkoltan és közvetett módszerekkel fejezték ki politikai üzeneteiket, az idei budapesti MTV díjkiosztó gálával nyilvánvalóan provokálták a magyar társadalmat. 

Mert lehet azt hinni, hogy például az „Orbán, love always wins” feliratú piros kabátot hordó túlkoros hülyegyerek művész a magyar miniszterelnökbe kötött bele. De valójában egy parlamentáris demokrácia szuverenitását kérdőjelezi meg egy identitását és funkcióját vesztett, szebb napokat is látott szórakoztatóipari óriáscég, valamint gendersemleges gyíkember vendégei.

Forrás: AFP

A szervezők és a résztvevők a hazai és nemzetközi baloldali-progresszív sajtó tapsikolásától kísérve nyíltan a pedofiltörvénnyel szemben határozták meg a rendezvény fő üzenetét. Ízlelgessük ezt egy kicsit:

„Az MTV Europe Legjobb előadó kategóriájában idén győztes Ed Sheeran. Egyébként meg, ha már itt vagyunk, ne felejtsük el hozzátenni, hogy O1G!!!!”

Ez az ügy már régóta nem a nemi identitások közti jogegyenlőségről szól és ennek kevés nyilvánvalóbb bizonyítéka van, mint ezek a díjátadónak álcázott gendersemleges reptilián konferenciák. A polgárpukkasztás, a botránykeltés, a nemi szerepek közötti határok elmosásának látványos és harsány orrunk alá dörgölése bizonyára elégedettséggel tölti el az identitás és érték nélküli multicégek felső vezetőit valahol Berlinben, Londonban, vagy Los Angelesben.

Forrás: AFP

Most jól megmutattuk, ettől aztán jövőre megbukik majd ez a fasiszta magyar kormány! Love always wins, főleg, ha tüskés, pikkelyes gyíkemberek vonulnak ennek érdekében a budapesti vörös szőnyegen.

Minket ez tényleg nem zavar. Sőt, kérjük rá őket, hogy minél gyakrabban csináljanak ilyet. Akár még állami támogatást is örömmel adunk hozzá. Nem sok olyan látvány van ugyanis, ami magyar választók millióit tudja mobilizálni, mint amilyen a tegnapi rózsaszín identitás-fluid rémálomba bújtatott LMBTQ ünnepély. A magyarok békésen, toleránsan együtt élnek mindenféle kisebbséggel, azonban ez a fajta nyílt provokáció kifejezetten kontraproduktív. Ezt a freak show-t a legtöbb átlag magyar zsigerből elutasítja és csak azért is elmegy majd szavazni, hogy gyermekei jövőjét az ILYENEKTŐL távol tartsa.

  • Ahogy a rendszerváltáskor, most is aktuális a Fidesz plakátja: