A pornós vlog után itt az új meló: Tanár úr Márki-Zay szabadegyetemén tart előadást!

Havas Henrik saját bevallása szerint hollywoodi karriert csinálhatott volna, és élete nagy tévedése volt a médiában elhelyezkednie. Mindenesetre saját csatornát indított, ahol rögtön egy pornószínésznővel kezd; és még azt is bevallotta, hogy homofób, de küzd ellene. Szeptember elején azért még fellép MZP-ék szabadegyetemén, ahol Orbán Viktorról tart majd előadást

Többször újraolvastuk, megvitattuk:

ez nem vicc vagy mém, bár valóban vicces. Havas Henrik tényleg Márki-Zayék I. Mindenki Szabadegyetemén fog szeptember elején előadást tartani Pilismaróton, méghozzá Orbán Viktor politikai karrierjéről.

Márki-Zaynál persze semmin sem kellene  meglepődnünk: tavaly szépen összegyűjtöttük, hogy milyen elhasznált politikai árvákat volt képes maga köré gyűjteni Király Júliától kezdve Puzséron át egészen Tibi atyáig.

kapcsolódó

  • Listáztuk, kik támogatják az elképesztően jobboldali, keresztény-konzervatív Márki-Zayt!

    Listáztuk, kik támogatják az elképesztően jobboldali, keresztény-konzervatív Márki-Zayt!

    Kerestük, de nem nagyon találtuk a kiábrándult, csalódott fideszeseket a hódmezővásárhelyi polgármester pártolói között. Helyettük Bede Márton, Havas Henrik, Juhász Péter, Lendvai Ildikó, Haraszti Miklós, és Molnár Áron "noÁr" nevével találkoztunk. Ők lennének az európai értelemben vett keresztény-konzervatív jobboldaliak? Vagy talán Demszky Gábor lenne az, aki szintén örül Márki-Zay jelöltségének?

Verebes és a Heti Hetes:

Innen nézve Havas Henrik tökéletesen illik ebbe a sodródó, bagolyköpetszerű társaságba, ahogy a Magyar Televízióból Horn Gyula államtitkárságán keresztül a Heti Hetesig, végül a Jobbik tévéjéig jutott. És még onnan is leselejtezték. Mi azért emlékeztetőül idéznénk Verebes Istvántól, aki saját bevallása szerint is Orbán Viktor megbuktatásából épített magának házat.

A Heti hetesről: Kizárólag azért vállaltam el, mert a fiam épp akkor nézett ki magának egy egyetemet Londonban. Igen, mondjuk ki, kurvaság volt ez a részemről. Havas Henrikről: Kibírhatatlannak tartom a képernyőn, idegesít a modortalansága, a slampossága, a narcizmusa. Havast a Heti Hetes rontotta el.

A Tanár úr hollywoodi karriert csinálhatott volna:

Havasban viszont igenis van realitásérzék és önreflexió.

A főszerkesztő azt mondta nekem, hogy nyári szünetre megyünk, és nem tudja, hogy lesz-e folytatás. Engem nem zavar, ha nem lesz, mert életem legnagyobb tévedése volt, hogy tévézni és rádiózni kezdtem. Ez hatalmas hiba volt. Írni kellett volna, mármint szépirodalmat, szóval ilyen szempontból jól elcsesztem az életemet. Anno filmesek kértek tőlem forgatókönyveket, színházak kértek fel, hogy írjak darabokat, de nem tettem meg. Genetikailag lusta vagyok, meg volt bőven más dolgom, de abban biztos vagyok, ha lett volna menedzserem, már Hollywoodban lennék a filmiparban, de ez már elúszott.

– ezt a fejtegetést a Blikknek hozta össze idén júniusban 73. születésnapjának apropóján. 

Saját csatorna és a pornó:

Mindenesetre úgy tűnik, talán csak a platformmal lehetett baja, így teljesen nem távolodott el a provokatív, „tévészerű” műfajtól. Hiszen most indult YouTube-csatornáján rögtön az erősen lelakott pornószínésznő, szexuálterapeuta és fétismodell, Monique Covét volt beszélgetőpartnere. Sőt, róla még könyvet is ír idén – esetleg a kipróbált pornóíró Bolgár Györgytől is meríthetne... 

Vagy talán Friditől megirigyelte a saját csatornát, azért vágott bele? Vigyázat, állítólag ráfizetéses biznisz! Az elején legalábbis.

Friderikusz és a homofóbia:

Jut eszünkbe, időközben a ballib oldal is már többször kiátkozta zaklatásvádak miatt szegény Havast, most pedig Friderikusz kapcsán újra:

-...a Fridivel ennyire rosszban van? -...én alapban homofób vagyok, de küzdök ellene.

Mi mondjuk nem igazán tudjuk, mire célozhat a Tanár úr, de a felfedező jogvédő Mérő Vera és csapata a jelek szerint nagyon dühös. Szóval inkább nem is avatkoznánk be ebbe, intézzék el egymás között.

És csak annyit tennénk hozzá bátorításként: nem késő még hollywoodi karriert csinálni, ne tessék feladni! De előbb epedve várjuk a pilismaróti előadást Márki-Zayékkal, és hogy milyen izgalmas, Orbán Viktorral kapcsolatos műhelytitkokról sikerül lerántani a leplet.