Titkos videóval buktatták le a gyerekeken nemváltó műtét végző Tennessee-i klinikát

Az egyetem orvosa egy napvilágra hozott felvételen bevallotta, hogy óriási üzlet a nemátalakító műtét. Ezek után az egész orvosi kart megfenyegette, hogy vallási vagy meggyőződési okokból sem marad következmények nélkül, ha megtagadják a beavatkozást. Matt Walsh újságíró leleplezése nyomán a klinika azóta megpróbálta eltüntetni a bizonyítékokat, de nekünk szerencsére minden megvan.

Ugye mindenkinek ismerős a már széles körben, tényleg úton-útfélen elterjedt ócska poénkodás, bagatellizálás a nemváltó óvodásokról, mintha az valami túlzó hülyeség, militáns-jobbos kormánypropaganda-esszencia kitalációja lenne csupán?

Miután harsányan kiröhögtük magunkat, néha érdemes  újra elővennünk a tényeket is. Hiába futott le itthon az áprilisi választással egy füst alatt a gyermekvédelmi törvényről szóló népszavazás, a téma körüli mozgolódás nem áll meg, és Nyugaton (lehet itt is poénkodni, hogy „hanyatló Nyugat, háháhá”) továbbra is meleg a vas, ütik hát rendesen.

Amerikában ugyanis nem „verik a négereket”, hanem átműtik a gyerekeket. És tényleg.

A legújabb botrányt Matt Walsh, jobboldali amerikai újságíró robbantotta ki, aminek következtében a Tennessee állambeli, Nashville-i Vanderbilt University Medical Center (VUMC) mostanra el is távolította „Transzgender Kliniká”-jának honlapját – írja a ZeroHedge. Persze az internet nem felejt

Forrás: Children's Hospital Vanderbilt (Wayback Machine, Google Fordító)

A Nemváltás mint fejőstehén

A klinika orvosa, dr. Shayne Taylor ugyanis egészen pofátlan módon azzal hetvenkedik az állománynak egy nemrégiben fellelt videón, hogyan beszélte rá Nashville városát a hatalmas pénzeket termelő nemváltoztató műtétekre, hiszen „azok sorozatos utókezelést is megkövetelnek”.

Ócska, szélsőjobboldali összeesküvés-elmélet, ugye?

Abigail Shrier Visszafordíthatatlan károk című könyve kapcsán már többször írtunk erről: és akkor is már nyilvánvaló volt, hogy ez mekkora üzlet. Csakhogy most be is vallják, még a videó is ott van; de hát biztos az is hamisítvány...

kapcsolódó

Itt nem álltak meg. Dr. Ellen Clayton, a Vanderbilt Egyetem genetikus professzora hozzátette, hogy

akinek (az alkalmazottak közül – a szerk.) bármilyen lelkiismereti eredetű kifogása van, és aki a transzneműek sebészeti programját ellenzi, annak a jövőben következményekkel kell szembenéznie. 

Szeretném mindenkiben tudatosítani, hogy nem marad következmények nélkül, ha lelkiismereti, meggyőződési vagy vallási okokból NEM csinálsz meg valamit. Nem is szabad következmények nélkül maradnia. Hatalmas feladatot kaptunk. Ha nem akarsz ilyen munkát végezni, ne dolgozz a Vanderbiltnél. 

Igen, erről is van videó. 

Marketing gyerekeknek

A UVMC a „Trans Buddies” nevű programot („Transz haverok, mentorok, kísérők”) és más szolgáltatásokat is elérhetővé tett a kiskorúak számára, beleértve a kémiai kasztrálást – írja Walsh.

Hozzátette, hogy a klinika az elmúlt hónapban a hasonló beismeréseket eltávolította a honlapról, de elfelejtettek törölni egy videót a Vanderbilt Psychiatry YouTube-csatornájáról. A 2020-ban közzétett felvételen elismerik, hogy már 13 éves kortól hormonokat adnak a gyerekeknek. Az egyetem ezután kettős masztektómiát (emlőeltávolítást) is végez a serdülő lányokon.

Walsh összeállítására válaszul Bill Lee, Tennessee állam republikánus kormányzója vizsgálatot ígért a VUMC-vel kapcsolatban. 

A Vanderbilt Egyetem Orvosi Központjában található transznemű gyermekklinika komoly erkölcsi, etikai és jogi aggályokat vet fel – mondta Lee a Daily Wire-nak. Nem szabad megengednünk olyan tartós, az emberi életet megváltoztató beavatkozásokat, amelyek bántják a gyermekeket, vagy olyan módszereket, amelyek elnyomják a vallási szabadságjogokat, mindezt anyagi haszonszerzés céljából. Meg kell védenünk a Tennessee-i gyerekeket, és ez alapos vizsgálatot tesz szükségessé.

Tehát, ha még bírjuk lelkileg:

  • A Vanderbilt Gyermekklinika (!) a profit reményében „nemváltó és megerősítő” programokat; azaz hormonkezelést, nemátalakító, sebészeti (vagyis csonkító) és lelki felkészítő, mentoráló-kísérő programot kínál gyerekeknek.
  • Az intézmény orvosa nyíltan bevallja, hogy a cél a minél nagyobb nyereségaz egyetem professzora pedig megfenyegeti az orvosi kart, hogy vallási vagy bármilyen meggyőződésből sem tagadhatja meg senki a munkát, mert az onnantól dolgozhat máshol.
  • Hogy mindent szépen betartassanak, a Vanderbilt a Buddy elnevezésű program keretében transzaktivistákat bérelt fel, akik nemcsak a pácienseket „kísérik”, hanem az orvosokra is figyelnek, nehogy tévesen azonosítsák be bárki nemét (misgender).

Ovisok, vagy sem?

Nos, itt bizony már bőven a serdülőkor előtt elkezdik a kezelést... Ellenzéki, woke-logika: a kisiskolás, nem óvodás, tehát az egész hazugság!

Bár a Wayback Machine által megőrzött képet elnézve még az alsós is túlzás lehet. Tessék, itt van az alacsony színvonalú, jobbos összeesküvés-elmélet:

Forrás: Children's Hospital Vanderbilt (Wayback Machine, Google Fordító)