Majdnem vége lett Orbán pályafutásának a Kontra kormányváltó tüntetésén, csak nem jöttek el az emberek

A rezsim minden eszközt bevetett az utóbbi idők legnagyobb volumenű demonstrációja ellen. Helyszíni riportunk.

Még most is remegnek a lábaink az izgalomtól!

Most értünk haza Magyarországon az elmúlt 700 év minden bizonnyal legjelentősebb politikatörténeti eseményéről, a KKK-ról (Kossuth- téri Kormányváltó Kontra-tüntetésről) és keressük a szavakat a csodálatos és egyben borzongató élményről.

Forrás: Kontra/Kozma Zsuzsi

Bizony, nem gyakran adatik meg az ember életében, hogy a Történelem Ítélőszéke előtt megmérettetik. Fel volt adva a lecke: vajon mit tehet egy magunkfajta, szerény, független-objektív, minőségi sajtótermék hazánk rabigából való megszabadításának ügyéért? A tehetség és a szorgalom ugyanis nem csak lehetőség, de kötelesség is.

Összedugtuk a fejünket és megfejtettük az ellenzék 12 éve sziklaszilárdan tornyosuló problémáját: megbuktattuk Orbán Viktor és rendszerét.

Forrás: Kontra/Kozma Zsuzsi

Erkölcsileg legalábbis mindenképpen.

A héten megjelent felhívásunkra már az esemény meghirdetését követő pár órán belül csak úgy özönlött a Facebook népe. Bár tudjuk, hogy a Facebook a Viktátor megbízásából üldözi és cenzúrázza a baloldali-liberális véleményeket és hamisítja az eseményeket, mi printscreen-t készítettünk, hogy megmutassuk: közel harmincezer (!!!!) ember jelezte részvételét a Forró Ősz első - de talán nem utolsó - nagyobb kormányváltó tüntetésére. 

 

Bizonyára rutinos Olvasóink nem lepődnek meg, hogy aki most az oldalra téved , már a fasiszta Zuckerberg-hamisítást láthatja.

De jöjjenek a részletek! Reménnyel, hittel és lelkesedéssel érkeztünk a meghirdetett találkozóhelyre, a Nagy Imre szoborhoz, azonban itt ért minket az első pokoli meglepetés: kiderült, hogy Orbán évekkel ezelőtt ledózeroltatta az emlékművet hogy elejét vegye a hasonló tiltakozások szerveződésének. Ördögien ravasz!

 

Egészen biztosak vagyunk abban, a hogy már érkezésünk előtt sok ezer bátor tüntetni vágyó polgártársunkat tántorította el ez a balszerencsés körülmény, de

arról sincsen minden kétséget kizáró információnk, hogy nem verette-e szét jelvény nélküli lovasrendőrök kardlapozásával a gyülekező tömeget a rezsim, még mielőtt az valójában megindulhatott volna...Ezektől bármi kitelik!

Forrás: Kontra/Kozma Zsuzsi

Miután átvonultunk a térre, hogy megkezdjük a hivatalos programot, észrevettük, hogy sem Puzsér, sem Márki-Zay Péter, de még Noár sem (aki pedig más esetben még egy középső csoportos óvodai évzárón is örömmel lép fel, ha cserébe engedik 5-10 percet orbánozni) jelent meg az előre meghirdetett időben! Már eleve gyanús volt az is, hogy senki nem küldte el nekünk a telefonszámukat, de bíztunk abban, hogy így is eljut hozzájuk az üzenet: a Nemzetnek szüksége van rájuk ebben a sorsdöntő pillanatban. Nem tudunk másra gondolni ez ügyben sem, a rendszer vélhetően minden mocskos eszközt megragadott, hogy sztárfellépőinket távol tartsa a rendezvénytől.

Egy ügyes demokratát azonban nem tarthat vissza semmi a kormánybuktatástól. Eldöntöttük: Orbánnak mennie kell. Kénytelenek voltunk tehát rögtönözni.

A demonstráció ezért átalakult kisebb-nagyobb tiltakozó csoportok békés, sétálós felvonulásához. A téren hallott beszélgetésekből pár szót elcsípve örömmel megállapítottuk, hogy szép számmal voltak külföldi támogatók is, akik az óvatosság végett turistáknak öltöztek.

Forrás: Kontra/Kozma Zsuzsi

Szónoklatok, koncertek helyett néma sétálgatással, fotók készítésével és vidám beszélgetésekkel mutattuk meg Orbánnak: itt az ideje csomagolni! És bátran kijelenthetjük, hogy a helyzetből kihoztuk a legtöbbet. A XXI. században már amúgy sem igazán a szervezett program és a jelenlévők száma a tiltakozások sikerének fokmérője, hanem a hangulat, az online visszaigazolók száma és a tüntetés eredménye. Nézzük tehát ezeket:

  • Megállapítottuk, hogy a Facebook beavatkozás előtt több tízezer ember érdeklődött az esemény iránt. Ez igazából már félsiker! Arról nem tehetünk, hogy a felcsúti diktátor törölte emberek tömegeinek naptárjából a mai eseményt. Ez a rengeteg ember már kitesz egy fél nemzetet, ha úgy számoljuk, hogy a Fidesz által agymosott vidéki birkanyáj nem igazán tekinthető a tudatos, demokrata Magyarország szerves részének.
  • A hangulat fantasztikus volt! A Békemenethez hasonló gyűlölködő, nagymagyarkodó csőcselékkel ellentétben itt hangos szó, káromkodás, vagy dulakodás elképzelhetetlen volt. A minden bizonnyal a feldühödött tömeg erőszakossá válásától rettegő karhatalom által kivezényelt rendőrök csodálkoztak is, hogy nem lesz szükség éles lőszerrel szétzavarni a tömeget, pedig biztos viszketett az ujjuk a ravaszon! Sétálós, szellős, piknik-tüntetés még sosem volt ilyen sikeres!

Forrás: Kontra/Kozma Zsuzsi

  • Azt pedig vitán felül kijelenthetjük, hogy a diktátor egész sleppjével, a Pénztáros Lőrinccel, meg a többi bűnözővel együtt megbukott. Valószínűleg valamelyik Parlament épülete alatti betonbunkerben kuporogva, habzó szájjal remegve várta, hogy véget érjen a demonstráció. Hiába hívtuk, hogy jöjjenek elő és vegyék át a lemondásukat követelő petíciónkat, némán és gyáván megfutamodtak. Az erkölcsi győzelem egyértelműen a miénk!

Közjogilag pedig már csak ki kell várni, hogy végigmenjen a folyamat.

Jövő héten folytatjuk, ha épp nem esik az eső és most már tényleg szólhatna valaki Parti-Nagy Lajosnak, hogy jöjjön szavalni, mert így baromi unalmas volt...