Az egyik jobbikos annyira tolja a másik jobbikos kampányát, hogy az már majdnem szerelem

Feltűnöskődő férfi groupie-jelölt izzadt Bruce Willis-atlétával bizonygatja, ki a párt megmentője. Szebb jövőt, ez a Jobbik elnökválasztási kampánya.

Talán sosem volt még ennyire kanszag az egykori szélsőjobboldali pártban, a Jobbikban, mint az elmúlt napokban.

A rekkenő nyári melegben rendesen izzadnak a hónaljak, feszülnek az izmok, és csordogálnak a vízcseppek a jobbikos férfiak felsőtestén.

Nem csoda, hiszen nem kisebb kihívás előtt áll a szervezet: a régi-új főnök szavajárásával a szarból kellene visszarántani a szekeret, ez az utolsó esély arra, hogy feltápászkodjanak az MSZP mellől a koporsóból. Ez pedig bizony férfimunka lesz a javából!

Márpedig férfimunkához férfiember kell. Ahogy Ódor kolléga mesterien összefoglalta, van is mindjárt három belőlük: Jakab Péter lemondása után Ander Balázs, Földi István és Gyöngyösi Márton is bejelentkezett a Jobbik elnökének, a küldöttek közülük választanak elnököt szombaton.

Egy XXI. századi, modern nemzeti néppártban magától értetődő, hogy nőket nem bíznak meg semmilyen fontos feladattal, nemhogy a pártelnöki tisztséggel, de még csak a jelöltséggel sem. Reggel töltsék ki a pálinkát, este meg támasszák a falat a vécében, oszt jól van! Meg egyébként is, miért lenne szükség rájuk egy ilyen férfias közegben?

Szebb jövőt! Hát, hogy drukkoljanak az urak küzdelméhez. Csakhogy a párt mostanra annyira leküzdötte magát, hogy a női párttag mint szervezetbeli definíció olyan, mint fehér holló: meglehetősen ritka. Annyira, hogy a jelek szerint

már a cheerlady szerepét is férfiak kénytelen eljátszani.

Az alaphelyzet a következő: mindhárom jelölt megvan győződve arról, hogy a párt csak vele képes kimászni a gödörből, máskülönben jön a teljes szétesés. Férfias egymásnak feszülés, bátor szavak, kemény harc – az elmúlt hetekben ez jellemzi a szervezet mindennapjait.

Ilyen embert próbáló küzdelemben pedig a jelölteknek mindennél többet jelentenek a csupaszív rajongók, az eltántoríthatatlan aktivisták, akik teljes erőbedobással kampányolnak értük, és tűzön-vízen keresztül kitartanak mellettük.

Gyöngyösi Mártonnak nem kis mázlija van, hiszen egy olyan támogatója akadt, aki egymagában felér százöt tinilánnyal vagy minimum huszonöt Selena Gomezzel.

Szotyori-Lázár Zoltán hivatalosan a szolnoki Jobbik elnöke, de az elmúlt napokban mindenki legnagyobb szerencséjére egy túlmozgásos groupie-vá változott – ha már nem volt női jelentkező a szerepre.

Konkrétan úgy viselkedik, mint egy tátott szájú rocker kiscsaj a kedvenc bandájának színpadra lépésekor, és úgy csinál, mintha életének egyetlen célja az volna, hogy imádottja nyerje meg a tisztújító kongresszust.

Az nem is kérdés, hogy június 17-e innentől kezdve aranybetűs ünnepnap lesz számára: ugyanis kedvence ekkor jelentette be az indulását. Azóta átlagosan napi kettő-három poszt megy rajongásának tárgyáról.

Facebook/Gyöngyösi Márton
Facebook/Gyöngyösi Márton

GYÖNGYÖSI MÁRTON a jelölt <3

Először kicsit szégyenlősködve, kicsit félénken, de annál gyorsabban, a felhívást követően három órán belül tudatta a világgal, hogy kit támogat az elnökválasztáson.

 

GYÖNGYÖSI MÁRTON AZ UTOLSÓ MOHIKÁN

A langyos kezdés után azonban már nem tudott parancsolni magának, és röviddel ezután egy ötezerötszáz karakteres litániában bizonygatta, hogy ki is valójában a Jobbik utolsó mohikánja, és egyedül ki képes megakadályozni a párt szétesését.

Forrás: Facebook/Szotyori-Lázár Zoltán
Forrás: Facebook/Szotyori-Lázár Zoltán

GYÖNGYÖSI MÁRTON A BÖLCS

A jobbikos cheerboy jól láthatóan teljes mértékben a történtek hatása alá került, hiszen még aznap hajnalban – aznap a harmadik posztként –megosztott egy gondolatot a „Gyöngyösi Márton idézetek” nevű Facebook-csoportból.

Forrás: Facebook/Szotyori-Lázár Zoltán
Forrás: Facebook/Szotyori-Lázár Zoltán

Gyöngyösi Márton a magyarosan bulizó

Ám ezt követően kezdett csak igazán forróvá válni a helyzet, hiszen pár nappal később a zászlólobogtatás és a műmagyarkodás helyett hősének esküvői és egyéb mulatozós fotóit kezdte el megosztogatni a közösségi médiában.

Forrás: Facebook/Szotyori-Lázár Zoltán
Forrás: Facebook/Szotyori-Lázár Zoltán

De ez még mind semmi, hiszen eljött a június 24-e, amikor ünnepélyes keretek között közreadott egy erotikus stílusban megírt, szexuális célozgatásokkal tarkított, érzelmileg erősen túlfűtött vallomást arról, hogy mit érez az ő elnökjelöltje iránt.

GYÖNGYÖSI MÁRTON TESTKÖZELBŐL

„Az elmúlt években volt szerencsém Marcit közelről megismerni és számtalan órát eltölteni vele és családjával. Többször nyaraltunk közösen, Metallica koncerten csápoltunk, úsztunk a tengerben, éjszakákon át beszélgettünk Istenről, hitről, magyarságról, egymást váltva vezettünk a Kaukázus égbe törő hegyei közt, vagy csak ücsörögtünk a napszítta magyar Alföld rónáján.”

GYÖNGYÖSI MÁRTON A VILÁG LEGSZÓRAKOZTATÓBB EMBERE

„Marci valójában az egyik leglazább, legérdekesebb, legszórakoztatóbb ember, akivel valaha találkoztam.”

Forrás: Facebook/Szotyori-Lázár Zoltán
Forrás: Facebook/Szotyori-Lázár Zoltán

És ahogy az a nagy pillanatokban lenni szokott, amikor a lélek és a szív egyszerre nyílik meg, előkerült egy féltve őrzött, exkluzív fotógyűjtemény. A Sztárról és a Csodálójáról. Szotyori-Lázár az albumban képről képre végigmenve olyan lelkesedéssel kommentálta a közös kalandjaikat, mint az ügyesebb groupie-k a hátsó bejáratos kalandjaikat.

Gyöngyösi Márton a bátor

„Van aki fél a repüléstől, és van aki nem."

Gyöngyösi Márton a plakátmosolyú

„A kaotikus grúz közlekedéshez is plakátmosoly jár."

 

Gyöngyösi Márton a lépenykenyérárus 

„Grúz lepénykenyérárus."

Gyöngyösi Márton a látványosság-bámuló

„Látványosságok bámulása.”

Gyöngyösi Márton a sportos

„Bruce Willis atlétatrikó bemutató."

Ez pedig mérföldkövet jelent a Jobbik történetében, hiszen eddig feltehetően még nem fordult elő olyan, hogy a párt egyik férfi politkusa egy fehér izomatlétával kampányoljon férfi politikustársa mellett.

De hát ilyen az élet: változnak az idők, a Jobbik és a jobbikos cheerboyok rajongásának tárgyai meg pláne. 

Jakab Péter a jó kormányos

„Szóval ha engem kérdeztek, én inkább olyanra bíznám a kormányrudat, aki már egyszer jó irányba állította a hajót. Nem hinném, hogy elfelejtette volna, merre az előre..."