Az izmozó pestszentlőrinci polgármester elhasalt a nagyotmondás tükörjegén

A XVIII.kerület DK-s polgármestere úgy szaladt bele a pofonba, ahogy az a nagykönyvben meg van írva. Csak a szokásos ellenzéki tempó, a keleti vakcinákat nyíltan támadó kommunikációs virtus visszaütött és a tények bohócot csináltak Szaniszló Sándorból.

 

Ahogy azt az Origo csütörtökön megírta, Szaniszló a facebookon vitézkedett azzal, hogy mivel a kerületiek nem kérnek a kínai vakcinából, a kormánynak szégyen szemre el kell szállítani azt azonnali hatállyal és Káslert utasította, hogy a kiesett kínai pakkot az Unió által is jóváhagyott oltóanyaggal tüstént pótolja. Erre egy vaskosabb hozzászólás cunami öntötte el a kommentszekcióját.

Felháborodott kerületiek tömege jelezte, hogy nekik bizony senki nem szólt arról, hogy lehetőség van oltásra jelentkezni, pedig igény lett volna rá bőven.

Ennek és a folyamatosan lelepleződő hazugságainak hatására nem kevesebb, mint 5-ször módosította bejegyzését, majd inkább törölte is azt.

Később, tipikus DK-sként azonnal a Fideszre kezdett mutogatni egy újabb Facebook-posztban, miután Sára Botond kormánymegbízottól közzétett egy emailt. Ez az email egy körzeti orvosoknak szóló körlevél volt, amelyben a kormánymegbízott a fel nem használt vakcinákat gyűjtené össze, hogy azokat olyan körzeteknek osszák szét, ahol fel tudják használni.

Szaniszló itt egyből kétszer is orra bukott, hiszen a korábbi nagy mellény már nem is volt olyan hatalmas, mivel kiderült, hogy mégsem ő, hanem a kormány szállíttatná el a vakcinákat.

És mivel Lévai István, a kerület korábbi fideszes alpolgármestere rögtön bizonyította, hogy Sára nem a kerületből akarta elvitetni a Sinopharm oltásokat, hanem a kerületben akarta újra osztani azokat, ugyancsak tátott szájjal érkezett meg abba a bizonyos erdőbe.

 

Szaniszló bejegyzésének nagy része inkább Lévairól szólt, hiszen könnyebb a Fideszre mutogatni, mint egyáltalán tenni is bármi érdemlegeset.

Ez egybecseng a főnöke, a Főpolgármester munkamoráljával és kommunikációs stratégiájával is, de úgy látszik, hogy ez van kiadva minden ellenzéki városvezetőnek

Ha azt hinnénk, hogy az oltásba vetett bizodalom aláásása itt és most egy egyedi, elszigetelt eset, hát ki kell józanodnunk.

Ez ugyanis az ellenzék stratégiája. Folyamatosan a keleti vakcinák ellen hergelnek direkt és indirekt módon.

A Kormányhivatal szerint pedig a háziorvosoknak nem biztosítanak személyzetet az oltások megszervezéséhez. Az is érdekes, hogy csak a baloldali kerületekben van ilyen probléma.

Ha bárkinek kétsége lenne, a stratégiájuk lényege, hogy ha az embereknek rossz, akkor ebből ők politikai tőkét tudnak kovácsolni.

Minden megszólalásuk afféle sugalmazás vagy akár konkrét állásfoglalás a nyugati vakcinák mellett, ezzel elbizonytalanítva az embereket az orosz és kínai ellenanyagokkal kapcsolatban.

Pedig fontos azt is megemlíteni, hogy ha az ellenzéki összefogáson múlna most az oltások beszerzése, jelenleg közel félmillióval kaptak volna kevesebben vakcinát. Az aljasságnak is van határa!

Na, nem úgy, mint Gyurcsány Ferencnél, aki egyből védelmező szárnyai alá vette Szaniszlót, ahogy Karácsony Gergely is.

Különösen gusztustalan, ha Gyurcsány csütörtöki, a kormányt gyalázó Facebook-bejegyzésére gondolunk.

kapcsolódó

Hiszen, milyen emberek azok, akik egyrészt a magyar hatóságok által jóváhagyott, keleti vakcinák ellen érvelnek, vakcinákat küldenek vissza, nem szervezik meg az oltást a kerületeikben ezzel pedig emberéleteket veszélyeztetnek? Közben pedig a kormányt halál kormányának nevezik és támadják. Ők a Dögkeselyű Koalíció. Ne dőljünk be nekik!

Borítókép, nyitókép: Képünk csak illusztráció