A nagykanizsai ellenzék szerint Orbán sörözős képe hamisított

Lassan minden héten leírom, hogy „itt tart ma a baloldal”. Hát, úgy látszik, ma is kénytelen vagyok, mert ez az igazság. Itt tartanak.

Ez a szegényes szellemi tőke szeretné leváltani a regnáló Fidesz-KDNP koalíciót, ez az intellektuális deficit szeretné uralni a közéletet. A nagykanizsai egyesült ellenzék szerint Orbán Viktor elhíresült sörözős-teraszos fotója ugyanis photoshoppolt. Ezt sikerült a hétvégi „nyitás” tanulságaként leszűrni.

Forrás: Facebook/Orbán Viktor

Nem azt, hogy kicsivel több, mint egy év után a kormány vakcinastratégiájának, az átoltottságnak köszönhetően többek között kinyithattak a teraszok, meghosszabbodhatott a kijárás. Nem azt, hogy az emberek végre élvezhették a szabadság ízét, -rossz nyelvek szerint talán túlságosan is.

Nekik az az elképesztően jelentős dolog szúrta a szemüket, hogy a miniszterelnök fotója szerintük bizony fake.

Hát, nem az. Mint mindannyiónkat, még Orbán Viktort is megilleti egy pofa sör, valamint 15 perc pihenő. Az ellenzékkel ellentétben ő, az Operatív Törzs és a kormány tagjai nem a Facebookon óbégatnak, illetve hergelik az embereket az oltásellenes maszlagjaikkal, hanem világszinten is az élmezőnybe tartozó válságkezelést irányítanak. A baloldalnak viszont én inkább azt javasolnám, hogy képességeikhez mérten maradjanak csak a parizeres kiflinél meg a levest tányérból való szürcsölésénél. Azzal ugyanis nem okoznak több bajt.

Eddig elsősorban a Facebookon és a Parlament padsoraiban adták elő blődebbnél blődebb ötleteiket a vírus visszaszorításával kapcsolatban. Elég csak arra gondolnunk, hogy amikor a kormány zárt, ők nyitást, amikor a kormány nyitott, ők zárást követeltek. A halálkampányon, a halottak gyászolóit célzó ízléstelen hergelésen és az elhunytak számának méregetésén kívül még semmit nem sikerült hozzátenniük a közös sikerhez. Az ostoba obstruálásukon akár még nevethetnénk is, ha történetesen az nem kerülne emberi életekbe.