A Momentum külföldi gazdái akarnak térdre kényszeríteni bennünket - Rutte megint nem bír magával

A „holland fickó” úgy tűnik nem nyugszik.

Hollandia liberális miniszterelnöke a brüsszeli EU-csúcsra érkezvén azt nyilatkozta a média képviselői előtt, az úgynevezett „pedofiltörvény” (helyesebben gyermekvédelmi törvény -a szerk) kapcsán, hogy „Magyarországnak nincs keresnivalója az EU-ban”, valamint „térdre kell ereszkednie”.

 

Nekünk csakis Petőfi Sándor szavai juthatnak eszünkbe, miszerint

térdepelteted „a kurvanyádat, de nem ám a mi hazánkat!”

Rutte úr talán nem tudja, hogy „a magyar ember csak a Jóisten, a hazája és a szerelme előtt térdel le”?

Az elképesztően arrogáns szavak egy olyan miniszterelnök szájából hangzottak el, amelynek kormánya az év elején kénytelen volt lemondani az utóbbi idők legnagyobb európai szociális botrányát követően. Pozícióját kizárólag a globalista erőknek köszönhetően tarthatta meg.

Ráadásul országában a hírek szerint az izraeli-palesztin konfliktus és az arab világból özönlő bevándorlók miatt tombol az antiszemitizmus.

A gőgös gyarmattartói attitűd úgy látszik egyre inkább erősödik az úgynevezett nyugati prominensek körében, elég ha csak a német-magyar EB-találkozót megelőző és követő képmutató hergelésre gondolni. Rutte szavai nyomán megdőlni látszik az a téves felfogás és belemagyarázás is, miszerint a becsmérlő szavak nem a magyaroknak, az országnak, hanem csak Orbán Viktornak és kormányának szólnának. A holland miniszterelnök ékesen bizonyította, hogy nyilvánvalóan minket néz le ennyire mélységesen, ahogy a müncheni tapasztalatok is éppen ezt támasztják alá.

Hiszen vajon mi köze volt a 24 magyar futballistának, a stábnak vagy a Münchenig buszozó szurkolóknak a politikához? De azt is megkérdezhetnénk, hogy a máskor oly stabil bajor biztonsági ellenőrzés hogy engedhette a Himnuszt éneklő magyar játékosok elé azt a szivárványos zászlóval provokáló félkegyelműt?

Emellett úgy tudjuk, hogy a Magyarországon próbálkozó külföldi párt, az úgy nevezett Momentum Mozgalom Rutte pártjától, a Néppárt a Szabadságért és Demokráciáért (VVD)-tól is bőven kapott támogatásokat.

Ezt nem mi állítjuk, hanem a Momentum pártalapítványának beszámolójában tüntették fel.

Nyilván bennük láthatja Rutte azokat, akik majd szívesen térdepelnek le a nyugat-európai gyarmattartók színe előtt. Nem is csoda, hogy a momentumosok egy emberként álltak ki Rutte és a magyarokat térdeplésre kényszerítő nyilatkozata mellett.

Többek mellett Soproni Tamás és Fekete-Győr András szólalt meg a témában, próbálva kimosdatni a holland miniszterelnököt az igencsak direkt mondandója miatt.

A külföldi támadásokat mi, magyarok lassan megszokjuk, gondoljunk csak a múltbéli csörtékre Daniel Cohn-Bendittel vagy Guy Verhofstadttal. Mark Rutte reakcióján sem lepődtünk meg túlságosan, valljuk be. Ahogy az is evidens lesz, hogy a Momentum mindig beáll ezek mellé a Magyarországot zsigerből mocskoló szólamok mellé, vagy egy-egy fotóra az imént említett politikusokkal. Így vélhetően nekik sem túl nagy sokk, hogy népszerűségük drasztikusan csökken, prominenseik pedig nevetség tárgyát képezik az ország minden szegletében, persze ha egyáltalán felismerik őket. Szépen lassan oda kerülnek, ahová valók. Mindenkire rábíznánk, hogy hová.