Abortuszra vágyik az öntudatos feminista liberális, de ehhez férfira is szüksége lenne

Mi is a lengyel nőkkel vagyunk! Csak nem azokkal, akikre ti gondoltok.

 Miért mindig az kell nekik, ami sose lehet igazán az övék? 

(Disclaimer: szerkesztőségünk legalább két tagja rettenetesen felháborodott ezen a cikken. És még ha nem is értünk vele mindenben egyet, a szerző életét adnánk azért, hogy elmondhassa a véleményét.)

Tényleg egy hülye világ ez, ahol a Monty Python rég életre kelt, és komolyan gondolja.

Nők akarnak férfiak lenni, férfiak akarnak terhesek lenni, az lmbtqiabcg-emberek vágynak gyerekre, a németek nem akarnak háborút, a balliberálisok akarnak a legnagyobb keresztények lenni, iszlám terrortámadás után pedig a „nácik" ellen tüntetnek... és most meg a liberális nők vágynak abortuszra. 

 

KÉP: Sergei SUPINSKY / AFP

Értem persze, hogy mindez az örökös ellentmondás-tagadás gyermeki dacára épül (inkább dögöljek meg, de neki is legyen kicsit szar - ja, izé, pont ezt teszik az öngyilkos terroristák is), de kicsit komolyabban vegyük sorra, hogy miért komplett idióták ezek már megint.

  • Az abortuszhoz előbb teherbe kell esni.
  • Még mindig csak a nők tudnak teherbe esni (eleve kirekesztő).
  • A teherbe eséshez heteroszexuális kapcsolatra van szükség.
  • A teherbe eséshez szexuális kapcsolatra van szükség.
  • A teherbe eséshez vaginális kopulációra van szükség.
  • Legvégső esetben is férfi hímivarsejtre és női petesejtre van szükség, tehát az „autonóm nőség" totális feltétele aligha tud teljesülni. 
  • A nagyon okos feminista-szabadelvű nő pedig nagyon jól tudja, hogy mik az alkalmazható fogamzásgátló módszerek -  hiszen évtizedek óta ők akarnak Afrikának kotonokat osztogatni, hát nem? Persze csak akkor, ha azt az aktuális pápa éppen nem szeretné, de mostanában éppen mégis néha mond jókat a pápa.
  • Illetve hát lenézik a nőket, hiszen ha azt feltételezzük, hogy nem tudnak maguktól rendes fogamzásgátlást alkalmazni, akkor butának tekintjük őket. Aki viszont „utólagos" fogamzásgátlásra szánja rá magát, az nem volt soha buta vagy óvatlan, cserébe valódi hős, és emléket állít a saját hősiességéről
  • Vagy úgy gondolják, hogy mindenki más alkalmazzon fogamzásgátló módszereket, csak neki ne kelljen, mert ő okosabb, ld. előző pont, végtelen ciklus.
  • A macska nem a gyereked, de azt amúgy se vetetnéd el soha.

Hát mit mondjak még? Persze azt is simán kinézem belőlük, hogy ez is egyfajta szexuális deviancia, és azért izgatja őket ennyire a téma.

Mi is a lengyel nőkkel vagyunk! Csak nem azokkal, akikre ti gondoltok.