A pedofília legalizálása a következő lépés a radikális baloldali őrültségek sorában?

Nyugat-Európában számos vészjósló előjel azt mutatja, hogy a baloldaliak elindultak a pedofília legalizálása irányába.

  • Számos baloldali újság, és megmondóember tett az elmúlt években a pedofília emancipációja érdekében apró, sunyi lépéseket az USA-ban és Nyugat Európában egyaránt. Például mentegető cikkek jelentek meg baloldali portálokon, vagy több megmondó nyilvánult meg a pedofilok védelmében.
  • Több szervezet létezik már az USA-ban és az Egyesült Királyságban, mint például a NAMBLA és a PIE amelynek a célja a pedofilok megszervezése, kvázi érdekképviselete.
  • Franciaországban Cédric Cornet személyében egy pedofil polgármestert is választottak, de Gabriel Matzneff író esetében is szemet hunytak a francia állami vezetők ezen személyek kendőzetlen pedofíliája felett.
  • Hollandiában és USA-ban pedig megjelentek a pedofiloknak szánt kvázi kézikönyvek, hogy hogyan "csábítsanak el kisgyermekeket" vagy "meneküljenek meg a rendőrségtől", amelyekhez szinte korlátozás nélkül hozzá lehetett jutni.
  • A német Junge Liberale, amely az FDP ifjúsági szervezete, pedig kezdeményezte a vérfertőzés legalizálását, mivel véleményük  szerintük a fenti cselekménynek nincs áldozata, ezért fölösleges azt szankcionálni...

Milo Yiannopoulos számolt be arról a Beritbart-on néhány éve, hogy újra erőre kaptak a pedofília legalizációját becsempészni szándékozó szélsőbaloldali hangok. Az amerikai jobboldali blogger és publicista arról írt, hogy a Salon nevű baloldali weboldal platformot biztosított egy pedofil számára, hogy kifejtse és mentegesse beteges késztetéseit. A "Pedofil vagyok, de nem szörnyeteg" című írásában a vallomást tevő pedofil megértést és támogatást kért azoknak akik "gyerekek iránt éreznek gerjedelmet."

Milo Yiannopoulos
Milo Yiannopoulos

Milo aggasztónak és tendenciózusnak látja a pedofília szép lassú és alattomos módon történő legalizálását.

A blogger emlékeztetett, hogy nem is olyan régen számos balliberális megmondó kiállt a nyíltan pedofil, transzszexuális aktivista Sarah Nyberg mellett.

Milo több olyan szervezet is emlegetett, amelyek az angolszász közéletben szeretnék megszervezni és legalizálni a pedofíliát, és nem bűncselekményként vagy betegségként kezelnék azt.

Az Egyesült Államokban a North American Man-Boy Love Association (NAMBLA) nevű, az Egyesült Királyságban pedig a Pedophile Information Exchange (PIE) nevű szervezettel támogatnák a gyerekekkel folytatott szexuális kapcsolat legalizálását.

Kimosdatott pedofil polgármester és író

2020. júliusában volt egy időközi választás egy franciaországi városban, Le Gosier-ben, ahol egy elítélt pedofilt választottak polgármesternek.

A 36 éves Cédric Cornet a szavazatok közel 50 százalékával nyerte meg a választást – írta meg néhány hónappal ezelőtt a V4NA Nemzetközi hírügynökség.

Forrás: Facebook

A polgármestert 2019-ben elítélte a bíróság egy 15 év alatti kiskorú szexuális zaklatásáért.

A büntetése két év felfüggesztett börtön, valamint egy 16 ezer eurós pénzbírság lett. Biztos kezekbe került a város vezetése, nem igaz?

Szintén Franciaországhoz kapcsolódik egy francia író, Gabriel Matzneff esete is.

Az ismert férfi több művében is nyíltan írt a kiskorúakkal folytatott kapcsolatáról – akik között fiúk és lányok egyaránt voltak.

Matzneff ebbéli tevékenységét mindenki ismerte, mégis szemet hunytak felette, pedig olyan fontos emberek körében is mozgott, mint például az egykori francia elnök, François Mitterrand, vagy a híres divattervező, Yves Saint Laurent.

Amikor azonban év elején megjelent a könyve, az általa bántalmazott egyik lány kitálalt, és Matzneff végre a társadalom peremére szorult. Ahova való.

Forrás: AFP

A cikk arról is írt, hogy a 60-as, 70-es években Nyugat-Berlinben zajlott a Kentler-féle társadalmi kísérlet.

Ennek értelmében az árva kisgyerekeket direkt pedofiloknál helyezték el, mert úgy gondolták, hogy a pedofilok majd jobban fogják szeretni őket, mint az átlagemberek.

Kézikönyv pedofiloknak

Hollandiában 2018-ban a hatóságok felfedezték, hogy a dark weben már csaknem tíz éve terjed egy több száz oldalas kézikönyv arról, hogy a pedofilok hogyan tudják elcsábítani a gyanútlan kisgyerekeket. 

A könyvet számos felületen megosztották, a hatóság pedig nem tudott mit tenni ellene.

Bár tudták, hogy veszélyes, a terjesztése és a birtoklása mégsem számít illegálisnak Hollandiában. A szörnyű kézikönyvben arról írnak például, hogy csak egy kisbaba számít biztonságos áldozatnak, mert ők még nem tudnak beszélni.

Néhány évvel ezelőtt egy másik, hasonló tárgyú kézikönyv is megjelent USA-ban, amely segítséget kívánt többek közt nyújtani pedofilok számára, hogy hogyan tudják elkerülni a börtönbüntetést. Azért volt óriási felháborodás ebből, mivel az Amazon webáruház felvette a kínálatába, ezt a terméket, mint magánkönyvet. Végül leszedték az óriási felháborodás miatt.

Ez a kézikönyv arra szolgált elsősorban a nyomozók beszámolója szerint "hogy hogyan lehet gyermekeket szexuálisan zaklatni és megerőszakolni."

Az Amazon is felvette a kínálatába a szörnyű könyvet.
Az Amazon is felvette a kínálatába a szörnyű könyvet.

A holland helyzetet tetézi egy aktivista idei interjúja a Danny op Straat című műsorban.

A program műsorvezetője, Danny Ghosen egy nyíltan pedofil-párti aktivistával beszélgetett, aki viszont saját kilétét nem fedte fel, csupán Nelsonként hivatkoztak rá.

Nelson maga is pedofil, az interjúban bevallotta, hogy ő a 4-14 éves fiúkhoz vonzódik. Szerinte ahogyan a néhány éves gyerekek el tudják dönteni, hogy kérnek-e fagyit, úgy azt is el tudják dönteni, akarnak-e szexet.

Nelson ráadásul egy politikai pártot is akar alapítani, amelynek a célja az lenne, hogy legalizálják a pedofíliát.

Nélkülözhetetlen lenne, nem igaz?

A német ifjú liberálisok a vérfertőzést is legalizálnánk

Ha azt gondoltuk volna, hogy elérkeztünk az emberi őrület határához, tévedünk.

A Mandiner számolt be arról, hogy a német szabaddemokraták (FDP) ifjúsági szervezete Twitteren bejelentette, hogy nem értenek egyet a vérfertőzés büntetőjogi tilalmával.

Ifjú liberálisok legalizálnák a vérfertőzést” címmel közölte az SHZ, hogy a német szabadságpárt (GDP) liberális ifjúsági szervezete, a Junge Liberale a német büntetőtörvény (StGB) felülvizsgálatát szorgalmazza. 

Egészen pontosan annak a hozzátartozók közötti szexuális kapcsolat létesítését tiltó szakaszának hatályon kívül helyezését követelnék.

Szerintük nem kéne börtönnel fenyegetni egy olyan cselekményt, amelynek tulajdonképpen nincs áldozata.
Még egyszer: nincs áldozata.
A kezdeményezés kiterjed arra is, hogy ha két személy konszenzuális együttlétéről van szó, akkor még attól, hogy maga az aktus esetleg kifogásolható vagy visszataszító, az egészhez az államnak és a társadalomnak semmi köze.
Abban az esetben, ha a vérfertőzés az abban részt vevő hozzátartozók egybehangzó akaratával történik, sem az aktusnak a családra gyakorolt esetleges negatív következményei, sem pedig az aktus nyomán esetlegesen létrejövő magzat megszületése nem alapozhatják meg az ilyen kapcsolatok büntetőjogi tilalmát

A helyzet súlyosságát jól mutatja, hogy még Volker Wissing, az FDP - tehát a Junge Liberale anyapártjának - főtitkára is elhatárolódott az ifjúsági szervezet állításától.

Ezt az utat szánja a nyugati világnak a radikális baloldal.