100 millió feletti adótartozások és bedöntött cégek állnak a Cseh-család aranyélete mögött

Cseh Katalin alkalmazta a jó kommunista módszert, miszerint "Vádold azzal az ellenfeled, amit Te követsz el". Hiszen Katka egész politikai pályafutását az állítólagos fideszes korrupció miatti aggodalmaskodásra fűzte fel. Kár, hogy a családi cégek bűzlenek a trükkösen megszerzett uniós millióktól, és a 100 millió feletti adótartozásoktól. És még mindig nem látszik a botránysorozat vége. Vendégünkkel Varga Ádámmal, a PestiTV műsorvezetőjével értékeltük a botrányt.

Néhány hete egy oknyomozó portál megírta, hogy hogy Cseh Katalin családi cége, valamint a hozzájuk kapcsolódó cégbirodalom együttesen 4,5 milliárd forint európai uniós támogatást és 300 millió forintnyi közbeszerzést nyert el a csúnya fideszesek jóvoltából. Ez főleg azért ciki, mivel Katka egész politikai pályafutását az EU-s pénzekkel és közbeszerzésekkel való – persze - fideszes visszaélésre fűzte fel.

Utánanéztünk Cseh Katalin édesapja egyéb cégeinek is, és érdekes tendenciát figyeltünk meg: Cseh Tibor számos üzleti érdekeltségéből jól látszik, hogy a Cseh család üzletpolitikája az adóelkerülő mutyizáson alapul. Cseh Tibor és jól bejáratott üzlettársai több cégben halmoztak fel akár 100 millió forint feletti adótartozást.