Amíg Orbán Amerikában nyaral, addig a baloldal szorgosan dolgozik

Mutatjuk, mit tesznek az országért, miközben az elszigetelődött kormányfő Dallasban lébecol!

Orbán Viktor Amerikában tárgyal, képviseli az ország érdekeit a következő amerikai elnök, Donald Trump politikai közössége előtt. Ugyanis ne legyenek kétségeink azt illetően, hogy belátható időn belül hatalomváltás történik Amerikában.

A magyar kormány elszigetelődéséről szőtt baloldali meséknek pedig csak azok dőlnek be, akik a realitások helyett vágyvilágba száműzik magukat. Külföldön is tisztában vannak azzal a meghatározó politikai erők, hogy Magyarországon a Fidesz–KDNP az egyetlen kormányzóképes formáció, a baloldal semmilyen érdemleges társadalmi támogatottságot nem tud felmutatni. Még a világgazdasági válság kapujában sem tudták meglovagolni az egzisztenciális aggodalmakat.

Kemény időszak elé néz a világ, benne Magyarország is. A magyar emberek pedig sokkal inkább bíznak a kormányban, mint a program és jövőkép nélküli baloldalban.

Ebben a helyzetben kérdés, hogy mi a helyzet a baloldal legendásan jó nyugati kapcsolataival? Miért nem jönnek létre fontos találkozók, amelyek során a baloldal bebizonyíthatná, hogy nemcsak elfogadottak nyugaton, de a befolyásuk is megvan ahhoz, hogy Magyarországot segítsék?

A baloldal száján miért nem csúszik ki soha a béke szó? Miért nem emelik fel hangjukat az európai béke megőrzése érdekében? Tényleg csak annyira telik tőlük, hogy a hazánknak járó uniós források késleltetésében együttműködjenek Magyarország ellenségeivel? Ez a baloldal eredménye válsághelyzetben? Ne kapja meg Magyarország a saját pénzét, ameddig nem került hatalomra a baloldal?

De tényleg, mivel foglalkoznak a baloldali prominensek, miközben sötét fellegek gyülekeznek az egész világ felett?

Berg elvtárs példának okáért nemzeti érdekű túrogombóc-evéssel segíti hazáját. Példaértékű vállalásáért örökre hálásak leszünk.

Szotyori-Lázár Zoltán a Székelykő megmászásával segíti elő hazánk gazdaságának válságállóvá tételét. Az a politikus, aki nemrég még durván sértő megjegyzéseket tett az erdélyi magyarokra, amiért azok nem a Jobbikot támogatják, az most Torockón néz(i) le a környék magyarságára. Köszönjük Zoltán, hogy jöttél. Nem kellett volna idáig fáradj. Reméljük, ezúttal megússzuk lehülyézés nélkül.

Karácsony Gergely szintén nem pihenget a nyáron: Kapolcson fényképezi a lábát a köz javára. Köszönjük Gergely, hogy láthattuk azt a két szőrös pipaszárat. Budapesttel ne foglalkozz, megoldódik minden magától. Te csak dolgozz a lábszelfi területén! Engedd kibontakozni a benned rejlő tehetséget. A nemzet csak úgy lehet boldog és sikeres, ha te magad is boldog és sikeres vagy. Apropó, a kétszázlábú tanácsadó testületed hol van éppen? Hol láthatjuk a lábaikat?

Déri Tibor amellett, hogy izmait megfeszítve dolgozik, aktívan jótékonykodik is. Most úgy kell a szigetbelépő minden fiatalnak, mint egy falat kenyér. Bár még sok ilyen jó városvezető lenne Budapesten! A torkánál ragadta meg a problémát. Miközben Budapest egyre élhetetlenebbé válik, az elégedetlenkedő fiataloknak fesztiválbelépővel kedveskedik. Legalább néhányan járjanak jól. Ez a valódi demokrácia, minden társadalmi igény azonos figyelmet érdemel. Pedig a lakhatási válság megoldását ígérték, nem? Na, mindegy is, ez már majdnem az.

Havasi Gábor (jogosan merül fel a kérdés: ez meg ki?) a Momentum budapesti képviselője a kisvállalkozók pártjára állva egy kávézó önkéntes reklámarcává vált. Nem a külföldi üzemek Magyarországra csábításában, az építőipar és a mezőgazdaság támogatásában van a jövő, hanem a kis helyi kávézók népszerűsítésében. Amúgy sok sikert a kávézó működtetéséhez, de tényleg! A tulajdonosnak és az alkalmazottaknak biztos nem mindegy, hogy működik-e, vagy sem, lesz-e bevétel, vagy sem. Szóval, hajrá! És neked is, Gábor! Csak időnként tarts egy szusszanásnyi szünetet a hajtásban! 

Kunhalmi Ágnes politikai képviselőként a kutyák mellett találta meg a helyét. Ideje volt annak, hogy valaki a válságban levő négylábúak érdekeit is megjelenítse az eldurvult magyar közéletben. Mintha mostanában egyre kevesebb szó esne arról, hogy a kutyákat különösen súlyosan érinti az energiaválság... Mindig csak a családok! A kutyákkal mi lesz?

Tordai Bence sem lopja a napot. Amikor éppen nem törvénytelen építkezéseket vezényel le, akkor Budapest utcáin vonul szivárványos zászlóval. Vagy nem ez kell a dolgozóknak? Mi van veletek, emberek? A szeretet felmelegít!

Ujhelyi István. Na, jó. Ő legalább a családjával van. Ezért jár a piros pont. Azt viszont nem felejtjük el soha, hogy részt vesz hazánk brüsszeli kirablásában. István, gondolj a családokra, máséra is! A miénkre, a szomszédéra, úgy általában a nagy magyar családra.