Alkotmányírói pályázatot hirdet a Kontra!

A magyar közélet legnagyobb problémáját a legitim alkotmány hiánya jelenti. A legutóbbi alkotmányozás sajnos nem felel meg a legitimitás kívánalmainak, hiszen törvényes módon fogadták el, ezért mielőbbi beavatkozás szükséges.

Az 1949-es alkotmány 1989-es módosítása legnagyobb bánatunkra önmagát is „ideiglenesnek“ nevezte, „hazánk új Alkotmányának elfogadásáig“ tételezte érvényességét. Ez a megállapodó Elitek részéről végzetes hiba volt, hiszen mind úgy érezzük, hogy ez volt az Egyetlen, Igazi Alkotmány, amelynek örökké érvényesnek kellett volna lennie! 

Ezt a piaci rést használta ki a meleg Szájer József, aki a Fidesz homofób Alaptörvényét az iPadjén írta meg, betartva a ’89-es módosítás és a hatályos törvények által szabott kereteket. A magyar Országgyűlés így 2010 után kétharmados többséggel fogadta el e törvények alapján az új Alaptörvényt. 

De a törvény betűje nem minden. Annak szelleme sokkal fontosabb! 

Be kell tehát látnunk, hogy a korábbi alkotmány és a hatályos törvények rendje alapján elfogadott Alaptörvény teljesen illegitim, hiszen azt egy fideszes kétharmad fogadta el, és a meleg Szájer József írta az iPadjén. Egy alkotmány próbája nem a törvényesség, hanem az Eszme, amelyet kizárólag az arra kiválasztottak ismerhetnek, és semmiképp sem a törvényesen megválasztott Országgyűlés kétharmados többsége, még kevésbé a meleg Szájer József, aki homofób alkotmányt írt az iPadjén. 

Márki-Zay Péter meg is kívánja gyógyítani a Magyar Alkotmányosság Eszméjén keletkezett óriási tátongó sebet, és felkérte Fleck Zoltánt, hogy a Valódi Többség (bolseviki) képviseletében írjon új alkotmányt. 

Az, hogy Fleck Zoltán mindenféle felhatalmazás, különféle hatályos törvények, parlamentek és egyéb fölösleges dolgok nélkül máris írja Magyarország jövőbeli, Igazi Alkotmányát, máris legitimebb folyamatnak tűnik, mintha az ellenzék kétharmados többséggel választást nyerne, és a hatályos törvények által megszabott keretek között alkotmányozna. 

Forrás: YouTube

De hogy Fleck ne maradjon egyedül, a Kontra alkotmányírói pályázatot hirdet! 

Bárki fogalmazhat otthon alkotmányszöveget, akár iPaden, akár papíron, amelyet aztán az ellenzék Ellenállási Bizottságának (de, ez tényleg létezik – a szerk.) Alkotmányszövegeket Szakszerűen Elbíráló Albizottsága (ASZEA) fog véleményezni. (Az olyan celebek számára, mint Molnár Áron NoÁr és Fluor Tomi, az ASZEA-nak kötelessége a feladat elvégzéséhez szükséges eszközöket – zsírkrétákat – biztosítani.) A zsűri tagjai (Vásárhelyi Mária, Bartus László, Dévényi István, Elek István, a Válasz Online szerkesztősége, a Magyar Hang szerkesztősége, Kaltenbach Jenő, Gábor György, Jámbor András, és Fleck Zoltán mint a testület elnöke) kiválasztják a legjobb szövegeket, amelyekből a végén összeáll hazánk új, valódi, legitim, liberális-demokrata alkotmánya. 

A szöveget természetesen semmiképp sem bocsátják szavazásra (ez csak rongálná a szent szöveget), annak elfogadásához nem szükséges, hogy a parlament szavazással jóváhagyja; jóváhagyásáról kizárólag az ASZEA fog dönteni, majd Márki-Zay Péter fogja aláírni (az amerikai nagykövetség véleményezheti). Amennyiben az ellenzék győz 2022-ben, az új alkotmány automatikusan hatályba lép. Ha nem győz, akkor is, legkésőbb a 2022-es választás másnapján. Ez a feltétel garantálja, hogy az illegitim „Alaptörvényt” sikerüljön hatályon kívül helyezni, és az Orbán ezzel elveszítse a hatalmát. 

A szövegtervezeteket a tanacskoztarsasag2022@freemail.hu e-mail- címre várják a zsűri tagjai. 

Mutasd meg a Fidesznek, hogy néz ki egy valódi alkotmány! Legyél alkotmányozó te is!