Dobrev Klárán és Donáth Annán röhög az internet népe

Hiába próbálták sikerként beállítani a csúfos bukásukat Dr. Miniszterelnök Úrral szemben, még a saját szimpatizánsaik is kinevették őket.

Lassan egy hete nézzük azt a szánalmas vergődést, vonaglást és erőltetett hurráoptimizmust, amit a hazaáruló ellenzék európai parlamenti képviselői, Donáth Anna és Dobrev Klára mutatnak be még mindig a múlt heti uniós csúcs óta.

A kényszeres hazudozó képviselők egy hete magyarázzák a bizonyítványukat, hogy miért is  zakóztak ilyen hatalmasat.

Dobrev Klára és Donáth Anna nem adják fel, hanem napról napra újabb és újabb magyarázattal állnak elő. Nem tudják méltósággal viselni a méretes sallert, amit Dr. Miniszterelnök Úrtól kaptak. Így viszont legalább szórakoztatóak.

Forrás: Facebook/Orbán Viktor

Persze az internet népe kíméletlenül emlékezteti az elszenvedett vereségre a két áskálódó hazaárulót. Ebből készített a Kontra egy kis válogatást.

Donáth Anna sokadik „győzelmi" bejegyzése alatt kapta meg a kommentelőktől a magáét:

"Neked meg fel kéne már ébredni aranyalma, mert már a telexen is rajtad röhögnek h még mindig azt hiszed, h ti nyertetek, holott csak annyi történt, hogy megint nyeltetek. Nem kicsit, nagyot."

Forrás: Facebook
Forrás: Facebook

"Nyugalom, te attól még maradhatsz büszke szlovák."

Forrás: Facebook
Forrás: Facebook

"Bocsánat! Próbálok mindig tisztelettel hozzászólni, függetlenül attól, hogy a "másik" oldalt erősítem, de erre már tényleg csak egy reakcióm maradt. Hogy egy klasszikust idézzek : "Renfield, maga nagyon hülye"  - (idézi a kommentelő Leslie Nielsen legendás Drakuláját - a szerk.)

Forrás: Facebook
Forrás: Facebook

"Nem értem az az önelégült vigyort a bárgyú fejeden..! Hiszen semmi sem sikerül ami miatt kapartok :D"

Forrás: Facebook
Forrás: Facebook

"Anna, Anna! Tudod az jut eszembe erről az erőlködésről, amikor Kostya Tszyu merevre ütötte Zab Judah-t, majd utóbbi a bírón akart elégtételt venni, mert leállította a meccset. Ugyanolyan szánalmas próbálkozás a tiétek is."

Forrás: Facebook
Forrás: Facebook

 

De az őszödi hazudozó feleségét sem kímélték:

"Magyarázom a bizonyítványom...Ismerős ugye? Vagy ahogy Hofi mondaná: Az érettségin én nem buktam meg...neem, csak az ötöshöz hiányzott még négy jegy."

Forrás: Facebook.
Forrás: Facebook.

"Ez jobb mint a szilveszteri rádiókabaré."
Forrás: Facebook.
Forrás: Facebook.

"Klári! Melyik mesés könyvből mesélsz, csak szólok tedd le, a gyerekek már alszanak, mi meg ezt nem kérjük! Félek meg kell értsük, miért nézed az embereket hülyének!"